BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (ΠΟΛ-ΡΑΓ)


Π
ΠΟΛΕΜΙΚΟ (ΠΛΟΙΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως σε μια γαλήνια θάλασσα πλέουν πολεμικά πλοία και σας κάνει εντύπωση το γεγονός, σημαίνει πως έχετε βάλει μπροστά πολλά και μεγαλεπήβολα σχέδια. Αν δείτε ότι ο στόλος έρχεται προς το μέρος σας ή μπαίνει σε λιμάνι όχι σε ναύσταθμο, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν και θα νιώσετε μια μεγάλη οικονομική άνθιση. Αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος και έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση και δείτε αυτό το όνειρο, μην διστάσετε να προχωρήσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν είστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα δείξετε δυναμισμό και εργατικότητα και θα κάνετε μια λαμπρή καριέρα. Αν δείτε δε πως βρίσκεστε πάνω σε πολεμικό πλοίο, σημαίνει για σας πλούτη και αξιώματα. Κακό είναι αν δείτε στον ύπνο σας ότι βυθίζεται ένα πολεμικό πλοίο, αυτό σημαίνει πως τα σχέδιά σας θα σημειώσουν παταγώδη αποτυχία.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΕΜΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κηρύχτηκε πόλεμος στην χώρα που διαμένετε ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα δυσκολέψουν τη ζωή με τους γύρω σας. Αν δείτε πως γίνεται πόλεμος και άρχισαν οι επιστρατεύσεις και ο κόσμος τρέχει από δω κι από κει, σημαίνει ότι θα έχετε καυγάδες και μπλεξίματα τόσο στην οικογένειά σας, στο φιλικό σας περιβάλλον όσο και στο χώρο της δουλειάς σας. Για μια γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως με την συμπεριφορά της και με το φέρσιμό της θα μαλώσει με τον σύντροφο της και την αιτία και το φταίξιμο θα είναι τελείως δικό της. Αν είναι κοπέλα ανύπαντρη, σημαίνει ότι θα φτάσει μέχρι το χωρισμό με το αγαπημένο της πρόσωπο, αν δε βλέπει να γίνεται ο πόλεμος και να ακούγονται βροντές κανονιών, όπλων κλπ., αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να κλείσει τα στόματα του κόσμου και θα καταλήξει στο χωρισμό. Αν όμως γίνεται πραγματικά πόλεμος και δείτε το ίδιο και στον ύπνο σας, το όνειρό αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Αν όμως δείτε πως παίρνετε μέρος σε ένα πόλεμο, πάντα στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις αυτόν τον καιρό που δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα για σας. Αν δείτε πως κερδίσθηκε κάποιος πόλεμος που πήρατε μέρος και εσείς, τότε σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά και θα βγείτε κερδισμένοι όσους κόπους κι αν καταβάλετε. Κακό είναι αν δείτε πως χάθηκε ο πόλεμος. Όλα θα σας πάνε στραβά κι ανάποδα. Αν είστε στρατιωτικός εν ενεργεία και δείτε να γίνεται πόλεμος αυτό σημαίνει για σας προαγωγή. Δείτε και τα άλλα στοιχεία του ονείρου σας για να έχετε μια πλήρη ερμηνεία, π.χ. πολυβόλο, όπλο κλπ.

ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε πολιορκημένοι και νιώθετε στενοχώρια γι αυτό, σημαίνει πως τίποτα δεν θα πάει καλά τις μέρες αυτές. Όλα θα σας έλθουν τόσο άσχημα που δεν θα μπορέσετε να διορθώσετε τίποτα. Τα εμπόδια, οι αναποδιές θα είναι κύρια χαρακτηριστικά των ημερών αυτών. Μόνο αν δείτε ότι καταφέρατε να ξεφύγετε από την πολιορκία, σημαίνει πως θα ξεπεράσετε τα εμπόδια και θα βαδίσετε προς την επιτυχία. Αν δείτε πως σας πολιορκούν άγρια ζώα, αυτό σημαίνει πως έχετε πολλούς εχθρούς οι οποίοι κοιτάζουν με κάθε τρόπο να σας κάνουν κακό. Αν όμως δείτε πως έχετε πολιορκήσει κάποιον ή κάποιους, αυτό σημαίνει πως θα φανείτε δυνατοί και θα υπερνικήσετε τόσο τους εχθρούς σας όσο και τους αντιπάλους σας.

ΠΟΛΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε πόλη ξένη κι άγνωστη, σημαίνει πως θα ξεσηκωθείτε και θα πάτε να μείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον τόπο που ζείτε τώρα. Αν είστε υπάλληλοι, σημαίνει πως θα πάρετε μετάθεση ή απόσπαση. Αν είστε εμπορευόμενοι, θα πάτε κάπου μακριά και θα πάνε οι δουλειές σας καλά. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε στην ίδια πόλη που κατοικείτε τώρα και σας κάνουν εντύπωση τα μεγάλα της κτίρια, υπάρχουν δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια περίοδο ευημερίας και οικονομικής ανόδου. Αν δείτε πως η πόλη αυτή είναι ασήμαντη και μικρή, ή βλέπετε πως βρίσκεστε σε μια τέτοια πόλη, σημαίνει πως σας περιμένει η φτώχεια και η ανέχεια. Αν δείτε την ίδια πόλη που ζείτε και σας κάνει εντύπωση αυτό χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, σημαίνει πως θα πάνε όλες σας οι δουλειές καλά και τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε ότι βρίσκεστε μέσα σε μια πόλη που την έχουν τυλίξει οι φλόγες, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ζημιές οικονομικές. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε μια πόλη κατεστραμμένη, έρημη, ερειπωμένη και γκρεμισμένη, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη στενοχώρια γιατί όλες σας οι προβλέψεις και τα σχέδιά σας θα ναυαγήσουν. Αντίθετα αν δείτε πως βρίσκεστε σε μια πόλη με πολύ κόσμο και μεγάλη κίνηση, αυτό σημαίνει να περιμένετε μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σας και οικονομική άνοδο.

ΠΟΛΥΒΟΛΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα πολυβόλο, σημαίνει πως θα περάσετε περίοδο έντασης και δυναμισμού. Αν δε δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα τέτοιο όπλο, σημαίνει πως θα γίνετε και θα νιώσετε δυνατοί και με τον δυναμισμό σας θα καταφέρετε να επιβληθείτε στη ζωή. Αν δείτε πως πυροβoλείτε με ένα τέτοιο όπλο, αυτό σημαίνει πως δεν θα βρεθούν εμπόδια για σας αυτόν τον καιρό και ότι είχατε σχεδιάσει θα σημειώσει μεγάλη και ανέλπιστη επιτυχία.

ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε δικό σας έναν πολύγραφο ο οποίος δουλεύοντας βγάζει διάφορα έντυπα, αυτό σημαίνει πως θα διατυμπανίσετε όλα σας τα μυστικά. Αν δείτε άλλους να χειρίζονται πολύγραφο κι εσείς τους παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε σημαντικές ειδήσεις που θα σας ωφελήσουν. Αν όμως δείτε σκεπασμένο πολύγραφο, αυτό σημαίνει πως ή θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις ή αυτές που περιμένατε δεν θα έλθουν και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία κάποιον πολύγραφο ή βγάζει μαύρα ή μουτζουρωμένα αντίγραφα σημαίνει ότι θα πάρετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν. 

ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε άνθρωπος της σπατάλης και πως ξοδεύετε τα χρήματά σας εδώ κι εκεί χωρίς όμως να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα, σημαίνει πως δεν θα πάρετε τα χρήματα που περιμένετε και θα στενοχωρηθείτε. Αν δε έχετε μπλέξει σε συνεταιρικές επιχειρήσεις, αυτό σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείτε γιατί θα διαπιστώσετε πως σας κλέβουν. Αν δείτε κάποιον άλλον να κάνει δαπάνες ενώ γνωρίζετε ότι είναι συγκρατημένος στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για την οικονομική του καταστροφή κάποιου και θα στενοχωρηθείτε. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα πάθει μεγάλη ταπείνωση γιατί τώρα τελευταία τα μυαλά της έχουν πάρει αέρα. 

ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε μέσα στο σπίτι σας έναν πολυέλαιο και σας εντυπωσιάζει η λαμπρότητά τους και η πολυτέλειά τους, αυτό σημαίνει πως η ίδια η χαρά, η ευτυχία, η γαλήνη και η ευημερία θα βασιλέψουν στην οικογένειά σας και στο σπίτι σας. Τον κατάφωτο πολυέλαιο αν τον δείτε σε μια εκκλησία, αυτό σημαίνει πως έχετε την ευλογία τον Θεού και την προστασία του. Με ότι καταπιαστείτε αυτόν τον καιρό θα μεγαλουργήσει, αν δε δείτε ότι ανάβετε έναν πολυέλαιο, σημαίνει πως νέα περίοδος αρχίζει για σας καλύτερη. θα δείτε όλα σας τα όνειρα και οι επιθυμίες να πραγματοποιούνται. Αν μια νέα κοπέλα δει αναμμένο πολυέλαιο, σημαίνει πως το μέλλον της ανοίγεται λαμπρό και πως με τον σωστό χαρακτήρα της έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων και δεν θα δυσκολευτεί να κάνει ένα πολύ πετυχημένο γάμο. Αν όμως δείτε πολυέλαιο σβησμένο, αυτό σημαίνει πως έχετε ακόμη πoλύ δρόμο και κούραση μέχρι τη επιτυχία. Αν δείτε ότι εσείς σβήνετε έναν πολυέλαιο ή ότι έσβησε μόνος τον ξαφνικά, αυτό είναι προμήνυμα κακών ειδήσεων. Αν δείτε αναμμένο πολυέλαιο να κόβεται και να γίνεται κομμάτια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες μεγάλες και ίσως κάποιος δικός σας να κινδυνέψει να πεθάνει.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ: Αν είτε στον ύπνο σας ότι στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας βρίσκεται μια πολυθρόνα την θαυμάζετε αλλά δεν μπορείτε να την απολαύσετε για να ξεκουραστείτε, σημαίνει πως θα δείξετε μια χωρίς λόγο αδιαφορία για όλα και αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αν δείτε πως κάθεστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα κι απολαμβάνετε την ηρεμία και την γαλήνη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες σκοτούρες και βάσανα. Αν δείτε πως σας πρόσφεραν πολυθρόνα να καθίσετε, αυτό σημαίνει πως κάποια ευκαιρία που περιμένατε θα σας παρουσιαστεί τελείως αναπάντεχα. Αν δείτε μια μοναδική πολυθρόνα να βρίσκετε σε μια γωνιά του δωματίου σας σκονισμένη κι αχρησιμοποίητη, αυτό σημαίνει χωρισμό ή ταξίδι αναπάντεχο.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε την ικανότητα και την επιτηδειότητα να κάνετε συγχρόνως πολλές δουλειές, να είστε δηλαδή πολυτεχνίτης, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές στενοχώριες και βάσανα γιατί δεν έχετε καμιά διάθεση να ασχοληθείτε με τίποτα απολύτως. Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τακτική και να πάρετε στα σοβαρά την ζωή γιατί σας περιμένουν συμφορές και θα το πληρώσετε ακριβά. 

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε πολύτιμους λίθους στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως κάποια ευχάριστη είδηση θα πάρετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως κατεργάζεστε πολύτιμους λίθους, αυτό σημαίνει πως δουλεύετε για άλλους. Δείτε όμως για κάθε πολύτιμο λίθο την ανάλογη λέξη με την σημασία της στον ονειροκρίτη για να έχετε μια πλήρη ερμηνεία τον ονείρου σας.

ΠΟΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πονάτε χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία και όλα θα πάνε καλά. Αν δείτε κάποιον άλλον να πονάει, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε ευχάριστα νέα γι αυτόν. Αν είναι άρρωστος και βλέπετε πως πονάει, σημαίνει πως γρήγορα θα γίνει καλά. Αν σας πονάει το κεφάλι σας, αυτό σημαίνει πως θα κινδυνέψετε από κάποιο ατύχημα. Αν δείτε πως σας πονάει το μέρος της καρδιάς, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε απογοήτευση. 

ΠΟΝΤΙΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ποντίκι ή ποντίκια, αυτό σημαίνει πως σας τριγυρίζουν απατεώνες, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον. Αν δείτε ποντίκι ή ποντίκια στον ύπνο σας, το όνειρο σας ειδοποιεί να μην δίνετε εμπιστοσύνη σε κανέναν. Αν είστε επιχειρηματίες και δεν δώσετε την ανάλογη προσοχή, θα χρεοκοπήσετε γιατί έχετε επιλέξει τους πιο ανέντιμους ανθρώπους για συνεργάτες. Αν τα βλέπετε συχνά στον ύπνο σας τα ποντίκια και δεν παίρνετε τα μέτρα σας, γρήγορα θα χρεοκοπήσετε. Αν δείτε πως σκοπεύετε ποντίκι ή ποντίκια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπλεξίματα και φασαρίες. Αν είδατε πως πλησίασε ποντικός το στόμα σας, αυτό σημαίνει πως αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας προδώσει με τον πιο αισχρό και άτιμο τρόπο. Αν μια νέα κοπέλα δει ποντίκια στον ύπνο της, σημαίνει πως το πρόσωπο που γνώρισε τελευταία δεν έχει καλούς σκοπούς και πρέπει να προσέξει. Αν είστε υπάλληλοι και δείτε ποντίκια στον χώρο εργασίας σας, σημαίνει πως σας υπονομεύουν άτομα που τα θεωρείτε της απολύτου εμπιστοσύνης σας. 

ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε ποντικοπαγίδες χωρίς όμως να υπάρχει ανάγκη να τις στήσετε να πιάσετε ποντίκια στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σας, αυτό σημαίνει πως κάποια δόλια και καταχθόνια σχέδια θα βάλετε μπροστά για να πετύχετε στη ζωή σας. Αν δείτε όμως πως έχετε ποντίκια και για προστασία βάζετε ποντικοπαγίδες, αυτό σημαίνει ότι θα προνοήσετε για κάτι κακό και θα σας βγει σε καλό. Αν δείτε πως πιάσατε ποντικούς με ποντικοπαγίδες, σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε ανθρώπους που σας εκμεταλλεύονται με τον πιο αισχρό και χυδαίο τρόπο. Αν μια νέα κοπέλα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γλιτώσει από την ευτυχία της την τελευταία στιγμή.

ΠΟΡΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια τέτοια γυναίκα και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα είστε τυχεροί αυτές τις μέρες. Αν είστε άνδρας και δείτε πως έχετε σχέσεις με μια τέτοια γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας αυτόν τον καιρό, οι δουλειές θα πάνε καλά και θα έχετε κέρδη που δεν τα περιμένατε. Αν σαν άνδρας δείτε πως έχετε για σύζυγο ή παντρεύεστε μια τέτοια γυναίκα, σημαίνει ότι θα γνωρίσετε τόσες επιτυχίες στη ζωή σας που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως η γυναίκα που θα πάρετε θα σας ανεβάσει ψηλά και θα σας κάνει ευτυχισμένο. Αν μια γυναίκα δει πως κατάντησε πόρνη, αυτό σημαίνει πως με τον τρόπο της και την συμπεριφορά της θα κάνει την οικογένειά της ευτυχισμένη αν είναι παντρεμένη, κι αν είναι ανύπαντρη θα δημιουργήσει ευτυχισμένη οικογένεια.

ΠΟΡΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνετε μια πόρτα και πως την τοποθετείτε στο σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας και την δοκιμάζετε να ανοίγει και να κλείνει καλά, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό όλα θα έλθουν βολικά και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας. Αν δείτε την πόρτα του σπιτιού σας κλειστή, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλα και αξεπέραστα προβλήματα και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε την πόρτα κλειστή και την ανοίξετε, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες αυτόν τον καιρό στις δουλειές σας. Αν δείτε την πόρτα του σπιτιού σας ανοιχτή μπορεί να έλθουν επισκέψεις. Αν δείτε μια πόρτα στο σπίτι σας να είναι σπασμένη ή τη σπάσατε εσείς για να μπείτε μέσα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχήματα ή δημιουργήσετε εσείς δυσάρεστες καταστάσεις στο σπίτι σας. Αν δείτε ότι ανοίγετε την πόρτα κάποιον δημόσιου κτιρίου και μπαίνετε μέσα, σημαίνει ότι θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας αυτόν τον καιρό και θα έχετε μεγάλη κοινωνική άνοδο. Αν δείτε πως έχουν παραβιάσει μια πόρτα του σπιτιού σας, σημαίνει ότι θα δώσετε δικαιώματα και θα σας κουτσομπολεύουν. Αν δείτε ότι ανοίγετε την πόρτα μιας εκκλησίας, αυτό σημαίνει μεγάλες επιτυχίες και μεγάλη ευτυχία. Αν δείτε πως ανοίγετε την πόρτα ενός κήπου και μπαίνετε μέσα, σημαίνει για σας μεγάλη ερωτική επιτυχία. Αν δείτε πως ανοίγετε την πόρτα μιας φτωχής καλύβας, αυτό σημαίνει ότι δεν πετύχετε τίποτα το αξιόλογο στην δουλειά που κάνετε. Αν δείτε ότι ανοίγετε πολλές πόρτες, αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας κατ δεν θα έχετε καμιά κατάληξη σίγουρη. Αν δείτε να ανοίγετε την πόρτα ενός ξενοδοχείου, θα κάνετε νέες επαφές και νέες γνωριμίες στη ζωή σας. Αν δείτε πόρτα φυλακής, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες, αν δείτε ότι ανοίγετε την πόρτα και βγαίνετε έξω, σημαίνει πως θα φύγούν από πάνω σας στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως είστε μέσα από πόρτα κι ακούτε κρυφά το τι γίνεται μέσα σε ένα δωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι το πρόσωπο που αγαπάτε θα σας προδώσει με τον χειρότερο τρόπο. Τέλος αν δείτε πως φεύγοντας από το σπίτι σας ασφαλίσατε καλά την πόρτα του, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη σιγουριά στο σπίτι σας και την οικογένειά σας και κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σας διαταράξει την οικογενειακή σας γαλήνη και ευτυχία.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (ΔΕΝΔΡΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως φυτεύετε μια πορτοκαλιά, σημαίνει ότι θα σας βρει μια στενοχώρια αυτές τις μέρες. Αν δείτε ότι ποτίζετε πορτοκαλιά ή πορτοκαλιές σημαίνει ότι θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Ανθισμένη πορτοκαλιά σημαίνει για σας χαρούμενη είδηση και αν δείτε ότι αισθάνεστε την μυρωδιά της να πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα θα περάσετε ευχάριστες ερωτικές απολαύσεις. Αν δείτε πορτοκαλιά γεμάτη πορτοκάλια ώριμα και λαχταριστά, σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη συνάντηση. Αν τα πορτοκάλια είναι πράσινα ή παραγινωμένα και δεν είναι φαγώσιμα θα κάνετε συνάντηση. που τα αποτελέσματά της θα σας δυσαρεστήσουν. Αν η πορτοκαλιά που θα δείτε είναι καταπράσινη κι ολόδροση αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε μεν αλλά θα σας αποζημιώσει η επιτυχία. Αν δείτε ξερή πορτοκαλιά ή ξεριζωμένη, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε στενοχώριες και πίκρες. 

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (ΚΑΡΠΟΣ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόβετε ολόφρεσκα και λαχταριστά πορτοκάλια, τα τρωτε και νιώθετε ευχαρίστηση, σημαίνει ότι θα δοκιμάσετε χαρές και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες τόσο στη ζωή σας όσο και στον αισθηματικό τομέα. Αν δείτε ότι αγοράζετε πορτοκάλια σημαίνει πως θα ζήσετε ωραίες ερωτικές στιγμές που όμως θα σας στοιχίσουν ακριβά. Αν δείτε πως σας προσφέρουν πορτοκάλια και είστε παντρεμένοι, σημαίνει πως θα σας δώσουν ευχάριστες ειδήσεις. Αν είστε νέος-α θα σας κάνουν πρόταση γάμου. Αν δείτε πως προσφέρετε πορτοκάλια και είστε ανύπαντρος, σημαίνει ότι θα ζητήσετε σε γάμο άτομο που θα ανταποκριθεί και θα σας κάνει ευτυχισμένους. Τέλος αν δείτε ότι τρώτε πορτοκάλια άγουρα, ξινά ή χαλασμένα, θα σας βρουν στενοχώριες και πίκρες. Αν δείτε πως πετάτε πορτοκάλια σημαίνει πως θα διώξετε την τύχη από τα χέρια σας.

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρήκατε πορτοφόλι στον δρόμο σας γεμάτο χρήματα, σημαίνει πως κάποια στενόχωρη είδηση θα σας βρει. Αν δείτε πως βρήκατε άδειο πορτοφόλι, σημαίνει ότι κάποια αχαριστία θα σας πικράνει. Αν δείτε ότι έχετε στα χέρια σας κάποιο πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και νιώθετε ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν φτώχειες και μιζέρια. Αν δείτε πως είναι άδειο το δικό σας πορτοφόλι, και νιώθετε στενοχώρια, σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα. Αν δείτε πως χάσατε το πορτοφόλι σας, σημαίνει πως κάποια μεγάλη οικονομική επιτυχία σας περιμένει. Αν δείτε πως αγοράζετε καινούργιο πορτοφόλι σημαίνει πως θα σας βρουν μπελάδες και μπλεξίματα από χρέη. Αν είστε άνδρας και δείτε πως ψάχνετε και ερευνάτε κάποιο γυναικείο πορτοφόλι, σημαίνει ότι θα μάθετε τα μυστικά μιας γυναίκας που σας ενδιαφέρει. Θα λυπηθείτε αν δείτε ότι είναι άδειο, αντίθετα θα ικανοποιηθείτε αν δείτε ότι είναι γεμάτο χρήματα ή χρυσαφικά.

ΠΟΤΑΜΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε σε ένα ποτάμι με πεντακάθαρα νερά που κυλάνε ήρεμα και ήσυχα, σημαίνει ότι θα σας βρουν πολύ ευχάριστα γεγονότα αυτές τις μέρες. Όσο πιο ήρεμα κυλάει και όσο πιο καθαρά νερά έχει το ποτάμι, τόσο πιο μεγάλη χαρά θα σας βρει από τις επιτυχίες που θα σημειώσετε. Αν το ποτάμι είναι θολό μην περιμένετε τίποτα το καλό αυτές τις μέρες θα πάρετε πολλές στενοχώριες γιατί θα συναντήσετε μεγάλες δυσκολίες και πιθανόν να σας βρει κάποια αρρώστια. Αν είναι ορμητικό αλλά τα νερά είναι καθαρά, σημαίνει πως θα κοπιάσετε πολύ πλην όμως θα έχετε επιτυχίες αλλά μόνον στον οικονομικό τομέα. Αν δείτε πως κάνετε μπάνιο σε ένα ποτάμι με πεντακάθαρα νερά, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη και χαρές. Αν ένας νέος ή νέα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχουν μεγάλες αισθηματικές επιτυχίες και ο σύντροφος που θα βρουν στη ζωή τους θα είναι πλούσιος και καλός. Αν δείτε πως κολυμπάτε σε ποτάμι με θολά ή βρώμικα νερά, σημαίνει ότι θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες και πολλοί κίνδυνοι θα σας απειλήσουν. Αν δείτε πως περπατάτε στα νερά ενός ποταμού και δεν βουλιάζετε, σημαίνει πως κάποια μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως πνίγεστε σε ένα ποτάμι, σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία στη ζωή σας αυτόν τον καιρό.

ΠΟΤΗΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα ποτήρι, σημαίνει ότι θα πάρετε ειδήσεις που δεν τις περιμένατε αλλά η σημασία τους θα είναι πολύ μεγάλη για σας. Αν δείτε πως σπάσατε ένα ποτήρι ή το είδατε σπασμένο, σημαίνει πως θα πετύχετε τους σκοπούς που επιδιώκετε καιρό. Αν δείτε πως πλένετε ποτήρι ή ποτήρια, σημαίνει ότι την ευτυχία θα την κερδίσετε μόνος σας. Αν δείτε ότι πίνετε καθαρό νερό σε καθαρό ποτήρι, σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα. Αν σας προσφέρουν καθαρό ποτήρι με καθαρό νερό, για τις παντρεμένες σημαίνει υγεία, ευτυχία και χαρά στην οικογένειά τους, για τις ανύπαντρες σημαίνει γάμο και χρήματα. Αν δείτε να σας κάνουν δώρο ένα ποτήρι, σημαίνει γρήγορο γάμο. Αν κάνετε δώρο εσείς ένα ποτήρι, σημαίνει πως θα προσφέρετε σημαντική βοήθεια. Αν δείτε ένα ποτήρι γεμάτο νερό, σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα. Αν δείτε άδειο ποτήρι, σημαίνει στενοχώρια γιατί θα χάσετε χρήματα ή ότι θα κάνετε άσκοπες σπατάλες. Αν δείτε ποτήρι γεμάτο κρασί, σημαίνει ότι θα συναντήσετε και θα ζήσετε τον έρωτα που επιθυμούσατε.

ΠΟΤΙΖΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ποτίζετε λουλούδια, θα πάρετε ειδήσεις για τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν ποτίζετε τα δένδρα σας, τον κήπο σας ή το χωράφι σας, σημαίνει ότι θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα και θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Αν ποτίζετε σιτηρά, σημαίνει ευτυχία, χρήματα και επιτυχίες επαγγελματικές. Αν δείτε πως ποτίζετε ζώα, σημαίνει πως θα ευεργετήσετε κάποιον ή κάποιους και θα τους γλιτώσετε από μεγάλη καταστροφή. Αν δείτε ότι κρατάτε κάποιο δοχείο με νερό και ποτίζετε, σημαίνει πως θα ικανοποιηθούν όλοι σας οι πόθοι. Αν όμως δείτε πως ποτίζετε δένδρα ξεραμένα ή λουλούδια, σημαίνει ότι ματαιοπονείτε για κάτι που έπαψε να υπάρχει για σας. 

ΠΟΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πίνετε ποτό ή ποτά, για κάθε ποτό που βλέπετε πως πίνετε δείτε την ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη, π.χ. κρασί, ρακί, κονιάκ κλπ. Αν δείτε στον ύπνο σας πως πίνετε κάποιο ποτό και αυτό σας φαίνεται πικρό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη ευχαρίστηση από κάτι που δεν το περιμένατε. Αν όμως το ποτό είναι πικρό γιατί είναι δηλητηριασμένο, αυτό σημαίνει πως η κατάσταση της υγείας σας θα είναι περίφημη αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς πικρό ποτό στο αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Αν σας προσφέρουν σημαίνει πως θα σας δώσουν.

ΠΟΥΔΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε πούδρα, σημαίνει πως έχετε βάλει σκοπό να υποκριθείτε και να ξεγελάσετε. θέλετε να κρύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Αν είστε άνδρας και βλέπετε τη γυναίκα σας ή την ερωμένη σας να χρησιμοποιούν πούδρα στο πρόσωπό τους, σημαίνει πως και η μια και η άλλη σας κοροϊδεύουν. Ψάξτε λίγο και θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να δώσετε τέλος και στη μια περίπτωση και την άλλη. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως αγοράζετε πούδρα ή βάζετε στο πρόσωπό σας, φανερώνει πως ξεγελάτε τους πάντες και τα πάντα. Αν δείτε πως έπεσε νερό στο πρόσωπό σας και έδιωξε την πούδρα, φανερώνει πως οι ψευτιές σας θα αποκαλυφθούν. Αν δείτε πως βγάζετε τη πούδρα από το πρόσωπό σας, σημαίνει πως θα δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και θα είναι πιο καλό για σας.

ΠΟΥΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας κοπάδια από πουλιά να πετούν στον ουρανό και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό θα σας βρουν πολλά προβλήματα και τρεξίματα. Αν δείτε πως τα πουλιά πέρασαν και στάθηκαν στον ορίζοντα οι περιπέτειές σας θα είναι περαστικές. Αν δείτε πως σκοτώνετε πουλιά χωρίς καμιά διάκριση, σημαίνει πως με τις απερισκεψίες σας θα δυσκολευτείτε στα οικονομικά σας και δεν θα τα βγάλετε πέρα. Αν δείτε πως πιάνετε πουλιά, αυτό σημαίνει πως θα σας κυβερνήσει ο έρωτας και θα πιαστείτε στα δίκτυα του για καλά. Αν δείτε πως πιάσατε πουλί ή πουλιά και αυτό ή αυτά σας ξέφυγαν και πέταξαν μακριά, σημαίνει πως θα χάσετε κάθε ελπίδα για κάτι όμορφο που άρχισε στη ζωή σας. Αν δείτε πουλί ή πουλιά να πετούν και να κελαηδούν χαρούμενα και αυτό σας ευχαριστεί, σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ερωτικής μέθης κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δείτε πως έχετε ένα πουλί μέσα στο κλουβί, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία με βρώμικα μέσα. Αν δείτε πως αγοράζετε ένα πουλί σημαίνει πως δεν διστάζετε να εξαγοράσετε τα πάντα. Αν δείτε ένα πουλί να μπαίνει στο σπίτι σας ή να έρχεται σε σας, σημαίνει πως θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση. Αν δείτε πως πιάνετε πουλιά με ξόβεργες ή δίκτυα, σημαίνει πως χρησιμοποιείτε θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Αν δείτε πουλί ή πουλιά νεκρά σημαίνει πως θα πάρετε κάποια δυσάρεστη είδηση για την υγεία προσφιλούς σας προσώπου. Αν δείτε αρπακτικό πουλί, νυχτερίδες κλπ., δείτε την ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη για κάβε είδος πουλιού.

ΠΟΥΠΟΥΛΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως όλα γύρω σας είναι γεμάτα πούπουλα και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε τέλμα και δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Αιτία όμως τον κακού είστε εσείς που δεν έχετε πάρει τίποτα στα σοβαρά. Το όνειρο σας ειδοποιεί πως πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά με μεθοδικότητα και υπομονή για να καταφέρετε κάτι στη ζωή σας. Αν δείτε πουλιά, κότες κλπ., και δείτε πως γεμίσατε πούπουλα, αυτό σημαίνει πως θα κινδυνέψετε να αρρωστήσετε. Αν δείτε πως έχετε σπίτι σας μαξιλάρια και στρώματα από πούπουλα και ξαπλώνετε και αναπαύεστε σ' αυτά, σημαίνει πως θα το ρίξετε στην καλοπέραση και στην ξεγνοιασιά και θα αφήσετε πολύτιμο χρόνο να σας φύγει άδικα. Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο ετοιμάζει στρώματα και μαξιλάρια πουπουλένια, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε κοντά τους αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Αν δείτε πως πέφτουν επάνω σας πούπουλα και αυτά σας ενοχλούν, σημαίνει πως κάποιο σαράκι σας τρώει για κάποια παλιά σας αγάπη που θα την θυμηθείτε αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως κρατάτε ένα πούπουλο στα χέρια σας και με αυτό γαργαλάτε άτομο του αντίθετου φύλου, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να κινήσετε το ενδιαφέρον κάποιον προσώπου που σας αφορά. Αν δείτε πως καίτε πούπουλα στη φωτιά, σημαίνει πως θα χάσετε κάποιες ελπίδες που είχατε για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΠΟΥΡΝΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πουρνάρι ή πουρνάρια να έχουν γεμίσει την αυλή σας ή το χωράφι σας και καλύπτουν όλο το γόνιμο έδαφος κι αυτό σας προξενεί στενοχώρια, σημαίνει πως θα σας βρουν βάσανα από κάποια παλιά σας υπόθεση που την θεωρούσατε ή μάλλον θέλατε κάποτε να την θεωρείτε τελειωμένη. Αν δείτε λόγγους από πουρνάρια να σας εμποδίζουν να προχωρήσετε, αυτό σημαίνει πως _θα σας βρουν πολλά εμπόδια στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως κόψατε πουρνάρια για να τα χρησιμοποιήσετε για φωτιά στο σπίτι σας χωρίς να είστε αγρότες, σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες. Αν δείτε πως τα πουρνάρια σας προστατεύουν από την επιδρομή άγριων ζώων, σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη προστασία από εκεί που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως κόβετε δένδρα από πουρνάρι και τα πετάτε, σημαίνει πως χάσετε μια προστασία. Αν δείτε πως κόβετε τέτοια δένδρα και τους κορμούς τους κάνετε δοκάρια για να τα τοποθετήσετε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε καλές και γερές καταστάσεις στην οικογένειά σας και στην δουλειά σας. Αν δείτε πως καίγεται ένα δάσος από πουρνάρια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις γιατί θα δείτε να σας εγκαταλείπουν οι φίλοι σας και οι συνεργάτες σας. 

ΠΟΥΡΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως καπνίζετε πούρο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως αγοράζετε πούρα, σημαίνει πως έχετε βάλει υψηλούς στόχους και θα τους πραγματοποιήσετε με πολύ κούραση και με μεγάλες στενοχώριες. Αν δείτε πως σας προσφέρουν πούρο ή προσφέρετε εσείς, σημαίνει πως θα σας κάνουν ή θα κάνετε μια πρόταση που δεν θα σας βγάλει σε καλό αν την δεχθείτε ή την δεχτούν. Αν δείτε πως πετάξατε ένα πούρο ή ένα πακέτο πούρα, αυτό σημαίνει πως θα σας φύγουν από πάνω σας ευθύνες, φροντίδες και μελλοντικές στενοχώριες.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε στα χέρια σας κάποιας συνεδρίασης τα πρακτικά, π.χ. ενός δικαστηρίου της Βουλής, ενός σωματείου κ.ο.κ., σημαίνει πως θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις γιατί θα σας παρουσιαστούν μεγάλα μπλεξίματα και ιστορίες που δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα. Αν δείτε πως σας δίνουν τέτοια πρακτικά για να τα διαβάσετε, αυτό σημαίνει πως θα σας μπλέξουν σε ιστορίες χωρίς κανένα όφελος. Αν δείτε ότι τα περιφρονείτε ή τα πετάτε ή τα σχίζετε, σημαίνει πως θα αποφύγετε και θα γλιτώσετε από άσκοπες ευθύνες και σκοτούρες. Αν δείτε πως ζητάτε εσείς τέτοια πρακτικά να σας τα δώσουν ή δείτε πως το έχετε ανάγκη, σημαίνει πως κάτι σας απασχολεί αυτόν τον καιρό που δεν μπορείτε να το φέρετε εις πέρας γιατί δεν θέλετε να ζητήσετε τις κατάλληλες συμβουλές από τα κατάλληλα πρόσωπα που θα μπορούσαν πράγματι να σας βοηθήσουν. Το όνειρο σας ειδοποιεί να το κάνετε για να βγείτε από το τέλμα αυτό.

ΠΡΑΣΙΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας κάνει εντύπωση το πράσινο χρώμα, σημαίνει πως άρχισε να κάνει στη ζωή σας την εμφάνισή της η ελπίδα. Όσο πιο ζωηρό και ζωντανό είναι το χρώμα αυτό τόσο πιο μεγάλη ελπίδα θα δημιουργηθεί για σας. Αν λοιπόν δείτε από μακριά να απλώνεται μια καταπράσινη κοιλάδα και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως σας περιμένει μια ευχάριστη περίοδος γαλήνης κι ευτυχίας, εσάς και την οικογένειά σας. Αν δείτε πως ξαπλώσατε σε μια καταπράσινη χλόη και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ευχαρίστησης και ευδαιμονίας. Αν δείτε ότι βάφεται το σπίτι σας ή το γραφείο σας πράσινο, σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα περάσετε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. 

ΠΡΑΣΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς πράσα, σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές και δυσάρεστες καταστάσεις. Στενοχώριες, τσακωμοί θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ημερών αυτών. Αν δείτε πως φυτεύεται εσείς οι ίδιοι πράσα, σημαίνει ότι θα μπλέξετε σε ιστορίες χωρίς κανένα όφελος που θα σας προξενήσουν μεγάλες στενοχώριες. Αν δείτε πως μαζεύεται πράσα στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτό τον καιρό γιατί τα οικογενειακά σας μυστικά θα βγουν στη φόρα. Αν δείτε πως τρώτε πράσα σημαίνει πως θα γίνετε ρεζίλι από ιστορίες βρώμικες που θα μπλέξετε επειδή το θελήσατε μόνοι σας. Αν δείτε πως αγοράζετε πράσα ή τα ξεριζώνετε από το χωράφι σας ή από τον κήπο σας σημαίνει πως θα μάθετε πολύ δυσάρεστα νέα για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα πρέπει όμως να διασταυρώσετε τις πληροφορίες γιατί τα νέα αυτά θα έχουν σκοπό τη συκοφαντία. Αν δείτε πως πουλάτε πράσα σημαίνει ότι θα γίνετε αιτία να συκοφαντηθούν πρόσωπα αδίκως. Αν δείτε πως είναι ξερά τα πράσα ή σάπια ή τα περιφρονήσατε να τα φάτε ή να τα αγοράσετε, προξένησαν αηδία στην εμφάνισή τους ή τα πετάξατε, σημαίνει πως θα αποφύγετε με τη θέλησή σας και με το δυνατό χαρακτήρα σας κάθε δυσάρεστη κατάσταση που θα σας βρει αυτόν τον καιρό. 

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον πρεσβευτή απλώς να περνά από κοντά σας και να σας χαιρετάει, σημαίνει πως θα γνωρίσετε πρόσωπο υποχθόνιο και ραδιούργο και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή. Αν δείτε πως πιάσατε κουβέντα με κάποιον πρεσβευτή σημαίνει πως θα μπλέξετε σε σκοτεινές υποθέσεις που θα σας προξενήσουν μεγάλες ιστορίες και μπλεξίματα. Θα συναντήσετε ραδιουργίες και δολοπλοκίες και δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα. Αν δείτε πως γίνατε ή είσαστε εσείς πρεσβευτής, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε καταστάσεις δύσκολες στους γύρω σας και θα βρεθείτε μπλεγμένοι άσχημα. Αν δείτε πως πηγαίνετε σε κάποια πρεσβεία να δείτε τον πρεσβευτή για να σας υπογράψει τίποτα χαρτιά, σημαίνει πως θα μπλέξετε με δικαστήρια που θα σας ταλαιπωρήσουν. Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της πως έγινε πρεσβευτής, σημαίνει πως θα αναλάβει μεγάλη υποχρέωση και θα δώσει υποσχέσεις που δε θα τηρηθούν και θα μειωθεί ηθικά. Αν μια γυναίκα δει τον σύντροφό της ή άνδρας τη σύντροφό τον να είναι πρεσβευτής, σημαίνει ότι άρχισαν τα ψέματα και οι υποκρισίες και ο δεσμός αυτός ή ο γάμος θα πάει για διάλυση. Αν νέος-α δουν στον ύπνο τους πως γνωρίστηκαν ή σχετίστηκαν με άτομο του αντίθετου φύλου που ήταν πρεσβευτής, σημαίνει πως θα γνωριστούν με πρόσωπο ανάξιό τους που αν συνεχίσουν θα βγουν μετανιωμένοι από το δεσμό αυτό. Αν τέλος δείτε πως συνομιλείτε με πρεσβευτή μιας ξένης χώρας, αυτό σημαίνει πως θα μεταχειριστείτε όλα τα μέσα για να πετύχετε τους σκοπούς σας. 

ΠΡΕΣΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά μια πρέσα την ώρα που λειτουργεί, σημαίνει πως θα σας προτείνουν μια δουλειά που θα ωφεληθείτε αν την δεχθείτε. Αν δείτε πως εργάζεστε εσείς σε μια πρέσα σε μια βιοτεχνία, χωρίς όμως να είστε εργάτης, σημαίνει πως αν τα πηγαίνετε καλά σ' αυτή τη δουλειά, θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας και θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Κακό είναι αν δείτε μια πρέσα να σας συντρίβει κάποιο μέλος τον σώματός σας. Αυτό σημαίνει πως θα κινδυνέψετε από πολλά και δυσάρεστα γεγονότα.

ΠΡΗΞΙΜΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως νιώθετε ότι είστε πρησμένοι χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει ευτυχία, επιτυχία και χαρά. Αν λοιπόν δείτε να είναι πρησμένα τα μάγουλά σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες κοινωνικές επιτυχίες αν είστε ηλικιωμένα άτομα, ερωτικές και αισθηματικές επιτυχίες, αν είστε νέοι και ανύπαντροι. Αν δείτε να είναι πρησμένη η κοιλιά σας, σημαίνει πλούτη και μεγάλη ευδαιμονία. Για νέους-ες ανύψωση κοινωνική. Αν δείτε πως τα πόδια σας είναι πρησμένα, αυτό σημαίνει πως ότι κι αν κάνετε θα πετύχετε κάτι αυτόν τον καιρό και θα νιώσετε τα βήματά σας σταθερά στην πρόοδο και την επιτυχία. Αν δείτε να είναι πρησμένο το κεφάλι σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε πνευματικές επιτυχίες και θα πετύχετε με τις ιδέες σας, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αν δείτε πως είναι πρησμένα τα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολλά χρήματα. Μετά από αυτό το όνειρο πάρτε κανένα λαχείο. 

ΠΡΙΟΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε ένα πριόνι στα χέρια σας, σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές και θα σας βρουν στενοχώριες. Αν δείτε πως αγοράζατε πριόνι στον ύπνο σας ή το βρήκατε στο δρόμο σας, σκύψατε και το πήρατε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε απερισκεψίες και λάθος υπολογισμούς στην εργασία που κάνετε και θα ζημιωθείτε. Αν είναι να βάλετε μια νέα δουλειά μπροστά και δείτε αυτό το όνειρο καλό είναι να μην την ξεκινήσετε γιατί θα έχετε αποτυχία. Τίποτα το καινούργιο να μην βάλετε μπροστά αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως με ένα πριόνι αγωνίζεστε να κόψετε έναν κορμό δένδρου, σημαίνει πως θα καταστρέψετε την ευτυχία σας με τα ίδια σας τα χέρια. Αν δείτε πως κόβετε κορμό δένδρου ξερού ή κάποιο ξύλο και σας δυσκολεύει στο κόψιμο αλλά προχωράτε, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ αλλά θα πετύχετε. Αν δείτε πως με ένα πριόνι κόβετε ξύλα με μεγάλη ευκολία, σημαίνει πως θα κερδίσετε εύκολα και από τις δουλειές σας και με ότι καταπιαστείτε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως με πριόνι κόβετε κλαδιά ενός δένδρου, σημαίνει πως θα χάσετε κάποιες ελπίδες που είχατε για να πετύχετε κάτι από τις απερισκεψίες σας. Αν δείτε πως ένα πριόνι σας έκοψε κάποιο μέλος τον σώματός σας, συμβουλευτείτε τις ανάλογες λέξεις στον ονειροκρίτη για να έχετε πλήρη ερμηνεία του ονείρου σας.

ΠΡΙΟΝΙΔΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κάνει εντύπωση το πριονίδι που πέφτει την ώρα που πριονίζουν ξύλα και προκαλώντας δυσφορία στην αναπνοή προσπαθείτε να το αποφύγετε, σημαίνει πως λόγια θα γίνουν εις βάρος σας ανεξάρτητα αν προσπαθήσετε να τα αποφύγετε ή όχι. Αν δείτε πριονίδι στρωμένο στο σπίτι σας ή το γραφείο σας για να αποφύγετε την υγρασία ή τίποτα ακαθαρσίες που φεύγουν με το πριονίδι, σημαίνει πως σας περιμένουν χρήματα και θα ξεδιαλύνετε δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στην οικογένειά σας όσο και στην συνεργασία σας με τους άλλους. Αν δείτε ένα σωρό πριονίδια και σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως κάποιο συνταρακτικό περιστατικό θα σας αναστατώσει δίνοντάς σας μεγάλη χαρά.

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένας πρίγκιπας, σημαίνει πως κάποια ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί αυτές τις μέρες και θα πρέπει να κοιτάξετε να την διακρίνετε και να την χειριστείτε σωστά. Αν δείτε πως συνομιλείτε με έναν πρίγκιπα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε την γνωριμία ατόμου που θα σας βοηθήσει σε μια στιγμή της ζωής σας και θα ανεβείτε κοινωνικά. Αν δείτε τον εαυτόν σας πρίγκιπα, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε πλούτη και αξιώματα που δεν τα είχατε φανταστεί. Αν ένας νέος-α δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσουν μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα και πως θα κάνουν ένα σωστό και πετυχημένο γάμο.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια πριγκίπισσα όπως και να την δείτε, σημαίνει πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, μεγάλες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη σοβαρότητα. Αν μια νέα δει τον εαυτόν της πριγκίπισσα, σημαίνει πως θα κάνει λαμπρό και ευτυχισμένο γάμο. Μόνο αν δείτε πεθαμένη πριγκίπισσα, αυτό σημαίνει πως δεν θα πάρετε μια κληρονομιά ή κάτι δεν θα γίνει και θα σας προξενήσει στενοχώριες.

ΠΡΟΒΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση κοπάδι από πρόβατα, όπου και να τα δείτε, σημαίνει πως σας περιμένουν χρήματα ευκαιρίας που αν τα διαχειριστείτε σωστά θα πετύχετε μεγάλα πράγματα στη ζωή σας. Αν τα πρόβατα είναι λευκά, σημαίνει πως οι επιτυχίες σας 8α είναι μεγάλες και εντυπωσιακές. 4α πρέπει όμως να προσέξετε πολύ να μην σας μεθύσουν οι επιτυχίες. ©α πρέπει να χειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες και να κοιτάξετε να εδραιωθείτε και να χειριστείτε σωστά την εύνοια της τύχης γιατί θα βρεθείτε προ αδιεξόδου κάποτε. Αν τα πρόβατα είναι μαύρα, σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλες στενοχώριες. Αν δείτε πρόβατα να τρέχουν, να κοπρίζουν και εσείς να πατάτε τις κοπριές τους, σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσει μια αποτυχία. Αν δείτε ότι παίζετε και χαϊδεύετε πρόβατα άσπρα, σημαίνει πως μια μεγάλη χαρά και οικογενειακή ευτυχία σας περιμένει. Αν δείτε πως σφάζετε πρόβατο και το γδέρνετε και πάτε το σφακτό στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια μεγάλη επιτυχία μόνοι σας με την εξυπνάδα σας και την εργατικότητά σας. Αν δείτε πως τρώτε κρέας πρόβειο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επαγγελματική άνοδο που θα σας γεμίσει χαρά και θα σας χαρίσει μια ευτυχισμένη περίοδο που στο χέρι σας είναι να την κρατήσετε. Αν δείτε πως αποκτήσατε δικά σας πρόβατα, σημαίνει πως οι επιτυχίες σας θα είναι μεγάλες και θα σας δώσουν σιγουριά για ένα άνετο κι εξασφαλισμένο μέλλον. Κακό είναι αν δείτε πρόβατα αδύνατα, απεριποίητα, αρρωστιάρικα και πεινασμένα, αυτό σημαίνει πως με την αδράνειά σας, την ατολμία σας και την άσχημη διαχείριση θα πάθετε μεγάλες καταστροφές. Αν δε δείτε πρόβατα να βελάζουν, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή αν δεν αλλάξετε τακτική και τρόπο δράσης. Κακό επίσης είναι αν δείτε πρόβατα ψόφια και σας ενοχλεί και η μυρωδιά τους, όλοι θα ρίξουν σε σας την ευθύνη της αποτυχίας σας γιατί πραγματικά εσείς θα φταίτε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως απλά συναντήσετε τον πρόεδρο του κράτους, σημαίνει πως κάποια είδηση θα σας συνταράξει. Αν δείτε πως συνομιλείτε μαζί τον, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε πρόσωπο υψηλά ιστάμενο που θα προσφερθεί να σας δώσει σημαντική βοήθεια και υποστήριξη. Αν δείτε πως παραβρίσκεται και κάποιος άλλος στη συζήτηση, αυτό σημαίνει πως κάποιος φίλος σας θα σας κάνει τη διασύνδεση αυτή και θα σας βγει σε καλό.

ΠΡΟΖΥΜΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνετε προζύμι με τα χέρια σας για να ζυμώσετε την άλλη μέρα, όπως κάνουν συνήθως, σημαίνει πως θα βάλετε μπροστά μια δουλειά η οποία θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε απλά ένα προζύμι, σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε πως δίνετε προζύμι αλλού, αυτό σημαίνει πως θα προσφέρετε σημαντική βοήθεια σε άλλους. Αν δείτε πως σας δίνουν, θα πάρετε σημαντική βοήθεια από άλλους.

ΠΡΟΙΚΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παντρεύεστε και παίρνετε μεγάλη προίκα ενώ ήδη είστε παντρεμένος στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα σας ταλαιπωρήσουν μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία θα σας στενοχωρήσουν πολύ γιατί θα έχει ως αίτιο την κοροϊδία που θα σας κάνουν, σε σχέση με χρήματα τα οποία θα τα έχετε μεγάλη ανάγκη αυτόν τον καιρό. Αν είναι να ρισκάρετε κάποια επιχείρηση αυτόν τον καιρό, καλό είναι να μην το κάνετε. Αν είναι να βασιστείτε ότι θα σας βοηθήσουν οικονομικά να μην δώσετε καμιά βάση σε κανένα. Καλό θα είναι να κοιτάξετε να βρείτε τρόπους να τα βγάλετε πέρα μόνος σας. Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως αν είναι να παντρευτείτε δεν θα πάρετε προίκα αλλά η γυναίκα που θα πάρετε θα σας κάνει ευτυχισμένο και θα δείτε ότι διαλέξατε έναν σύντροφο πραγματικό που θα σας συμπαρασταθεί πραγματικά. Αν δείτε πως παντρεύεστε χωρίς προίκα, για τους παντρεμένους σημαίνει πως θα απαλλαγούν από κάποιο δυσάρεστο οικονομικό πρόβλημα, για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα πάρουν προίκα αλλά δεν θα βρουν καλό σύντροφο. Αν δείτε πως δίνετε προίκα μεγάλη σε ένα σας παιδί που είναι έτοιμο να παντρευτεί στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα γίνετε αιτία να δημιουργηθούν οικονομικά προβλήματα στο ζευγάρι. Αν δεν είναι να παντρέψετε παιδί και. δείτε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί και κανονίζετε την προίκα του, αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστούν εμπόδια στις πληρωμές σας. Αν δείτε πως αγοράζετε είδος στην προίκα τον παιδιού σας και δείτε στοιβαγμένα τα πράγματά του, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια αναπάντεχη οικογενειακή ευτυχία. Αν δείτε το παιδί σας να κάνει παράπονα για την προίκα του, σημαίνει πως κάτι θα συμβεί που αυτό θα σας συμπαρασταθεί. Αν δείτε πως πρέπει να παντρέψετε το παιδί σας και δεν μπορείτε να του δώσετε προίκα και στενοχωρηθήκατε στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστες οικονομικές καταστάσεις που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Αν είναι να παντρευτείτε ή να παντρέψετε και πράγματι σας απασχολεί η προίκα που είναι να πάρετε ή να δώσετε και δείτε αυτό το όνειρο, μην δώσετε καμιά σημασία. Αν δείτε πως ζητάτε ή σας ζητούν πανωπροίκι που λέμε, σημαίνει πως θα σας γίνουν φορτικοί για κάποια παλιά σας χρέη. 

ΠΡΟΠΟΜΠΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως από το σπίτι σας προπέμπετε κάποιο άτομο σε λιμάνι, ή σταθμό, ή αεροδρόμιο και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση γιατί έτσι γλιτώνετε από την ενοχλητική παρουσία του, σημαίνει πως θα λυπηθείτε από την συμπεριφορά κάποιον προσώπου. Αν δείτε πως αυτό σας προξενεί λύπη, σημαίνει πως αντίθετα θα σας προξενήσει μεγάλη ευχαρίστηση γιατί θα κάνετε γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που θα σας συνδέσει πραγματική φιλία και αν κάνετε συνεργασία μαζί τον θα βγείτε κερδισμένοι. Αν δείτε πως εσάς σας προπέμπουν από κάποιο σπίτι, σε λιμάνι, ή σταθμό, σημαίνει πως θα σας ζητήσουν μια συνεργασία την οποία θα πρέπει να την αποδεχθείτε και να την χειριστείτε σωστά γιατί θα σας ωφελήσει και οικονομικά και κοινωνικά. Αν δείτε πως προπέμπετε ή σας προπέμπει το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα σας δέσει πιο πολύ μαζί τον η αγάπη σας και έτσι θα νιώσετε πιο πολύ ο ένας την ανάγκη του άλλου.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε προπόνηση σε ένα στάδιο ως αθλητής χωρίς όμως να ασχολείσθε με τον αθλητισμό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ετοιμαστείτε για αλλαγή μεγάλη στον επαγγελματικό τομέα. Αν δείτε πως υπάρχει και κάποιος προπονητής που σας δίνει οδηγίες, σημαίνει πως θα βρεθεί κάποιος που θα σας βοηθήσει να πετύχετε στον επαγγελματικό τομέα. Αν δείτε πως είστε ο ίδιος προπονητής και προπονείτε άλλους, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε ανθρώπους για συνεργασία τους οποίους πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα πώς θα τους μεταχειριστείτε. Αν δείτε πως προπονείτε άλογα στον ιππόδρομο, σημαίνει πως μια εύνοια της τύχης θα σας βοηθήσει να συναντήσετε την επιτυχία.

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε την προσευχή σας με ευλάβεια και με κατάνυξη, είστε δεν είστε θρησκευόμενοι, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας και ότι σχεδιάζατε θα το πετύχετε, αλλά μην περιμένετε και μεγάλη βοήθεια από κανέναν. Βασιστείτε στον εαυτόν σας, η προσευχή που βλέπετε πως κάνετε σημαίνει την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε στον εαυτόν σας. Αν δείτε άλλους να προσεύχονται, σημαίνει πως σε μια δύσκολή σας στιγμή θα βρεθούν άτομα που θα σας συμπαρασταθούν. 

ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε προσκόμματα και εμπόδια στις υποθέσεις σας κι αυτό σας στενοχώρησε, σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά και μεγάλη άνοδο θα συναντήσετε στις δουλειές σας. Αν δείτε πως κάποιοι σας προξενούν προσκόμματα, είναι αντίθετα τα πρόσωπα που θα βρεθούν να σας δώσουν κάθε βοήθεια που θα χρειαστείτε για να πετύχετε στις δουλειές σας. Αν δείτε πως εσείς βάζετε προσκόμματα στους άλλους, σημαίνει πως με ευχαρίστηση θα δώσετε τη βοήθειά σας σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας.

ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως προσκυνάτε μια εικόνα, σημαίνει πως θα γίνετε υποκριτής κι αυτό θα σας βγει σε κακό. Αν δείτε πως πάτε σαν προσκυνητής σε μια εκκλησία που γιορτάζει ή σε ένα μοναστήρι ή πηγαίνετε και στους Αγίους Τόπους, σημαίνει πως με βάση την υποκρισία και την πονηριά θα καταφέρετε να πετύχετε τους σκοπούς σας. Η επιτυχία σας είναι σίγουρη αν δείτε πως φτάσατε στο μέρος που είχατε προγραμματίσει να προσκυνήσετε. Αν δείτε άλλους προσκυνητές, σημαίνει πως πρέπει να φυλαχτείτε αυτές τις μέρες πολύ γιατί θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό άτομα που τους είχατε μεγάλη εμπιστοσύνη. Αν δείτε πως πηγαίνετε μαζί με άλλους για προσκύνημα, σημαίνει πως θα συναντήσετε συνεργάτες σε μια απάτη που θα την οργανώσετε αλλά θα βγείτε μετανιωμένοι.

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ: Αν δείτε πως αποκτήσατε κάποιον προστάτη και νιώθετε σιγουριά από την προστασία του, σημαίνει πως κάποιος εχθρός θα παρουσιαστεί στη ζωή σας επικίνδυνος. Όσο πιο δυνατή προστασία δείτε πως σας παρέχει τόσο πιο επικίνδυνος εχθρός είναι και πρέπει να προσέξετε πολύ. 

ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε κάποιο προσωπείο για να σας αλλάξει την εμφάνιση, σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία για να παίξετε έναν ρόλο υποκρισίας για να πετύχετε τους σκοπούς σας όχι όμως με τίμια μέσα. Δεν μιλάμε εδώ για μάσκες αποκριάτικες. Αν δείτε πως κυκλοφορείτε με ένα τέτοιο προσωπείο και νιώθετε άνετα γιατί κυκλοφορείτε χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί, σημαίνει πως θα μπορέσετε άνετα να εξαπατήσετε τους άλλους. Αν κάποιος σας ξεσκέπασε και φάνηκε το πραγματικό σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα αποκαλυφθούν τα ύπουλα σχέδια σας και θα χάσετε την εμπιστοσύνη που σας είχε ο κόσμος. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θέλετε να εκδικηθείτε για κάποια προδοσία που σας έγινε και τώρα θα βάλετε μπροστά καταχθόνια σχέδια για να το επιτύχετε. Δεν θα καταφέρετε όμως τίποτα και αυτό θα σας κάνει να συμβιβαστείτε. Αν δείτε πως άλλοι φορούν προσωπείο, σημαίνει πως έχετε πέσει σε υποκριτές και ύπουλους ανθρώπους που θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Μην δώσετε αυτές τις μέρες εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατί όλοι υποκρίνονται και κοιτάζουν να σας εκμεταλλευτούν. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να φοράει προσωπείο, σημαίνει πως σας κοροϊδεύει και σας απατά.

ΠΡΟΣΩΠΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας το πρόσωπό σας πιο ωραίο από ότι είναι στην πραγματικότητα, αν είστε άνδρας σημαίνει πως θα νιώσετε άνεση από όλες τις πλευρές στη ζωή σας και θα δώσετε την προσοχή σας στις ερωτικές περιπέτειες. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα νιώσει την ευτυχία τον έρωτα και της αγάπης. Αν ένας άνδρας δει το πρόσωπό του και νιώσει στον ύπνο τον πως είναι άσχημο, ενώ δεν είναι στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα ταπεινωθεί από γυναίκα γιατί θα προσπαθήσει με υπεροψία να την κατακτήσει. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα χάσει στον έρωτα και θα πικραθεί. Αν δείτε ένα ωραίο πρόσωπο νεανικό και σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως μια περίοδος επιτυχιών και ευτυχισμένων γεγονότων θα ακολουθήσει για σας. Αν δείτε κάποιο πρόσωπο και σας κάνει εντύπωση η ασχήμια τον, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα. Αν είστε παντρεμένη και όμορφη γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας πως το πρόσωπό σας έχασε την φρεσκάδα του και την λάμψη τον, θα ανακαλύψετε πως παύσατε να προξενείτε το ενδιαφέρον τον άνδρα σας για το άτομό σας και αυτό θα σας οδηγήσει σε λύσεις όχι λογικές. Θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα για να γλιτώσετε το σπιτικό σας. Το όνειρο σας ειδοποιεί να φροντίσετε να βρείτε την δίκαιη και σωστή λύση.
Αν δείτε πως έχετε πρόσωπο τον αντίθετου φύλου σημαίνει πως θα γελοιοποιηθείτε γιατί δεν δείξατε σωστή συμπεριφορά. Αν δείτε πως στο πρόσωπό σας υπάρχουν διάφορα σημάδια από πληγές παλιές, σημαίνει πως θα σας βασανίσουν αναμνήσεις από το παρελθόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκαναν μια οποιαδήποτε πρόταση και αυτή τη δεχτήκατε και γεμίσατε ικανοποίηση, σημαίνει πως σε κακό κάτι που νομίζατε ότι θα σας ωφελήσει. Αν δείτε πως εσείς κάνετε μια κάποια πρόταση και την δέχτηκαν, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα βρείτε την άρνηση και την περιφρόνηση. Αν όμως δείτε πως σας απορρίπτουν την πρόταση, σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί κάποια υπόθεσή σας που εκκρεμούσε και είχατε ανησυχία θα απαντηθεί ικανοποιητικά. Αν είστε νέος και σκοπεύετε να κάνετε πρόταση γάμου και την δέχεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σημαίνει αποτυχία. Θα έχετε επιτυχία αν δείτε πως η πρότασή σας δεν έγινε δεκτή. Αν δείτε πως κάνατε μια πρόταση γραπτή, σημαίνει ότι σας διακατέχει το άγχος της αβεβαιότητας. 

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στον κύκλο σας, ή την οικογένειά σας δείχνετε την προτίμησή σας για κάτι συγκεκριμένο, σημαίνει ότι με την συμπεριφορά σας θα δημιουργήσετε φασαρίες και καυγάδες που θα έχουν πολύ άσχημα αποτελέσματα. Αν μια γυναίκα δει πως δείχνει την προτίμησή της σε κάποιον άνδρα της παρέας της, σημαίνει πως θα περιφρονηθεί από το πρόσωπο που την ενδιαφέρει στην πραγματικότητα. Αν δείτε πως σας προτίμησαν σε μια δουλειά, σε μια συνεργασία κλπ., σημαίνει ότι θα σας αγνοήσουν είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα. Αν δείτε πως σας ζήτησαν να διαλέξετε ποιο πρόσωπο προτιμάτε και το δείξετε, σημαίνει πως θα κάνετε λάθος εκτίμηση για πρόσωπο που είναι να συνεργαστείτε.

ΠΡΟΫΠΑΝΤΩ ΠΡΟΫΠΑΝΤΗΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ετοιμάζεστε να προϋπαντήσετε κάποιο πρόσωπο στο σπίτι σας, ή σε κάποιο σταθμό κλπ., σημαίνει ότι κάποιος θα βρεθεί που θα σας δώσει μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη που δεν είχατε φανταστεί. Αν είστε άνδρας και το πρόσωπο που προαπαντάτε είναι γυναίκα νέα και ωραία, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας συμβεί. Αν είναι άσχημη και γριά θα πάρετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν. Αν δείτε πως προϋπαντάτε κάποιον ηλικιωμένο άνδρα, σημαίνει πως έχετε ανάγκη από μια συμβουλή αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως προϋπαντάτε κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο, σημαίνει πως δεν θα κρατήσουν την υπόσχεση που σας έδωσαν. Αν μια νέα κοπέλα ανύπαντρη δει πως πηγαίνει να προϋπαντήσει έναν άνδρα, σημαίνει πως θα της κάνουν μια πρόταση γάμου που θα μετανιώσει αν δεν την δεχθεί. Αν δείτε πως πηγαίνετε να προϋπαντήσετε τον πατέρα σας ή την μητέρα σας, σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη προστασία. Αν όμως οι γονείς σας είναι πεθαμένοι και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κάποιο τρισάγιο στο τάφο τους. Αν δείτε πως πάτε να προϋπαντήσετε το παιδί σας που είναι στην ξενιτιά, κάποια ευχάριστη είδηση θα πάρετε αυτόν τον καιρό για μια επιτυχία του παιδιού σας. 

ΠΤΩΜΑ: Αν δείτε το πτώμα κάποιου ζώου και σας προξενήσει αηδία ή άσχημη μυρωδιά, ανάλογα με ποιο ζώο είναι δείτε την ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη για να δώσετε τη σωστή ερμηνεία. Αν σας έμεινε μόνο η αηδία του πτώματος, σημαίνει πως θα συμβεί κάτι αυτές τις μέρες στη ζωή σας και θα χαλάσουν οι σχέσεις σας τόσο με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας όσο και με τα άτομα τον οικογενειακού σας κύκλου.

ΠΤΩΧΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε πτωχός και αυτό σας προκαλεί θλίψη, αν είστε στην πραγματικότητα, σημαίνει πως η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα αποκτήσετε περιουσία αρκετή. Αν δείτε άλλον ή άλλους να είναι πτωχοί, σημαίνει πως κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις θα σας βρουν τόσο στη ζωή σας όσο και στη δουλειά σας.

ΠΤΩΧΕΥΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας κηρύσσουν σε πτώχευση γιατί δεν τα πήγατε καλά στη δουλειά σας και αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν περιμένατε. Αν όμως συμβαίνει και στην πραγματικότητα αυτό και δείτε στον ύπνο σας τη συνέχιση της πραγματικότητας, σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές που περνάτε γιατί θα βρεθούν άτομα που θα σας βοηθήσουν. Αν δείτε πως εσείς κηρύσσετε σε πτώχευση άλλον ή άλλους, σημαίνει πως θα βρεθείτε στην ευχάριστη κατάσταση να δώσετε πραγματική βοήθεια σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας αλλά δεν θα το αναγνωρίσουν. Αν δείτε κάποιον να τον κηρύσσουν σε πτώχευση, σημαίνει πως θα μάθετε κάτι καλό γι αυτόν και θα χαρείτε.

ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μια ανοιξιάτικη νύχτα και σας έκαναν εντύπωση πυγολαμπίδες που λαμποκοπούσαν και έδιναν μια μαγευτική εικόνα μέσα στη νύχτα, σημαίνει πως θα ζήσετε χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές γεμάτες μαγεία και έρωτα κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε. Θα είναι όμως μια ψευδαίσθηση και δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί όλα θα τελειώσουν γρήγορα και θα μείνει μια ωραία ανάμνηση μιας ανοιξιάτικης νύχτας. Μην δώσετε όμως συνέχεια και μην το επιχειρήσετε αυτό, κρατείστε το στην ανάμνηση και προχωρήστε στη ζωή σας.

ΠΥΡΑ: Αν δείτε πως γίνονταν πυρά από βαριά όπλα και ακούγατε τους κρότους, σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες στενοχώριες που θα έχουν σχέση με οικονομικά θέματα.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πυραμίδα ή πυραμίδες, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά όταν διαπιστώσετε ότι χτίζετε μια πυραμίδα. Πιο μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν όταν δείτε ότι ανεβαίνετε στην πυραμίδα που χτίσατε και από κει θαυμάζετε το τοπίο. Αν δείτε πως βρίσκεστε σε μια πυραμίδα, αν δεν τη σκεφτήκατε πριν κοιμηθείτε, και σας προξένησε δέος και μια δόση μυστηρίου, σημαίνει πως θα καταφύγετε σε πνευματιστές ή άτομα πιο μορφωμένα από εσάς για να βγείτε από ένα μεγάλο αδιέξοδο που βρίσκεστε ή θα βρεθείτε. Αν δείτε πως ζωγραφίζετε ή σχεδιάζετε πυραμίδες και σας απασχολεί αυτό στον ύπνο σας σημαίνει ότι το μυαλό σας θα δουλέψει και θα δημιουργήσετε μια θαυμάσια κατάσταση στην επαγγελματική σας ζωή και θα μιλούν όλοι για σας.

ΠΥΡΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε μπροστά σε έναν παλιό πύργο που δεν χρησιμεύει πια σε τίποτα, ανάλογα με τα συναισθήματα που νιώθετε είναι και η ερμηνεία του ονείρου σας. Αν λοιπόν σας κάνει εντύπωση το ότι είναι γκρεμισμένος, σημαίνει πως θα αναλογισθείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και θα μελαγχολήσετε. Το όνειρο είναι προφητικό και σας ειδοποιεί να φροντίσετε να διδαχθείτε από αυτά τα λάθη και να προχωρήσετε. Αν είναι γερός ο πύργος και σας δίνει την εντύπωση και το συναίσθημα της σιγουριάς, σημαίνει πως θα πετύχετε στη ζωή σας γιατί θα βρείτε ισχυρή προστασία. Αν δείτε πως κτίζετε έναν πύργο, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε ένα μεγάλο οχυρό και θα νιώθετε μεγάλη σιγουριά από τώρα και μπρος στη ζωή σας. Αν δείτε πως γκρεμίζεται κάποιος πύργος, σημαίνει πως θα χάσετε μια σίγουρη προστασία.

ΠΥΡΕΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας καίει ο πυρετός χωρίς όμως να συμβαίνει το ίδιο στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα δείξετε μια μεγάλη και απαράμιλλη δραστηριότητα αυτόν τον καιρό που όλοι θα σας κοιτάζουν με θαυμασμό. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη, σημαίνει πως θα μάθει κάτι δυσάρεστο για το γάμο της ή τον δεσμό της για θέματα πίστης στην αγάπη της και θα αναστατωθεί. θα πρέπει όμως να δείξει κατανόηση γιατί θα είναι κάτι το περαστικό. Αν δείτε πως κάποιος άλλος έχει πυρετό και εσείς τον φροντίζετε, σημαίνει πως θα μπλέξετε με άτομο δραστήριο και η ικανοποίηση θα σας παρασύρει στην επιτυχία. Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει πυρετό, σημαίνει πως θα ξεσπάσει μεγάλος καυγάς μεταξύ σας γιατί θα το βασανίζουν οι υποψίες και θα έχετε δώσει την αιτία εσείς. 

ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι το σπίτι σας έπιασε πυρκαγιά και φλόγες δυνατές το έζωσαν αλλά δεν είδατε καπνούς, σημαίνει πως κάποιο καλό θα συμβεί στην οικογένειά σας. Αν δείτε όμως φλόγες και καπνούς στο σπίτι σας και να γίνεται ερείπιο, σημαίνει πως μια μεγάλη καταστροφή σας περιμένει. Αν δείτε στο μαγαζί σας ή την επιχείρηση σας μόνο τις φλόγες και όχι τους καπνούς, σημαίνει ότι η εργασία που κάνετε θα ανθίσει. Αν δείτε μια πόλη να έχει παραδοθεί στις φλόγες και να μεταβάλει τα πάντα σε ερείπια, σημαίνει πως κάποιο μεγάλο κακό θα συμβεί που θα σας συνταράξει. Αν δείτε πως κάποιο άλλο σπίτι γνωστό ή άγνωστο έχει τυλιχτεί στις φλόγες μόνο, θα μάθετε κάποια λόγια για το σπίτι αυτό. Κακό θα είναι αν δείτε να είναι τυλιγμένο στους καπνούς και να γίνεται ερείπιο. Αν δείτε πυρκαγιά σε ένα δάσος, σημαίνει πως κάποια μεγάλη στενοχώρια θα περάσετε γιατί θα δείτε τα όνειρα σας και τις ελπίδες σας να σβήνουν. Αν δείτε πως σβήνετε μια πυρκαγιά και γλιτώνετε από την καταστροφή σπίτια, μαγαζιά, δάση κλπ., σημαίνει πως θα γλιτώσετε κι εσείς από βάσανα και πολλές καταστροφές που σας απειλούσαν.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε σε μια μονάδα του πυροβολικού, σημαίνει πως θα βρείτε υποστήριξη από άτομα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε να γίνεται κάποια παρέλαση πυροβολικού, αυτό σημαίνει πως θα διαπιστώσετε ότι ο αντίπαλός σας είναι πιο δυνατός από ότι αρχικά είχατε υπολογίσει. Αν δείτε μια μονάδα να κάνει ασκήσεις και ακούτε τα πυρά, σημαίνει πως πρέπει να προφυλαχτείτε γιατί κάποιος εχθρός, κάποιος αντίπαλος ετοιμάζεται να σας κάνει κακό: Αν δείτε πυροβολικό σε ώρα μάχης και σας προξενούν εντύπωση οι κρότοι από τις βολές, σημαίνει πως άσχημες καταστάσεις θα βρουν την οικογένειά σας και την εργασία σας. Αν είστε στρατιωτικός και δείτε αυτό το όνειρο μην δώσετε σημασία. Αλλά αν δείτε ότι σας έδωσαν να διοικήσετε μια μονάδα πυροβολικού, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει προαγωγή και αναγνώριση της αξίας σας.

ΠΥΡΟΒΟΛΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα πυροβόλο στημένο κάπου και εσείς απλά το επεξεργάζεστε, σημαίνει ότι θα πάρετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν. Αν δείτε πως κρατάτε ένα πυροβόλο, σημαίνει πως θα νιώσετε ισχυροί και δυνατοί. Αν δείτε πως κρατάτε πυροβόλο καίμε την απειλή τον τρέπετε σε φυγή κάποιον ή κάποιους, σημαίνει πως θα επιβληθείτε στην κοινωνία που ζείτε. Αν δείτε πως .διοικείτε ομάδες στρατιωτικές και τις οπλίζετε με πυροβόλα, σημαίνει πως θα υπερβάλετε στις δυνάμεις σας και θα γίνετε ρεζίλι στον κύκλο σας. Αν δείτε ότι κατασκευάζετε πυροβόλα, αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσετε μια δουλειά με άτιμα μέσα και θα σας καταστρέψει.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ο ουρανός να γεμίζει από διάφορα πυροτεχνήματα και να τα παρακολουθείτε με μεγάλη ευχαρίστηση, σημαίνει πως κάποιος ή κάποιοι έχουν καταλάβει ότι είστε ευκολόπιστοι και αγαθοί και προσπαθούν να σας ξεγελάσουν με μεγάλες υποσχέσεις και φανταχτερά λόγια. Μην δώσετε όμως εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατί θα το μετανιώσετε πικρά.. Αν δείτε πως εσείς ρίχνετε πυροτεχνήματα, σημαίνει πως κοιτάτε να επιβληθείτε στη ζωή σας και να πετύχετε με ψεύτικα και απατηλά μέσα. Αν είστε γυναίκα ανύπαντρη και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα κατακτήσετε τον άνδρα που θέλετε αλλά θα μετανιώσετε γιατί θα σας πάρει χαμπάρι. Το όνειρο σας ειδοποιεί να προσέξετε πολύ. Αν όμως δείτε πως πετάτε πυροτεχνήματα ή τα καταστρέφετε, σημαίνει πως θα δείξετε μεγάλη θέληση και εξυπνάδα και θα ματαιώσετε τα σχέδια των αντιπάλων σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως ανακαλύψατε κρυμμένα κάποια πυροτεχνήματα. Αν δείτε πως έσκασαν μονομιάς και δεν ξεχύθηκαν στον ουρανό, σημαίνει ότι θα σας παραπλανήσουν λέγοντάς σας ότι κάποιο σχέδιο ματαιώθηκε.

ΠΥΡΣΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε έναν γνήσιο πυρσό αναμμένο και με αυτόν προσπαθείτε να φωτίσετε για να περπατήσετε ή να δείτε τη νύχτα, σημαίνει πως με τον τρόπο που φέρεστε ή κοιτάτε να φερθείτε δεν είναι σωστός και θα δημιουργήσετε δυσάρεστες καταστάσεις στο περιβάλλον πού ζείτε. Αν δείτε άλλον ή άλλούς να κρατούν πυρσό ή πυρσούς στα χέρια τους, σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας βλάψουν βγάζοντας στη φόρα παλιά σας αμαρτήματα που θα κοιτάξουν να τα εκμεταλλευτούν εις βάρος σας με τον χειρότερο τρόπο. Το dνειρο είναι πολύ κακό για μια γυναίκα και ιδιαίτερα για μια κοπέλα ανύπαντρη. Θα δώσει δικαιώματα με τον τρόπο της ώστε να την φέρουν σε χωρισμό με τον άνδρα της ή με τον άνδρα που είναι να παντρευτεί. Αν δείτε πως αγοράζετε πυρσούς και τους πάτε σπίτι σας, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε διχόνοια στην οικογένειά σας με τον τρόπο σας και μεγάλους καυγάδες. Καλό θα είναι αν δείτε πως είχατε αναμμένο πυρσό στα χέρια σας τον πετάξατε και τον σβήσατε.

ΠΩΛΩ - ΠΩΛΗΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πουλάτε κάτι και πήρατε χρήματα στα χέρια σας, σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείτε γιατί στην πραγματικότητα δεν θα πάρετε τα χρήματα που πρέπει να πάρετε. Αν δείτε πως αφαιρείτε την αξία των εμπορευμάτων που πουλάτε και κρατάτε το κέρδος και αυτό είναι μικρό, θα πάρετε λίγα χρήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Αν δείτε πως πουλάτε ξύλα, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη άνοδο στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε πως πουλάτε πολύτιμους λίθους, χρυσαφικά ή κοσμήματα, γιατί έχετε κάποια ανάγκη, σημαίνει πως θα μάθετε άσχημα νέα για κάποιο συγγενή σας. Αν δείτε πως πουλάτε ζώα, θα πάθετε ζημιά. Αν δείτε πως σας πωλούν κάτι και δίνετε χρήματα, σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα. Αν δείτε πως πουλάτε το σπίτι σας, ή την περιουσία σας για χρέη, σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας βρει.

ΠΩΛΗΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον πωλητή για λογαριασμό άλλων, δηλαδή εργάζεστε σαν υπάλληλος σε κάποιο κατάστημα και δείτε να εισπράττετε χρήματα και τα δίνετε στον εργοδότη σας, σημαίνει πως γρήγορα θα φτιάξετε επιχείρηση δική σας ή θα κάνετε έναν καλό και πετυχημένο γάμο αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο. 

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βάζετε πωλητήριο για να πουλήσετε το σπίτι σας ή το αυτοκίνητό σας κλπ., σημαίνει ότι θα σας βρουν δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις. Αν είναι για το αυτοκίνητό σας, σημαίνει πως θα πάθετε οικονομική καταστροφή από αμέλεια και τεμπελιά.

Ρ
ΡΑΒΑΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ταψί λαχταριστό ραβανί κι αυτό σας ανοίγει την όρεξη, σημαίνει πως θα σας βρουν καταστάσεις δύσκολες και δεν θα τις χειριστείτε καλά. θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα χάσετε μια ωραία ευκαιρία στη ζωή σας. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς ραβανί, σημαίνει πως θα δώσετε την ευκαιρία να πουν άσχημα λόγια εις βάρος σας. Αν προσφέρετε ή σας προσφέρουν ραβανί, σημαίνει πως θα δώσετε ή θα πάρετε χαρά στο ή από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν τρώτε ραβανί, σημαίνει πως θα σημειώσετε σημαντική αισθηματική επιτυχία.

ΡΑΒΑΣΑΚΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως λάβατε κάποιο ραβασάκι από το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο νέο θα πάρετε, θα είναι σχετικό με την εργασία σας και θα σας ευχαριστήσει πολύ. Αν δείτε πως γράφετε εσείς ένα ραβασάκι στο αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως κάποια δυσάρεστη κατάσταση θα επικρατήσει στην οικογένειά σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν γράφετε ραβασάκι σε άγνωστο άτομο, σημαίνει πως θα πάρετε στενοχώρια από την' δουλειά σας. Αν λαβαίνετε ραβασάκι από άγνωστο πρόσωπο, σημαίνει πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σας κυριεύσει ένα αμοιβαίο ερωτικό πάθος με πρόσωπο που δεν το γνωρίζατε πριν.

ΡΑΒΔΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε ένα ραβδί και το έχετε για παιχνίδι, σημαίνει πως κάποιο ταξιδάκι αναψυχής θα θελήσετε να κάνετε. Αν δείτε πως το θέλετε για στήριγμα, σημαίνει πως θα βρείτε ένα στήριγμα καλό στη ζωή σας αυτές τις μέρες την στιγμή που θα έχετε αυτήν την ανάγκη. Αν δείτε πως ψάχνετε να βρείτε ένα ραβδί γιατί έχετε ανάγκη να στηριχτείτε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε στην ανάγκη να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον. Αν δείτε πως σπάσατε ένα ραβδί που κρατούσατε, σημαίνει πως θα σας βρει απογοήτευση και στενοχώρια. Αν δείτε πως το χάσατε ή σας το πήρανε άλλοι, αυτό σημαίνει πως από βλακεία κι ανεμελιά δική σας θα χάσετε μια μεγάλη υποστήριξη.

ΡΑΒΔΙΣΜΑ: Αν εσείς δεν είστε κτηματίας και δείτε πως ραβδίζατε ελιές, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη άνοδο στην εργασία σας και πολλά χρήματα θα κερδίσετε αν δείτε πως πέφτουν ελιές από την ελιά. Αν δείτε πως ραβδίζετε και πέφτουν σκέτα φύλλα, αυτό σημαίνει ερωτικές επιτυχίες αλλά όχι χρήματα. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως ραβδίζετε καρυδιές ή αμυγδαλιές.

ΡΑΒΔΙΣΜΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας κτυπούν με ραβδί, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε μεγάλη δύναμη στον κύκλο σας, και θα επιβληθείτε. Αν δείτε πως κτυπάτε με ραβδί άλλον ή άλλους, σημαίνει πως θα δώσετε μεγάλη δύναμη στους αντιπάλους σας για να σας κάνουν κακό. Αν μια γυναίκα παντρεμένη ή ανύπαντρη δει πως χτυπά η ίδια με ραβδί άλλη γυναίκα, να προσέξει πολύ γιατί θα δώσει ευκαιρία στην αντίζηλό της να τα μπλέξει με τον σύζυγό της ή τον σύντροφό της. Αν δεί ότι χτυπά άνδρα με ραβδί ή την χτυπούν, όποιοι κι αν είναι αυτοί, σημαίνει πως την κυβερνήσουν βίαια πάθη που δεν θα την βγάλουν σε καλό.

ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον ραβδοσκόπο χωρίς να έχετε ιδέα από αυτό το επάγγελμα, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να πετύχετε στη ζωή σας με τα πιο ύπουλα και ανέντιμα μέσα. Αν δείτε κάποιον άλλον να κάνει τον ραβδοσκόπο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αν τον δείτε στο δικό σας χωράφι ή κτήμα, γιατί θα μπλέξετε με άτομο καταχθόνιο που θα προσπαθήσει να σας ξεγελάσει. Αν δείτε πως τον καλέσατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα ζητήσετε την συνεργασία κάποιου για να πετύχετε παράνομα κέρδη και να κάνετε ύποπτες επιχειρήσεις. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως με τα θέλγητρά σας και τα κόλπα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τον άνδρα που σας συγκινεί αυτόν τον καιρό.
ΡΑΓΙΣΜΑ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως το βάζο σας, το πιάτο σας, το τζάμι σας, ο καθρέπτης σας κλπ. είναι ραγισμένα, σημαίνει πως κάποια μεγάλη αναποδιά και γρουσουζιά θα κυριαρχήσει στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Αποφύγετε ταξίδια, και δύσκολες δουλειές.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID