BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (ΡΑΔ-ΣΤΡ)


Ρ
ΡΑΔΙΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπήρχαν ραδίκια στον μανάβη της γειτονιάς σας, στο χωράφι ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια ωραία γνωριμία με άτομο του αντίθετου φύλου. Να προσέξετε όμως, να έχετε συγκρατημένο ενθουσιασμό γι αυτήν την γνωριμία. Αν δείτε πως μαζεύετε ραδίκια, σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές στενοχώριες στη ζωή σας εξ αιτίας του τρόπου που ενεργείτε και με τις επιλογές που κάνετε. Αν δείτε πως καθαρίζετε ραδίκια, θα πικραθείτε από μεγάλη αχαριστία. Αν δείτε πως τρώτε ραδίκια, σημαίνει πως θα ακούσετε λόγια που θα σας πληγώσουν βαρεία γιατί θα τα ακούσετε από άνθρωπο που δεν το περιμένατε και δεν είχατε καθόλου φανταστεί. Αν δείτε απλά ότι τα μαγειρεύετε, σημαίνει πως το μπλέξιμο και οι στενοχώριες θα προέλθουν από άτομα της οικογένειάς σας. Οι νέοι/ες που θα δουν αυτό το όνειρο να μην ενθουσιαστούν από τις καινούργιες γνωριμίες και να προσέξουν πολύ τις σχέσεις τους, να εξετάσουν το ποιόν των ανθρώπων που κάνουν παρέα και ειδικά αν σκέφτονται να παντρευτούν. Το όνειρο με ραδίκια είναι πολύ κακό σημάδι.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ραδιοφωνικό σταθμό, είτε μπαίνετε μέσα, είτε τον βλέπετε από μακρυά, είτε εργάζεστε σ' αυτόν, είτε απλά παρακολουθείτε πως λειτουργεί, αυτό σημαίνει πως θα καταπιαστείτε σε τέτοιες καταστάσεις που θα δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό κάνοντας πράγματα που όλοι θα μιλούν για σας. Αν δε δείτε πως σας προσέλαβαν σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό, αυτό σημαίνει πως θα έλθουν τα πράγματα κατά τέτοιον τρόπο που' θα κάνετε πολλά καλά στη ζωή σας. Αν όμως δείτε πως τραγουδάτε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ή πως εκφωνείτε ειδήσεις, ή βγάζετε λόγους κλπ., σημαίνει πως θα χάσετε τη καλή σας φήμη γιατί θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα περιαυτολογήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να δυσφημιστείτε μόνοι σας.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίξατε το ραδιόφωνό σας για να ακούσετε ειδήσεις, αυτό σημαίνει πως σας διακατέχει η αγωνία για το πώς σας αντιμετωπίζουν στην κοινωνία και στον κύκλο σας. Αν δείτε πως ανοίξατε το ραδιόφωνο για να ακούσετε μουσική, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε τις ειδήσεις που περιμένατε αλλά θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες ανάλογα με τη μουσική που μετέδιδε εκείνη στη στιγμή το ραδιόφωνο. Αν ήταν ευχάριστη, τα νέα θα είναι ευχάριστα, αν ήταν δυσάρεστη, τα νέα θα σας λυπήσουν. Αν ακούγονταν παράσιτα, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μεγάλες διαφωνίες αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως αγοράζετε ένα ραδιόφωνο, να περιμένετε συνταρακτικά γεγονότα αυτόν τον καιρό.

ΡΑΙΓΙΟΝ: Αν δείτε στον ύπνο σας τέτοια υφάσματα ότι τα κρατάτε στα χέρια σας ή τα αγοράζετε, σημαίνει πως σας έχει πιάσει μεγάλη μανία επιδείξεως και μεγάλης ζωής που δεν την αντέχετε, αλλά θέλετε να την κάνετε για να δειχθείτε στο περιβάλλον σας. θα το μετανιώσετε όμως γιατί θα διαπιστώσετε πως όλα τα κάνατε τελείως άδικα. Αν δείτε πως φοράτε τέτοια ρούχα, αυτό σημαίνει πως θα απελπιστείτε γιατί κάνατε κινήσεις άσκοπες χωρίς αντίκρισμα και θα λυπηθείτε πολύ. Καλό θα είναι αν δείτε πως πουλάτε ή πετάτε τέτοια υφάσματα, σημαίνει πως θα προσγειωθείτε γιατί θα υπερισχύσει η λογική στις ενέργειές σας και θα σας βγει σε καλό.

ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κυκλοφορείτε κουρελής γιατί σας βασανίζει η φτώχεια και η μιζέρια, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα κάνετε πολλές προσπάθειες να αλλάξετε τη ζωή σας και την κοινωνική σας θέση αλλά δεν θα καταφέρετε τίποτα. Αν είστε εμπορευόμενα άτομα και δείτε αυτό το όνειρο, μην επιχειρήσετε καμιά αλλαγή στο πρόγραμμά σας, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευνοϊκά. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη αυτόν τον καιρό.

ΡΑΚΕΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε μια ρακέτα του τένις και την κρατάτε στα χέρια σας και σκέφτεστε να αγωνιστείτε με αυτήν, σημαίνει πως έχετε πάρει απόφαση να πέσετε με τα μούτρα που λέμε στη δουλειά και θα δημιουργήσετε σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί από τον χωρισμό των υποθέσεών σας. Αυτό σημαίνει πως οι προοπτικές είναι καλές. Όλα όμως θα σας πάνε καλά αν δείτε πως παίζετε σε κάποιον αγώνα και κερδίζετε. Αν δείτε χάνετε, αυτό σημαίνει πως στην κατάλληλη στιγμή δεν δείξατε την ανάλογη σοβαρότητα. 

ΡΑΚΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ρακί στο ποτήρι σας ή σε μπουκάλι ή βαρέλι κλπ., σημαίνει πως θα σας βρουν καυγάδες τόσο στο σπίτι σας όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον. Αν δείτε πως πίνετε ρακί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν θυμοί, νεύρα γιατί θα, ακούσετε λόγια βαριά από φιλικό σας άτομο. Αν δείτε πως προσφέρετε σε κάποιον ή κάποιους ρακί, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να φερθείτε ύπουλα για να κερδίσετε μια υπόθεση, θα σας καταλάβουν όμως και θα γίνετε ρεζίλι. Αν δείτε πως πίνετε ρακί με φίλους και το διασκεδάζετε, αυτό σημαίνει πως κάποια μεγάλη στενοχώρια θα πάρετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως πίνετε ρακί, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα διαπιστώσετε πως δεν σας υπολογίζουν στον κύκλο σας. Αυτό οφείλεται στο άσχημο φέρσιμό σας. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς οι ίδιοι ρακί, σημαίνει πως θα μπλέξετε με άτομο και θα πάθετε μεγάλο εξευτελισμό τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως χύνετε ή πετάτε ρακί, ή το δοκιμάζετε και νιώθετε αηδία.

ΡΑΝΤΑΡ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένα ραντάρ, σημαίνει ότι θα ακούσετε πολύ συνταρακτικές ειδήσεις. Αν δείτε πως χειρίζεστε εσείς κάποιο ραντάρ, αυτό σημαίνει πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να μπείτε σε κυκλώματα και σε καταστάσεις που δεν τις είχατε ποτέ φανταστεί.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κλείσατε κάποιο ραντεβού για εμπορικούς λόγους και ετοιμάζεστε να πάτε, σημαίνει πως κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα παρουσιαστεί αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως είχατε κάποιο τέτοιο ραντεβού και ακυρώθηκε κι αυτό σας στενοχώρησε, σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί κάποια μεγάλη ευκαιρία αυτόν τον καιρό επαγγελματική που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Αν είστε παντρεμένοι και δείτε πως έχετε ραντεβού με τον σύντροφό σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβούν πολλά γεγονότα που θα σας οδηγήσουν μέχρι το χωρισμό. Αν σαν παντρεμένοι δείτε πως έχετε ύποπτο ραντεβού, σημαίνει ότι θα ανακαλύψετε κάτι για τον σύντροφό σας που θα σας δυσαρεστήσει. Αν είστε νέος/α και δείτε πως έχετε ραντεβού με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει πως θα μαλώσετε άσχημα γιατί θα σας βρουν μπλεξίματα που δύσκολα θα τα ξεπεράσετε.

ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε λαχταριστά ραπανάκια και τα πηγαίνετε στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση να αλλάξετε τη ζωή σας. Αν δείτε πως τρώτε ραπανάκια, σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα που θα σημαδέψουν τη ζωή σας αν μέσα από τα γεγονότα αυτά μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις ευκαιρίες και τις χρησιμοποιήσετε σωστά. Αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σας κυριεύσουν βίαια πάθη που μπορεί να τα πληρώσετε ακριβά. Αν δείτε πως σπέρνετε ή καλλιεργείτε ραπανάκια, αυτό σημαίνει πως θα σπείρετε ζιζάνια στον κύκλο σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί αυτό θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα στο περιβάλλον σας.

ΡΑΠΙΣΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έδωσαν ένα ή πολλά ραπίσματα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε δύναμη και κουράγιο γιατί θα σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Αν δείτε πως σας ράπισαν δημόσια και αισθανθήκατε ντροπή γι αυτό, σημαίνει πως θα σας δείξουν σεβασμό κι εκτίμηση στο περιβάλλον σας και θα μιλούν όλοι για σας. Αν δείτε πως εσείς δίνετε ραπίσματα σε κάποιον άλλο, αυτό σημαίνει πως θα προσφέρετε μεγάλη βοήθεια σε κάποιον. Αν δείτε πως ραπίζετε άτομο τον αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως δέχεστε ραπίσματα από άνδρα, σημαίνει πως θα ριχτείτε με όλη σας τη δύναμη στον έρωτα και θα νιώσετε μεγάλη ερωτική ικανοποίηση.

ΡΑΦΙ ΡΑΦΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως τοποθετείτε νέα ράφια στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας, σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στην οικογένειά σας ή τη δουλειά σας. Αν δε δείτε πως τα γεμίζετε με πράγματα ή εμπορεύματα, σημαίνει πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε τόσο στο σπίτι σας όσο και στη δουλειά σας. Αν δείτε τα ράφια στο σπίτι σας ή το κατάστημά σας γεμάτα, σημαίνει μεγάλη οικονομική άνθιση, αν τα δείτε άδεια και σας προξενεί κατάθλιψη το θέαμα, σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες οικονομικές στενοχώριες αυτόν τον καιρό που δύσκολα θα ξεπεράσετε. Αν είστε νέος/α και δείτε γεμάτα ράφια, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επαγγελματική αποκατάσταση και θα νιώσετε μεγάλη ευτυχία. Ατυχίες και γκρίνιες θα έχετε αν δείτε ράφια άδεια. Αν δείτε πως γεμίζετε εσείς τα ράφια του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε προκοπή και ένα μέλλον λαμπρό.

ΡΑΦΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ράφτης αλλά δεν έχετε στην πραγματικότητα καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα βρείτε να κάνετε δουλειές με πολλά κέρδη αλλά θα χρειαστεί να κάνετε καλούς υπολογισμούς και σωστές ενέργειες. Αν τα πετύχετε αυτά, τότε θα έχετε εξασφαλίσει κάθε επιτυχία και θα δημιουργήσετε μια ζηλευτή επαγγελματική σταδιοδρομία. Αν δείτε άλλον ράφτη την ώρα της δουλειάς τον, σημαίνει πως θα σας βρουν μικρομπλεξίματα και φασαρίες στα οικονομικά σας που θα ξεπεράσετε εύκολα. Αν δείτε πως είστε στον ράφτη σας και σας παίρνει μέτρα για να σας ράψει ρούχα, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα και πιθανόν να έχετε και κάποιο ατύχημα. Αν δείτε πως ένας ράφτης σας κάνει πρόβα στα ρούχα σας που δεν έχουν τελειώσει ακόμη, σημαίνει πως θα σας βρει μια αναστάτωση στα οικονομικά σας αλλά με υπομονή και εργατικότητα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Πολύ καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως πήγατε στον ράφτη σας και φορέσατε καινούργιο κουστούμι και φύγατε. Αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη οικονομική επιτυχία και θα σημειώσετε μεγάλη κοινωνική άνοδο.

ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως εξετάζετε την ραχοκοκαλιά ενός ανθρώπου, ζώου, κλπ., αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν κακά που δεν τα περιμένατε. θα πρέπει να προσέξετε αυτόν τον καιρό ιδιαίτερα γιατί κάποιο ατύχημα απειλεί εσάς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Αν έχετε σκοπό να ανοίξετε καινούργια επιχείρηση, μην το κάνετε γιατί τίποτα δεν θα πάει καλά αυτόν τον καιρό και θα στενοχωρηθείτε.

ΡΕΒΙΘΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ρεβίθια φυτό, ρεβίθια ξερά στον μπακάλη ή οπουδήποτε αλλού, σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες πίκρες. Αν δείτε πως μαγειρεύετε ρεβίθια, αυτό σημαίνει πως θα προξενήσετε μεγάλη στενοχώρια στο σπίτι σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως τρώτε ρεβίθια, αυτό σημαίνει ότι πολλά δυσάρεστα γεγονότα θα σας βρουν και θα σας κάνουν να στενοχωρηθείτε πάρα πολύ. θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί τα όνειρα με τα ρεβύθια δεν έχουν ποτέ τίποτα καλό να σας δώσουν.

ΡΕΓΓΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ζωντανές ρέγγες να πλέουν στη θάλασσα ή τις ψαρεύετε, αυτό σημαίνει πως θα διαψευστούν οι ελπίδες σας και θα σας δώσουν μια ψευδαίσθηση. Αν δείτε πως αγοράζετε ρέγγα νωπή, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ένα ψεύτικο ενθουσιασμό από κάτι που στην πραγματικότητα σας είχε θαμπώσει. Για τους νέους/ες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα ενθουσιαστούν με μια καινούργια γνωριμία, αλλά στο τέλος θα διαπιστώσουν πως δεν είχε και τόση αξία το πρόσωπο που τους έκανε να ενθουσιαστούν. Αν δείτε πως αγοράζετε ή τρώτε με ευχαρίστηση ρέγγα αλμυρή ή καπνιστή, σημαίνει πως θα σας πιάσει η επιθυμία της περιπέτειας και της δημιουργίας σε όλους τους τομείς. θα έχετε μεγάλη άνοδο και οικονομικές επιτυχίες. Αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες και θα κάνετε πετυχημένο και πλούσιο γάμο.

ΡΕΖΙΛΙ ΡΕΖΙΛΕΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνατε ρεζίλι στον κύκλο σας και αισθάνεστε πολύ άσχημα, σημαίνει πως κάποια μεγάλη ικανοποίηση θα σας βρει γιατί θα σημειώσετε επιτυχίες και θα περπατάτε με το κεφάλι ψηλά. Αν δείτε πως κάποιος ή κάποιοι σας κάνουν ρεζίλι, αυτό σημαίνει πως η αξία σας θα αναγνωριστεί και θα μιλούν όλοι για σας. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα .τα καταφέρει να βγάλει από πάνω της τη ρετσινιά που της είχαν κολλήσει άτομα κακόβουλα και που είχαν σκοπό να την βλάψουν. Καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως κάνετε ή προσπαθείτε να κάνετε άλλον ή άλλους ρεζίλι, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με κάθε τρόπο να υπερασπιστείτε άλλον ή άλλους για να τους βγάλετε από μια πολύ δύσκολη θέση από το κακό όνομα που τους είχαν βγάλει και θα το πετύχετε και θα ικανοποιηθείτε. 

ΡΕΣΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παίρνετε στα χέρια σας ρέστα κατά οποιονδήποτε τρόπο κι αυτό: σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα πάρετε καθυστερημένα χρήματα που σας χρωστάνε αλλά με πολύ στενοχώρια. Αν δείτε πως δίνετε εσείς ρέστα, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα από κάποια εκδήλωση που θα κάνετε. Αν πάλι δείτε πως "λέτε" τα ρέστα σας σε κάποιον τζόγο, χωρίς να είστε χαρτοπαίκτης, αυτό σημαίνει πως θα ρισκάρετε και θα δώσετε το παν προκειμένου να πετύχετε τα σχέδιά σας και τους σκοπούς σας.

ΡΕΤΑΛΙ ΡΕΤΑΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε την επιθυμία να αγοράσετε ρετάλια, σημαίνει πως είστε άτομο χωρίς διάθεση να ανεβείτε στη ζωή. Αν δείτε πως μαζεύετε ρετάλια, μην περιμένετε να πετύχετε τίποτα σημαντικό αυτόν τον καιρό στη ζωή σας. Σας αρέσει φαίνεται η μετριότητα σε όλους τους τομείς. Αν όμως βλέπετε πως πετάτε ρετάλια ή τα περιφρονείτε, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε να αποφύγετε τις μετριότητες και τα ημίμετρα στη ζωή σας και να βάλετε στόχους υψηλούς και θα σας βγει σε καλό.

ΡΕΤΣΙΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπάρχει ρετσίνα σε βαρέλι, ή ποτήρι, ή μπουκάλι, ή κύπελλο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστα νέα τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για τα αισθηματικά σας. Αν δείτε πως πίνετε ρετσίνα και νιώθετε ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα δείξετε μια μεγάλη δραστηριότητα αυτόν τον καιρό, θα έχετε μεγάλη άνθισα στα οικονομικά σας και στον έρωτα ειδικά αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο. Αν δείτε πως πίνετε ρετσίνα με ευχάριστη συντροφιά και το κέφι ανάβει, αυτό σημαίνει πως θα, ζήσετε τέτοια γεγονότα που θα νιώσετε μεγάλη χαρά και ευτυχία. Αν δε δείτε πως στο σπίτι σας έχετε βαρέλι με ρετσίνα, ή μπουκάλια στην κάβα σας, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη οικονομική άνεση και μεγάλη οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Κακό όμως είναι το όνειρο αν δείτε πως η ρετσίνα είναι χαλασμένη και την πίνετε ή είναι στο βαρέλι σας. Αν δείτε πως νερώνετε την ρετσίνα ή την νερώνουν άλλοι, αυτό σημαίνει πως θα, κάνετε ή θα κάνουν άλλοι άστοχες ενέργειες που βα ματαιώσουν πολλά σχέδιά σας και θα αργήσετε να φτάσετε στην ευτυχία, αλλά θα φτάσετε.

ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πίνετε ρετσινόλαδο και σας προξενεί αηδία, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε νέα ή θα πάρετε ειδήσεις που θα σας κάνουν να χάσετε το κέφι σας και την διάθεσή σας. Αν δείτε πως πίνετε ρετσινόλαδο για να ενεργηθείτε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη οικονομική άνοδο ή θα πάρετε οικονομική ενίσχυση που θα σας ανακουφίσει. Ειδικά αν δείτε πως το ρετσινόλαδο ενήργησε, σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα που δεν τα περιμένατε.

ΡΕΥΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σηκώθηκε ξαφνικό ρεύμα αέρας και σήκωσε σκόνη και διάφορα αντικείμενα που έρχονται κατά πάνω σας και σας ενοχλούν, αυτό σημαίνει πως κάτι ξαφνικό θα σας βρει που θα αναστατώσει κυριολεκτικά την ζωή σας και θα σας γεμίσει φροντίδες και στενοχώριες. Αν δείτε ορμητικό ρεύμα ενός χειμάρρου ή ενός ποταμού που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά τον, αυτό σημαίνει πως θα σας απειλήσει μια καταστροφή και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Κακό πολύ είναι το όνειρο αν δείτε πως σας παρασέρνει τέτοιο ρεύμα.

ΡΗΤΟ ΡΗΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε ρητό ή ρητά σε βιβλίο ή σε κάποιο χαρτί, ή οπουδήποτε αλλού, σημαίνει πως θα χρειαστείτε συμβουλές για να βγείτε από κάποιο μεγάλο αδιέξοδο που βρίσκεστε από λάθη δικά σας. Το όνειρο σας συμβουλεύει να μην αμελήσετε να αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας και να ζητήσετε τη συμβουλή και την βοήθεια άλλον προσώπου πιο έμπειρου από σας. Αν δείτε πως γράφετε ρητά, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μεγάλα σφάλματα που θα τα πληρώσετε ακριβά γιατί τα μυαλά σας θα πάρουν πολύ αέρα.

ΡΗΤΟΡΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ρητορεύετε σαν ένας πραγματικός ρήτορας και οι άλλοι σας ακούνε με προσοχή και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα κάνετε απερισκεψίες που θα σας περιφρονήσουν όλοι. Αν δείτε πως ακούτε κάποιον άλλον να ρητορεύει με προσοχή, αυτό σημαίνει πως αν σας κάνουν εντύπωση τα ωραία του λόγια, δεν πρέπει να δώσετε σημασία στις προτάσεις που θα σας κάνουνε αυτόν τον καιρό. Αν δώσετε σημασία θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σας εξαπατήσουν. Αν δείτε πως με ευχαρίστηση διαβάζετε κείμενα κάποιου ρήτορα αρχαίου, σημαίνει πως θα γλυτώσετε από μεγάλη ζημιά, γιατί θα θυμηθείτε κάποιο παλιό σας πάθημα.

ΡΗΧΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε κάποιο ρηχό ποτάμι ή κάποια ρηχή παραλία, σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες ί καταστάσεις γιατί θα προσπαθήσετε να κρύψετε κάποιες πράξεις σας ανέντιμες και δεν θα το καταφέρετε. Αν δείτε πως περπατάτε σε τέτοια νερά, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε χωρίς λόγο για θέματα που σας φαίνονταν δύσκολα χωρίς να είναι στην πραγματικότητα.

ΡΙΓΑΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως συς έχει πιάσει ρίγος ή ρίγη κατά την διάρκεια του ύπνο σας, θα πρέπει να θυμηθείτε μήπως κρυώνατε οπότε το όνειρο δεν έχει καμιά σημασία. Αν όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε σημαίνει πως θα συμβούν δυσάρεστα γεγονότα αυτόν τον καιρό στο άτομό σας που θα σας συγκλονίσουν πραγματικά.

ΡΙΖΑ ΡΙΖΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τις ρίζες ενός δένδρου να φαίνονται και να προεξέχουν κι εσείς να τις εξετάζετε, σημαίνει πως τίποτα δεν μπορεί να σας πάρει τη χαρά και την ευτυχία γιατί τα έχετε και τα δυο στα χέρια σας. Αν δείτε πως κάθεστε σε χονδρές ρίζες ενός δένδρου, αυτό σημαίνει πως κάθεστε επάνω στην επιτυχία και κανείς δεν μπορεί να σας μετακινήσει. Αν δείτε τις ρίζες ενός δένδρου ξεριζωμένου κι αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα πικραθείτε γιατί θα δείτε τα όνειρά σας και τα σχέδιά σας να μην πραγματοποιούνται. Αν δείτε ρίζες δένδρου να κρέμονται, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν. Αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως τα θεμέλια σας είναι γερά για ένα καλό μέλλον και μια λαμπρή αποκατάσταση.

ΡΙΖΙΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας λέει το ριζικό σας, δηλαδή την τύχη σας, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν απατηλές υποσχέσεις, γι αυτό μη δώσετε σημασία σε κανέναν σε ό,τι σας πει. Το ίδιο κι εσείς θα προσπαθήσετε να ξεγελάσετε, αν δείτε πως λέτε την τύχη σε άλλον ή άλλους.

ΡΙΧΝΩ: Αν δείτε πως ρίχνετε χαρτιά για να δείτε το μέλλον σας, αυτό σημαίνει πως δεν παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά και πως το ρίχνετε στην τύχη. Το όνειρο σας ειδοποιεί να μην βασίζεστε μόνο στη τύχη αλλά να κάνετε προσπάθειες κι εσείς γιατί όλα τα έχετε εγκαταλείψει. Αν δείτε πως σας λένε την τύχη σας ρίχνοντάς σας τα χαρτιά, σημαίνει πως σας κοροϊδεύουν και σας περιπαίζουν.

ΡΟΓΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόβετε ρόγες από σταφύλι και τις τρώτε, αυτό σημαίνει ότι σας περιμένουν χαρές τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε πως μαζεύετε ρόγες σταφυλιού, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία την οποία δεν είχατε πάρει στα σοβαρά. Επειδή το όνειρο είναι καλό δοκιμάστε την τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο. Αν δείτε όμως τις ρόγες ενός γυναικείου στήθους, αν είστε άνδρας σημαίνει ότι σας έχει κυριεύσει ένα τιποτένιο ερωτικό πάθος το οποίο θα πληρώσετε πολύ ακριβά. Αν σαν άνδρας δείτε τις ρόγες σας και σας κάνει εντύπωση αυτό, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες καταστάσεις στους γύρω από το άτομό σας. Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της τις ρόγες της, αυτό σημαίνει πως την περιμένει εγκυμοσύνη είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη. Αν γυναίκα έγκυος δει τις ρόγες της να είναι πληγιασμένες, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξει γιατί την περιμένει άσχημη εγκυμοσύνη. Αν μια νέα γυναίκα ανύπαντρη δει στον ύπνο της πως χαϊδεύει τις ρόγες της ή πως της τις χαϊδεύει κάποιος άνδρας και νιώθει ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως αποζητά την σεξουαλική απελευθέρωση χωρίς θα θέτει ή να υπολογίζει τους ηθικούς φραγμούς, πράγμα που θα την κάνει να μετανιώσει στο προσεχές μέλλον. Αν μια γυναίκα δει πως χαϊδεύει γυναικείες ρόγες ή άλλη γυναίκα χαϊδεύει τις δικές της, αυτό σημαίνει πως θα πάρει μια πολύ μεγάλη στενοχώρια ή θα περάσει μια σοβαρή αρρώστια. 

ΡΟΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια οποιαδήποτε ρόδα να είναι ακίνητη, σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα έχετε μια εκνευριστική στασιμότητα στη δουλειά σας. Αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος και θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή κάτι το καινούργιο, μετά το όνειρο αυτό μην ξεκινήσετε τίποτα γιατί θα έχει αποτυχία. Αν δείτε μια ρόδα σπασμένη, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές και θα χάσετε χρήματα. Αν δείτε ρόδες αυτοκινήτου αλλά και οποιονδήποτε τροχοφόρου ακίνητες, σημαίνει πως θα κάνετε προσπάθειες να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας χωρίς όμως να έχετε θετικά αποτελέσματα και θα στενοχωρηθείτε. Αν είστε νέοι/ες και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να κάνετε πολλές αλλαγές αυτόν τον καιρό στη ζωή σας αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αν δείτε πως μια ρόδα γυρίζει, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες παντού αυτόν τον καιρό και θα σας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Αν δείτε ρόδες αμαξιού να κινούνται, σημαίνει πως θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ωφελήσει πολύ στα επαγγελματικά σας.

ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση μια ροδακινιά γεμάτη άνθη, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλες και σοβαρές ερωτικές κατακτήσεις, είτε παντρεμένοι είστε είτε ανύπαντροι. Αν δείτε ροδακινιά να είναι γεμάτη ροδάκινα, σημαίνει πως θα σας δημιουργηθούν πολλά προβλήματα που θα έχουν σχέση με τα αισθηματικά σας. Αν δείτε πως κόβετε ροδάκινα από μια ροδακινιά, σημαίνει πως θα διαπιστώσετε ότι άτομο τον αντίθετου με σας φύλου τρέφει ερωτικό πάθος για σας. Αν δείτε ότι τρώτε ροδάκινα και σας προξενεί ευχαρίστηση αυτό, σημαίνει πως θα έχετε ωραίες ερωτικές απολαύσεις. Αν δείτε πως προσφέρετε ροδάκινα σε πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αν είστε νέος/α θα κάνετε πρόταση γάμου. Αν σας προσφέρουν ροδάκινα ετερόφυλα άτομα, σημαίνει πως θα δεχθείτε εσείς πρόταση γάμου. Αν δείτε ροδάκινα χωρίς να είναι η εποχή τους, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε ότι τρώτε ροδάκινο άγουρο, σημαίνει πως θα κάνετε άσκοπες ενέργειες και θα πικραθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΡΟΔΑΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ροδάνι και σας κάνει εντύπωση η λειτουργία του, σημαίνει για σας επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα χάσετε άδικα χρόνο σε άσκοπες συζητήσεις.

ΡΟΔΙΑ (ΔΕΝΔΡΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας ένα δένδρο ροδιάς γεμάτο άνθη ή καρπούς, σημαίνει πως η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Σας περιμένουν πλούτη, χαρά και ευτυχία. Αν δείτε ροδιά γυμνή από φύλλα και καρπούς, σημαίνει πως θα σας βρουν λύπες και στενοχώριες γιατί θα δείτε πως χάνετε ευκαιρίες για κάτι το καλό μέσα από τα χέρια σας. Αν δείτε πως κόβετε ή ξεριζώνετε ροδιά, σημαίνει πως θα καταστρέψετε την ευτυχία σας με τα ίδια σας τα χέρια. Αν δείτε πως φυτεύετε μια ροδιά στον κήπο σας, ή το χωράφι σας, σημαίνει πως θα έχετε μπροστά σας μια ζωή όλο επιτυχίες τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα είτε παντρεμένοι είστε είτε ανύπαντροι.

ΡΟΔΙΑ (ΚΑΡΠΟΙ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόβετε ρόδια, σας προσφέρουν ή τα αγοράζετε, σημαίνει πως θα έχετε πλούτη, υγεία και μεγάλες επιτυχίες στον έρωτα είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα. Αν είστε νέοςα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε ένα μέλλον λαμπρό και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αν δείτε πως ανοίγετε ένα ρόδι και τρώτε τους καρπούς του, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα ανέλπιστα. Καλό δε είναι να δοκιμάσετε τη τύχη σας αγοράζοντας ένα λαχείο. Αν δύο νέοι δεν είναι ζευγάρι και δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα παντρευτούν και θα κάνουν λεφτά και πολλά παιδιά. Αν δείτε πως σπάτε ένα ρόδι, είναι δεν είναι πρωτοχρονιά, σημαίνει πως άνοιξε η τύχη σας και καλό είναι να κοιτάξετε να την εκμεταλλευτείτε.

ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως περπατάτε σε δρόμο γεμάτο ανθισμένες ροδοδάφνες και απολαμβάνετε τη θέα αυτή, σημαίνει πως θα νιώσετε την ευτυχία τον έρωτα, θα ξεμυαλιστείτε και ίσως αυτό σας βγει σε κακό. Αν δείτε ότι κάνετε ένα μπουκέτο από άνθη ροδοδάφνης, σημαίνει πως θα εγκαταλείψετε τα πάντα για τον έρωτα. Αν σας προσφέρουν άνθη ροδοδάφνης, σημαίνει πως θα σας ξεμυαλίσουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Το ίδιο σημαίνει πως θα ξεμυαλίσετε εσείς άλλον αν δείτε πως προσφέρετε άνθη ροδοδάφνης σε άτομο του αντίθετου φύλου με σας.

ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε κάποιον ή κάποιους και σας έκανε εντύπωση το ροδοκόκκινο χρώμα τους, σημαίνει πως θα έχετε γρήγορη συνάντηση με άτομο που θα σας φέρει χαρά και ευτυχία. Αν είναι άτομο τον αντίθετου φύλου, σημαίνει πως θα σας γεμίσει χαρά γιατί θα κάνετε γρήγορο αισθηματικό δεσμό που θα κάνει όμορφη τη ζωή σας. Αν δείτε πως το δικό σας πρόσωπο είναι ροδοκόκκινο, σημαίνει για σας ότι θα πάρετε ευχάριστα νέα. Οα σημειώσετε επιτυχίες τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Σημαίνει δε και μεγάλη κοινωνική άνοδο.

ΡΟΔΟΣΤΑΜΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε ροδόσταμο. σημαίνει πως θα επιδιώξετε και ριχτείτε με τα μούτρα που λέμε, σε πάσης φύσεως απολαύσεις, αγνοώντας ηθικούς φραγμούς και όρια. Αν δείτε πως μυρίζετε ροδόσταμο, ή δείτε ότι αλείφεστε με αυτό, σημαίνει πως θα παρασυρθείτε σε έρωτες και περιπέτειες που θα σας κάνουν να μειωθείτε στον κύκλο σας, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα.

ΡΟΔΩΝΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ολάνθιστο κήπο από τριαντάφυλλα και απολαμβάνετε την ωραία θέα και το μεθυστικό τον άρωμα, σημαίνει πως θα ζήσετε την μέθη των καλών γεγονότων και τον έρωτα. Αν δείτε πως ο δικός σας κήπος είναι γεμάτος τριαντάφυλλα, σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί στην οικογένειά σας. Αν είστε νέος/α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γνωρίσετε άτομο του αντίθετου φύλου με το οποίο θα σας συνδέσει ένας ωραίος και παράφορος έρωτας που θα σας οδηγήσει στο γάμο. Αν δείτε πως μυρίζετε τα τριαντάφυλλα μέσα στο κήπο και είστε νέοι και ανύπαντροι, αυτό σημαίνει πως κάποιο προξενιό που θα σας φέρουν θα εξελιχθεί σε έναν αμοιβαίο έρωτα και θα κάνετε έναν ωραίο και πετυχημένο γάμο. Αν είστε παντρεμένοι και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα συμβεί κάτι που θα σας συνδέσει περισσότερο με τον σύντροφό σας, ή θα παραστρατήσετε.

ΡΟΖΕΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στο στήθος σας υπάρχει μια ροζέτα ενός παράσημου, σημαίνει πως θα κάνετε κάθε προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο στόχο αλλά δυστυχώς θα μείνετε εκεί. Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να κάνετε κάτι άλλο ακολουθώντας μια νέα κατεύθυνση αν θέλετε να πετύχετε κάτι στη ζωή σας.

ΡΟΖΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στον κορμό ενός δένδρου υπάρχει κάποιος ρόζος, σημαίνει ότι θα σας βρουν εμπόδια αυτές τις μέρες. Όσο μεγάλος είναι ο ρόζος, τόσο μεγάλα θα είναι και τα εμπόδια που θα συναντήσετε. Αν δείτε όμως ένα ξύλο, ένα καδρόνι καλογυαλισμένο και έχει πάνω τον ρόζους, σημαίνει πως δεν πρέπει να αναπαυθείτε σε κάποιες σας επιτυχίες και σε κάποια βοήθεια που σας πρόσφεραν γιατί οι επιτυχίες αυτές και η βοήθεια μπορεί να είναι πρόσκαιρα.

ΡΟΚΑ: Αν είστε άνδρας και δείτε γυναίκα ή γυναίκες να γνέθουν με ρόκα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά που θα, αποκομίσετε πολλά κέρδη. Αν δείτε πως εσείς γνέθετε με μια ρόκα, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε δουλειές που δεν σας αρμόζουν και θα γίνετε ρεζίλι αλλά θα κερδίσετε χρήματα. Αν είστε γυναίκα παντρεμένη και δείτε το όνειρο αυτό, σημαίνει πως θα νιώσετε ευτυχισμένη γιατί θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Αν είστε κοπέλα ανύπαντρη και δείτε ότι γνέθετε με ρόκα, σημαίνει ότι θα βρείτε άνθρωπο να παντρευτείτε που θα σας κάνει ευτυχισμένη. Αν δείτε άλλες γυναίκες να γνέθουν με ρόκα, σημαίνει πως θα σας κάνουν προξενιό.

ΡΟΚΑΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ροκάνες να κάνουν φασαρία με τον ενοχλητικό τους ήχο, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα μπλέξετε σε φασαρίες και αναστατώσεις χωρίς λόγο και όφελος. Αν δείτε πως εσείς κρατάτε μια τέτοια ροκάνα και την παίζετε, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε αιτία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στον κύκλο σας γιατί θα προξενήσετε ανώφελες και ενοχλητικές για άλλους συζητήσεις.

ΡΟΛΟ'Ι' Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε ρολόγια σε μια βιτρίνα προσπαθώντας να αποφασίσετε ποιο θα αγοράσετε, σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείτε γιατί θα καταλάβετε πως αφήνετε τον καιρό σας να περνάει άδικα και χάνετε τις ευκαιρίες για να δημιουργήσετε κάτι στη ζωή σας. Αν δείτε πως αγοράζετε ένα ρολόι, σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις για να δημιουργήσετε κάτι νιώθοντας ενοχή γιατί σπαταλήσατε άδικα πολύτιμο χρόνο. Αν δείτε ότι συμβουλεύεστε την ώρα από κάποιο ρολόι, σημαίνει πως αν σας την λέει σωστά όλα θα πάνε καλά όπως τα έχετε υπολογίσει. Αν το δείτε σταματημένο θα στενοχωρηθείτε για κάποια συμφωνία που θα αθετηθεί. Αν δείτε πως παρακολουθείτε ένα ρολόι να δουλεύει καλά, σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά και θα έχετε άνοδο μεγάλη στη δουλειά σας. Αν το δείτε σταματημένο, σημαίνει πως ασχολείσθε ή θα ασχοληθείτε με ασήμαντα πράγματα. Αν δείτε ότι κουρδίζετε κάποιο ρολόι, σημαίνει πως θα τακτοποιήσετε καλά τις δουλειές σας και θα γίνουν οι σχέσεις σας ευχάριστες στο περιβάλλον σας. Αν δείτε ότι πουλάτε το ρολόι σας ή κάποιο ρολόϊ, σημαίνει πως θα ζημιωθείτε. Αν δείτε ότι σας έκαναν δώρα ένα ρολόι, σημαίνει πως θα χαλάσετε τις καλές σας σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Αν δείτε πως χάσατε το ρολόι σας, αυτό σημαίνει πως θα παραμελήσετε τις δουλειές σας και αυτό θα σας ζημιώσει αρκετά χάνοντας και την εκτίμηση του κόσμου. Αν δείτε πως στα χέρια σας κρατάτε πολλά ρολόγια και σας κάνει εντύπωση, σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχωρίσετε το δρόμο της επιτυχίας και να μην ασχολείστε με πολλά και άσκοπα πράγματα. Αν δείτε ρολόγια χρυσά και με διάφορα στολίδια, σημαίνει πως θα κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε το ρολόι της πόλης που ζείτε και σας κάνει εντύπωση το ότι δουλεύει σωστά, σημαίνει πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία που όλοι θα μιλούν για σας.

ΡΟΥΜΠΙΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε στα χέρια σας ένα ρουμπίνι, ή πως αγοράζετε, το βλέπετε σε κόσμημα, αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε από την μετριότητα και με την εργατικότητά σας θα κοιτάξετε να ανεβείτε ψηλά και θα το κατορθώσετε.

ΡΟΥΧΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο ρούχα (μπουγάδα) απλωμένα, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα κάνετε ένα ταξίδι ή γενικά ένα δρόμο. 

ΡΥΖΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως καλλιεργείτε ρύζι σε έναν ορυζώνα, ή πως καλλιεργούν άλλοι, ή είναι σε ένα τσουβάλι στον μπακάλη της γειτονιάς σας, ή αγοράζετε, σημαίνει πως σας περιμένουν πολλά χρήματα από τη δουλειά σας ή από κάποιο λαχείο. Αν δείτε ρύζι στο σπίτι σας, σημαίνει μεγάλη χαρά και οικογενειακή ευτυχία μέσα στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως τρώτε ρύζι είτε μόνοι σας είστε είτε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν πολλά και ευχάριστα γεγονότα σε σας και στην οικογένειά σας και θα γεμίσετε χαρά και ευτυχία.

ΡΥΜΟΥΛΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ρυμουλκό είτε πλοίο είναι είτε αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα σας δώσουν σημαντική βοήθεια την στιγμή που θα την χρειαστείτε. Αν όμως είστε ναυτικός, σημαίνει πως κάποιο αναπάντεχο γεγονός θα σας βρει και θα στενοχωρηθείτε.

ΡΥΤΙΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως το πρόσωπό σας έχει γεμίσει ρυτίδες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας δώσουν μεγάλη στενοχώρια. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, θα στενοχωρηθείτε πολύ από προσβολή που θα γίνει εις βάρος σας. Αν δείτε πως κάνετε μακιγιάζ για να καλύψετε τις ρυτίδες είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως ξεγελάτε τον εαυτό σας με ψεύτικα μέσα για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα κρύβοντας έτσι τα προβλήματά σας. Αν δείτε κάποιον άλλον να έχει ρυτίδες στο πρόσωπό του, σημαίνει πως, αν είναι άτομο του αντίθετου φύλου, κάποιος ερωτικός αντίπαλος, θα προσπαθήσει να σας χαλάσει την ευτυχία σας. Αν είναι του ίδιου με σας φύλου, σημαίνει ότι σκληρό, ύπουλο και αδίσταχτο αντίπαλο έχετε να αντιμετωπίσετε αυτόν τον καιρό και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας σε όλες τις περιπτώσεις.

Σ
Σάβανο: Αν δείτε σάβανο στ' όνειρο σας, σημαίνει πως επίκειται για σας λύπη και ατυχία. Αν δείτε πως ανασηκώνατε το σάβανο από ένα πτώμα, σημαίνει πως σύντομα θα θρηνήσετε το θάνατο κάποιου που αγαπάτε.

Σαγόνι: Πρόκειται για ένα μπερδεμένο όνειρο. Αν δείτε πως πονούσε το σαγόνι σας, σημαίνει ότι θα εκτεθείτε σε κλιματικές αλλαγές και η ελονοσία θα σας δημιουργήσει οικονομική απώλεια και κακή υγεία. Αν δείτε ότι βρεθήκατε στα σαγόνια άγριου ζώου, είναι προμήνυμα ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας πληγώσουν.

Σάλι: Αν δείτε στ' όνειρο σας σάλι, σημαίνει πως κάποιος θα σας δείξει την προτίμηση του και θα σας κολακεύσει. Αν δείτε πως χάσατε το σάλι σας, είναι προάγγελμα λύπης και ανησυχίας. Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο προμηνά πως θα κινδυνέψει να γίνει υπερβολικά κοκέτα για να αρέσει σε ένα γοητευτικό άντρα.

Σαλιγκάρι: Αν δείτε σαλιγκάρια στ' όνειρο σας, σημαίνει πως σας τριγυρίζουν ανησυχητικές καταστάσεις. Αν δείτε πως πατούσατε πάνω σε σαλιγκάρια, σημαίνει πως θα έρθετε σε επαφή με αντιπαθητικά πρόσωπα.

Σάλπιγγα: Αν δείτε στ' όνειρο σας σάλπιγγα, είναι σημάδι πως κάτι πολύ ενδιαφέρον θα σας συμβεί. Το να ονειρευτείτε πως παίζατε εσείς σάλπιγγα, είναι προμήνυμα ότι θα πραγματοποιηθούν όλες σας οι επιθυμίες. Αν ακούσατε στ' όνειρο σας χαρούμενους ήχους σάλπιγγας, ετοιμαστείτε για μιαν ασυνήθιστη ευτυχία, γιατί μια αρμονία από καλά πράγματα για σας σχηματίστηκε από αόρατες δυνάμεις. Αν δείτε πως φυσούσατε σάλπιγγα ή κέρας, είναι προμήνυμα επιτυχημένων διαπραγματεύσεων.

Σαπούνι: Αν δείτε σαπούνι στ' όνειρο σας, σημαίνει πως οι φιλίες σας θ' αποδειχθούν ενδιαφέρουσες. Οι αγρότες που θα ονειρευτούν σαπούνι, θα έχουν επιτυχία στις κάθε λογής υποθέσεις τους. Η κοπέλα που θα δει πως φτιάχνει σαπούνι, θα ικανοποιηθεί από τα αποτελέσματα κάποιου ανταγωνισμού.

Σαρδέλες: Το να δείτε στ' όνειρο σας ότι τρώγατε σαρδέλες, είναι σημάδι απογοητευτικών γεγονότων που θα σας έρθουν αναπάντεχα. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει στενοχώριες εξαιτίας κάποιου προσώπου που της είναι αποκρουστικό.

Σαύρα: Όνειρο με σαύρες προμηνά επιθέσεις από εχθρούς σας. Αν δείτε ότι σκοτώνατε σαύρα, σημαίνει ότι θα επανακτήσετε υπόληψη και περιουσία. Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι μια σαύρα περπατούσε επάνω της ή την γρατσούνισε, σημαίνει ατυχία και θλίψη.

Σεισμός: Αν δεις ότι γίνετε σεισμός πρόσεξε γιατί θα χάσεις την περιουσία σου ή κάτι κακό θα συμβεί ή αν έχεις κάποιο δικαστήριο μπορεί να χάσεις την δίκη. Αν ο σεισμός κατέστρεψε το σπίτι σου θα σε βλάψουν κάποιοι εχθροί σου. Αν ο σεισμός καταστρέφει όλη την πόλη κάτι κακό θα συμβεί στον τόπο σου. Αν είσαι παντρεμένη και νιώθεις απλά τον σεισμό, ο σύντροφος σου κινδυνεύει να πάθει κακό. Αν είσαι ανύπαντρη, πρόσεχε γιατί ο κόσμος σε κατηγορεί, αν από σεισμό καταστρέφετε νεκροταφείο ξέχασες τις ψυχές των νεκρών και πρέπει κάτι να κάνεις για αυτό. Αν γκρεμίζεται εκκλησία από σεισμό θα σε βρουν μεγάλες στεναχώριες και μετά θα έρθουν τα καλά που περιμένεις. Αν από τον σεισμό ανοίγει η γη θα αρρωστήσεις ή θα σε κατατρέξουν οι φίλοι σου.

Σελίδα: Αν δείτε στ' όνειρο σας μια σελίδα, σημαίνει πως θα κάνετε συμφωνία με κάποιον που δεν πρέπει, θ' αποτύχετε στην προσπάθεια σας να χαλιναγωγήσετε το ρομαντισμό σας.

Σέλινο: Αν δείτε στον ύπνο σας φρέσκο σέλινο, θα ευημερήσετε και θ' αποχτήσετε κύρος στην κοινωνία πολύ περισσότερο από ό,τι είχατε ελπίσει. Αν δείτε σέλινο μαραμένο, σύντομα κάποιος θα πεθάνει στην οικογένεια σας. Αν δείτε πως τρώγατε σέλινο, απεριόριστη αγάπη και στοργή θα σας περιβάλλουν. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως έτρωγε σέλινο με τον αγαπημένο της, σημαίνει ότι θα αποχτήσει πλούτη.

Σερβιτόρα: Αν ένας άντρας δει στ' όνειρο του μια σερβιτόρα, σημαίνει πως οι επιθυμίες του στρέφονται σε ταπεινές απολαύσεις και ότι θα περιφρονήσει την αγνότητα. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι σερβιτόρα, είναι προμήνυμα ότι θα ελκυστεί από άσωτους άντρες και ότι θα προτιμήσει τις άτακτες απολαύσεις από τη νοικοκυρεμένη ζωή.

Σερβιτόρος: Αν δείτε στον ύπνο σας σερβιτόρο, είναι σημάδι πως φίλοι σας κάνουν ότι μπορούν για να σας διασκεδάσουν. Αν ο σερβιτόρος ήταν βρώμικος και απεριποίητος, σημαίνει ότι κακόβουλοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

Σημαία: Αν βλέπεις σημαία θα έχεις καλές ειδήσεις για υπόθεση που αγωνιάς. Αν την κρατάς την σημαία, και είσαι άντρας προαγωγή θα έχεις και τιμές. Αν είσαι όμως γυναίκα πρόσεξε γιατί θα σε κοροϊδεύουν για την επιπολαιότητα σου. Αν όμως άλλος κρατάει την σημαία το όνειρο έχει σημασία για εκείνον. Αν η σημαία κυματίζει σου σπίτι σου ή σε άλλο κτίριο θα έχεις πολλές διασκεδάσεις. Αν ή σημαία είναι ξένης χώρας κάποιο πρόβλημα θα έχει η χώρα σου.

Σημαιοφόρος: Αν ονειρευτείτε πως είστε σημαιοφόρος, είναι σημάδι ότι θ' ασχοληθείτε με ποικιλία επαγγελμάτων, που θα σας είναι ευχάριστα. Αν δείτε άλλους να είναι σημαιοφόροι, σημαίνει ότι κάποιος φίλος σας θα γίνει αντικείμενο ζήλιας από μέρους σας.

Σιδέρωμα: Αν ονειρευτείτε πως σιδερώνατε, σημαίνει σπιτικές ανέσεις και σωστή διοίκηση των επιχειρήσεων. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως έκαψε τα χέρια της στο σιδέρωμα, σημαίνει πως αρρώστια ή ζήλια θα διακόψει την ηρεμία της. Αν δει πως έκαψε τα ρούχα, σημαίνει πως έχει έναν εχθρό που θα της προκαλέσει δυσαρέσκεια και υποψίες. Αν το σίδερο ήταν κρύο, θα λείψει η αγάπη από το σπίτι της.

Σιδηρόδρομος: Αν δείτε στ' όνειρο σας σιδηρόδρομο, σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε τις επιχειρήσεις σας, γιατί οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό. Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο είναι σημάδι πως θα κάνει ένα ευχάριστο ταξίδι για να επισκεφτεί φίλους της. Αν δείτε πως υπήρχε κάποιο εμπόδιο πάνω στις γραμμές του τραίνου, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε δολιότητα στις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως διασχίζατε γραμμές του τραίνου, προβλέπεται μια περίοδος ανησυχιών και δουλείας. Αν δείτε πως περπατούσατε πάνω στις γραμμές, σημαίνει πως θα απολαύσετε την ευτυχία που θα προέλθει από τη σωστή διεύθυνση των υποθέσεων σας. Αν δείτε πως οι γραμμές ήταν βρεγμένες, σημαίνει πως η ευτυχία θα εκτοπίσει την ατυχία για λίγο καιρό. Αν δείτε σιδηρόδρομο να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, σημαίνει γρήγορη αύξηση της περιουσίας σας και ταξίδια στο εξωτερικό. Αν δείτε ότι χάλασε ο σιδηρόδρομος, προμηνύεται αποτυχία στις επιχειρήσεις και αναβολή ταξιδιού για λόγους οικονομικούς. Αν στ' όνειρο σας ακούσατε σιδηρόδρομο που έρχεται, σημαίνει νέα από το εξωτερικό και ότι οι επιχειρήσεις θα πάρουν τροπή που θα αποτελεί μια γενικότερη επιτυχία. Αν ονειρευτείτε σφύριγμα σιδηρόδρομου, σημαίνει έκπληξη για την εμφάνιση φίλου που έλειπε, ή αναπάντεχη προσφορά πολύ ευνοϊκή για σας.

Σίδηρος: Αν ονειρευτείτε σίδηρο, δεν είναι καλός οιωνός: προμηνύονται δυσκολίες. Αν στ' όνειρο σας, νιώσατε ένα σιδερένιο βάρος να σας τραβάει προς τα κάτω, σημαίνει πως θα έχετε πνευματικές διαταραχές και χρηματικές απώλειες. Αν ονειρευτείτε πως χτυπήσατε με σίδηρο, σημαίνει πως θα φερθείτε εγωιστικά σ' εκείνους που σας έχουν ανάγκη. Αν ονειρευτείτε πως κατασκευάζατε σίδηρο, σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε άδικα μέσα για να γίνετε πλούσιος. Αν πουλούσατε σίδηρο, στ' όνειρο σας, η επιτυχία σας θα είναι αμφίβολη και οι φίλοι σας δεν θα έχουν ακέραιο χαρακτήρα. Αν δείτε σκουριασμένο σίδηρο, σημαίνει φτώχεια και απογοήτευση. Αν ονειρευτείτε πως η τιμή του σιδήρου έπεφτε, σημαίνει πως σύντομα θα καταλάβετε ότι η περιουσία είναι ασήμαντος παράγοντας της ζωής σας. Αν η τιμή ανέβαινε, μέσα στις σκοτεινές προοπτικές θα υπάρξει μια φωτεινή ελπίδα. Αν δείτε σίδηρο κοκκινισμένο στη φωτιά, σημαίνει αποτυχία από κακή μεθόδευση της δραστηριότητας σας.

Σιρόπι: Αν ονειρευτείτε σιρόπι, σημαίνει πως κάποιος θα σας προσφέρει την ευχάριστη φιλοξενία του, χάρη στην οποία θα γνωρίσετε ευχάριστες εκπλήξεις. Αν δείτε πως τρώγατε σιρόπι, σημαίνει πως θα γνωρίσετε την απογοήτευση και την πίκρα στον έρωτα. Αν δείτε πως είχατε πασαλειφτεί με σιρόπι, σημαίνει πως θα έχετε ανεπιθύμητες προτάσεις γάμου και ίσως απώλειες στις επιχειρήσεις.

Σιτάρι: Αν βλέπεις πολύ σιτάρι, φίλοι σου θα σου φέρουν καλές ειδήσεις, αν αλέθεις εσύ σιτάρι ευχάριστη ερωτική περιπέτεια θα έχεις. Αν τρως σιτάρι ευχάριστες διακοπές θα κάνεις, αν είναι ωμό τότε θα έχεις στεναχώρια ή και θάνατο φίλου σου.Αν σπέρνεις σιτάρι ή θερίζεις ή καλλιεργείς μπορεί τώρα να κοπιάζεις αλλά θα ανταμειφθείς πολύ για αυτό.

Σκαθάρια: Αν ονειρευτείτε πως περπατούσαν σκαθάρια επάνω σας, σημαίνει φτώχεια και μικροαρρώστιες. Αν δείτε πως σκοτώνατε σκαθάρια, είναι καλός οιωνός.

Σκάκι: Αν ονειρευτείτε πως παίζατε σκάκι, σημαίνει στασιμότητα στις επιχειρήσεις, σκυθρωπούς συντρόφους και επισφαλή υγεία. Αν δείτε πως χάσατε στο σκάκι, θ' ακολουθήσουν στενοχώριες από ευτελή πράγματα" αν όμως κερδίσατε, θα μπορέσετε ίσως να κατανικήσετε δυσάρεστες επιδράσεις.

Σκάλα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι σας έδειχναν μια σκάλα για να την ανεβείτε, σημαίνει ότι η ενεργητικότητα και οι πολλές ικανότητες σας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε σε οτιδήποτε ασχοληθείτε. Το ανέβασμα σε σκάλα σημαίνει ευημερία και ευτυχία. Το κατέβασμα σημαίνει το αντίθετο. Το πέσιμο από σκάλα, για τον εμπορευόμενο σημαίνει αποτυχίες στις επιχειρήσεις του και για τον αγρότη άσχημη σοδειά. Το να δείτε σπασμένη σκάλα, προμηνά αποτυχία σε όλους τους τομείς.

Σκαλιά: Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνατε σκαλιά, σημαίνει τον ερχομό καλοτυχίας και ευτυχίας. Το πέσιμο από σκάλα είναι σημάδι μίσους και ζήλε ιας εναντίον σας. Αν δείτε πως κατεβαίνατε σκαλιά, να περιμένετε κακοτυχία. Μεγάλες και καλοφτιαγμένες σκάλες, στ' όνειρο, είναι προμήνυμα τιμών και πλούτου. Το να δείτε ότι καθόσαστε σε σκαλιά προοιωνίζεται διαδοχική άνοδο σε όλους τους τομείς.

Σκαλωσιά: Εκείνος που θα δει στον ύπνο του σκαλωσιά, θα πρέπει να γνωρίζει ότι θ' απογοητευτεί στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει κάτι που ποθεί. Αν δείτε ότι ανεβαίνατε σε σκαλωσιά, προσέξτε γιατί θα παρεξηγηθείτε από φίλους και θα κατηγορηθείτε για κάτι που δεν κάνατε. Αν δείτε ότι κατεβαίνατε από σκαλωσιά, είναι προμήνυμα ότι θα ενοχοποιηθείτε και θα τιμωρηθείτε για κάποια παρανομία σας.

Σκάνδαλο: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι αναμιχθήκατε σε σκάνδαλο, σημαίνει πως προτιμάτε τις επιπόλαιες συντροφιές από τους σταθερούς και καλούς φίλους. Επίσης, προμηνύονται δυσκολίες στις επιχειρήσεις ή τη δουλειά σας. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι συζητούσε για ένα σκάνδαλο, προβλέπεται πως θα της απονεμηθούν τιμές τις οποίες θα χάσει λόγω της εμπιστοσύνης που θα δείξει σε έναν αναξιόπιστο άντρα. Μετά από αυτό το όνειρο, συνήθως δεν ακολουθεί γρήγορος γάμος.

Σκαντζόχοιρος: Αν δείτε σκαντζόχοιρο στ' όνειρο σας, σημαίνει πως δεν θα εγκρίνετε κανένα νεωτερισμό και θ' αντιδράσετε με ψυχρότητα σε κάθε νέα φιλία Η γυναίκα που θα δει σκαντζόχοιρο στον ύπνο της, θα αισθανθεί φόβο για τον αγαπημένο της. Αν δείτε στ' όνειρο σας έναν ψόφιο σκαντζόχοιρο, σημαίνει πως θ' αποβάλετε τα άσχημα συναισθήματα που νιώθετε.

Σκάψιμο: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σκάβατε, σημαίνει ότι ποτέ δεν θα βρεθείτε σε υλική ανάγκη και ότι όλες οι υποθέσεις σας θα πάνε προς το καλό. Το να βρείτε κάτι γυαλιστερό ενώ σκάβατε, σημαίνει καλοτυχία. Αν γέμιζε νερό ο λάκκος που ανοίγατε σκάβοντας, σημαίνει ότι, παρά τη μεγάλη προσπάθεια σας, τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως τα θέλετε.

Σκελετός: Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα σκελετό, προβλέπονται αρρώστια, διαφωνία και προβλήματα που θα προκληθούν από τους εχθρούς σας. Αν δείτε πως εσείς ο ίδιος είστε σκελετός, σημαίνει πως υποφέρετε από ανώφελες στενοχώριες και πως θα πρέπει να καλλιεργήσετε πιο ήπιο χαρακτήρα. Αν δείτε πως σας κυνηγούσε ένας σκελετός, σας περιμένει ατύχημα ή θάνατος, αλλά τα προβλήματα αυτά ίσως μετατραπούν σε οικονομικά.

Σκηνή: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρισκόσαστε μέσα σε σκηνή, είναι σημάδι αλλαγής. Αν δείτε πολλές σκηνές, σημαίνει δυσάρεστη συντροφιά σε ταξίδια. Αν οι σκηνές ήταν σχισμένες ή κατεστραμμένες, προμηνύονται κακοτυχία και δυστυχία.

Σκήπτρο: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κρατούσατε σκήπτρο, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα σας δείξουν μεγάλη εμπιστοσύνη και εσείς δεν θα τους απογοητεύσετε. Αν δείτε πως άλλοι κρατούσαν σκήπτρο, σημαίνει πως θα προτιμήσετε να γίνετε υπάλληλος σε κάποια επιχείρηση και δεν θα θελήσετε να δημιουργήσετε δική σας δουλειά.

Σκόνη: Αν ονειρευτείτε ότι σκεπαστήκατε με σκόνη, σημαίνει ότι θα υποστείτε ελαφρές ζημιές στις επιχειρήσεις εξαιτίας τρίτων. Για μια νέα γυναίκα, σημαίνει ότι θα παραμεριστεί από τον αγαπημένο της για μιαν άλλη αγάπη. Αν δείτε ότι απαλλαγήκατε από τη σκόνη, το κακό θα επανορθωθεί.

Σκόρδο: Είναι καλός οιωνός να ονειρευτεί κανείς πως περπατάει μέσα σε φυτεία με σκόρδα: σημαίνει πως σύντομα θα ξεφύγετε από την ανέχεια και θα πλουτίσετε. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα παντρευτεί από συμφέρον κι όχι από αγάπη. Αν δείτε πως τρώγατε σκόρδα, σημαίνει πως θα δείτε τη ζωή από την πρακτική της πλευρά και θ' αφήσετε τα ιδανικά κατά μέρος.

Σκόρος: Αν δείτε σκόρο στ' όνειρο σας, σημαίνει πως κάποιες ανησυχίες θα σας οδηγήσουν σε βιαστικές συμφωνίες που δεν θα είναι αποδοτικές. Ακόμα, προβλέπονται οικογενειακές διαφωνίες.

Σκορπιός: Αν βλέπεις σκορπιό πρόσεξε γιατί έχεις πολλούς εχθρούς οι οποίοι χρησιμοποιούν κακούς τρόπους για να σε βλάψουν. Αν σε δαγκώσει σκορπιός κάποιος εχθρός σου θα σε βλάψει οικονομικά και ηθικά για το οποίο θα υποφέρεις χρόνια.

Σκοτάδι: Αν δείτε στ' όνειρο σας πως νυχτωθήκατε σε ταξίδι, είναι κακός οιωνός για οποιαδήποτε δουλειά κι αν επιχειρήσετε, εκτός και δείτε πως βγήκε ο ήλιος πριν τελειώσει το ταξίδι' τότε θα υπερνικήσετε τα εμπόδια. Αν ονειρευτείτε πως χάσατε φίλο ή παιδί στο σκοτάδι, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμος και αυτοκυριαρχημένος αν ονειρευτείτε σκοτάδι, διότι θα έχετε να αντιμετωπίσετε δοκιμασίες στις επιχειρήσεις και στον έρωτα.

Σκουλαρίκια: Αν δείτε σκουλαρίκια στον ύπνο σας, είναι καλό σημάδι, ευχάριστα νέα και ενδιαφέρουσες δουλειές θα σας παρουσιαστούν σύντομα. Αν τα δείτε σπασμένα, κουτσομπολιά και μικρότητες θα είναι κάτι που θα σας ενοχλήσει.

Σκουλήκια: Σκουλήκια, στα όνειρα, σημαίνουν καταπίεση από ανυπόληπτο πρόσωπο. Για μια νέα κοπέλα, το να δει σκουλήκια να περπατούν επάνω της, σημαίνει ότι το ιδανικό της θα είναι οι υλικές απολαύσεις. Αν δει πως τα σκότωσε| τα έδιωξε από πάνω της, σημαίνει στροφή από τις υλικές απολαύσεις προς μια ηθική και πνευματική ζωή. Αν ονειρευτείτε πως χρησιμοποιούσατε σκουλήκια για δόλωμα, σημαίνει ότι με τα έξυπνα σχέδια σας θα καταφέρετε να εξουδετερώσετε τους εχθρούς σας.

Σκουπίδια: Αν ονειρευτείτε σωρούς σκουπιδιών, σημαίνει πως θ' ανακατευτείτε σε κάποιο κοινωνικό σκάνδαλο ή σε σκοτεινές επιχειρήσεις. Για τις γυναίκες, αυτό το όνειρο προλέγει υποτίμηση της αξίας τους και εγκατάλειψη από τους αγαπημένους τους.

Σκούπισμα: Αν δείτε ότι σκουπίζατε, είναι σημάδι εύνοιας από τους γύρω σας και αγάπης από το σύντροφο και τα παιδιά σας. Το να ονειρευτείτε ότι το σπίτι σας χρειάζεται σκούπισμα κι εσείς το παραμελείτε, είναι σημάδι ότι σας περιμένουν απογοητεύσεις και πίκρες. Αν ανήκετε σε υπηρετικό προσωπικό και δείτε ότι σκουπίζατε, είναι προμήνυμα ότι θα εγερθούν υποψίες σε βάρος σας και θα δοκιμάσετε απογοήτευση εξαιτίας άλλων.

Σκούφος: Ο σκούφος σαν ονειρικό σύμβολο σημαίνει πολύ κουτσομπολιό και συκοφαντικούς υπαινιγμούς, από τους οποίους θα πρέπει να φυλαχτεί πολύ μια γυναίκα. Για έναν άντρα που θα δει μια γυναίκα να δένει το σκουφί της, σημαίνει απρόβλεπτη καλοτυχία κοντά της. Οι φίλοι της θα είναι πιστοί και αληθινοί. Μια νέα γυναίκα είναι πιθανόν να έχει ευχάριστα και αθώα φλερτ, αν δει πως φοράει καινούργιο σκουφί οποιουδήποτε χρώματος εκτός από μαύρο. Μαύρο σκουφί, σημαίνει ψεύτικους φίλους του αντίθετου φύλου.

Σκυλί λυσσασμένο: Αν ονειρευτείτε πως είδατε λυσσασμένο σκυλί, σημαίνει πως εχθροί θα κάνουν βρώμικες επιθέσεις εναντίον σας και εναντίον των φίλων σας. Αν όμως κατορθώσατε να σκοτώσετε το σκυλί, είναι σημάδι πως θα εξουδετερώσετε την κακή για σας γνώμη και θα αποκτήσετε οικονομική άνεση.

Σκύλος Σκυλιά: Εχθρούς και βέβαιη κακοτυχία σημαίνουν τα άγρια σκυλιά. Αν όμως τα σκυλιά σας δείξουν αγάπη, αυτό φανερώνει μεγάλη επιτυχία και πιστούς φίλους. Αν ονειρευτείτε πως έχετε στην κατοχή σας σκυλί, σημαίνει ότι θ' αποκτήσετε πλούτο. Αν δείτε πως σας δάγκωσε σκυλί, προμηνύονται καυγάδες με τους συντρόφους ή τους συνεταίρους σας. Το φιλικό πλησίασμα σκύλου, στο όνειρο, προλέγει νίκες και κατακτήσεις στις επιχειρήσεις ή τον έρωτα. Αν δείτε σκυλί να κολυμπά, σημαίνει για σας ευκολία στην απόκτηση ευτυχίας και περιουσίας. Αν το σκυλί σκότωσε γάτα μπροστά σας, σημαίνει κέρδη και κάποια αναπάντεχη χαρά. Αν το είδατε να σκοτώνει φίδι, είναι προμήνυμα καλοτυχίας.

Σοκολάτα: Αν δείτε στ' όνειρο σας σοκολάτα, σημαίνει ότι θα προσφέρετε άφθονα μέσα σε όσους εξαρτώνται από σας. Αν δείτε ζαχαρωτά σοκολάτας, είναι ένδειξη πως θα έχετε ευχάριστους συντρόφους και ασχολίες. Αν δείτε πως φάγατε ξινή σοκολάτα, να περιμένετε αρρώστια ή άλλες απογοητεύσεις. Αν δείτε πως πίνατε σοκολάτα (κακάο), είναι προμήνυμα ότι θα ευημερήσετε ύστερα από μια σύντομη περίοδο με δυσμενείς καταστάσεις.

Σοσιαλιστής: Αν δείτε ένα σοσιαλιστή στ' όνειρο σας, είναι σημάδι ότι θα αποκτήσετε μια υποτιμητική θέση ανάμεσα στους φίλους σας. Ακόμη, θα παραμελήσετε τις υποθέσεις σας για ν' ασχοληθείτε με κάποια φανταστικά καθήκοντα.

Σπάσιμο: Το σπάσιμο, στο όνειρο, είναι κακός οιωνός. Αν δείτε ότι σπάσατε κάποιο μέλος σας, σημαίνει κακό χειρισμό και πιθανές αποτυχίες. Αν σπάσατε έπιπλα, σημαίνει οικογενειακούς καυγάδες και ανήσυχη ψυχική κατάσταση. Αν σπάσατε τζάμι παραθύρου, σημαίνει πένθος. Αν δείτε σπασμένο δαχτυλίδι, σημαίνει διατάραξη της τάξης και επικίνδυνες εξεγέρσεις, σαν αυτές που προκαλούν συχνά διάφοροι φανατικοί.

Σπηλιά: Αν ονειρευτείτε πως είδατε μια σπηλιά να χάσκει μπροστά σας μέσα στο μαγικό φεγγαρόφωτο, θα βρεθείτε αντιμέτωπος με πολλά μπερδέματα και η πρόοδος σας θα γίνει προβληματική εξαιτίας των εχθρών σας. Η εργασία και η υγεία σας απειλούνται. Αν δείτε πως είσαστε μέσα σε σπηλιά, σημαίνει αλλαγή σχεδίων, θα έρθετε σε ρήξη με ανθρώπους που σας είναι πάρα πολύ προσφιλείς. Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι περπατούσε μέσα σε σπηλιά με τον αγαπημένο της ή με φίλο, σημαίνει ότι θα ερωτευθεί με έναν χυδαίο άνθρωπο και θα χάσει αληθινούς φίλους.

Σπίρτα: Αν ονειρευτείτε σπίρτα, είναι προμήνυμα ευημερίας και αλλαγών που δεν περιμένατε. Αν δείτε πως ανάβατε ένα σπίρτο μέσα στο σκοτάδι, σημαίνει απρόσμενα νέα και εύνοια της τύχης.

Σπίτι: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε το παλιό σας σπίτι, σημαίνει πως θα ευχαριστηθείτε από καλές ειδήσεις. Αν ονειρευτείτε το παλιό σας σπίτι σε άσχημη κατάσταση, σημαίνει πως θα μάθετε για την αρρώστια ή το θάνατο κάποιου συγγενή. Για τη γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, προβλέπεται λύπη λόγω του θανάτου ενός καλού φίλου. Αν δείτε πως πήγατε σπίτι και τα βρήκατε όλα χαρούμενα και ήρεμα, σημαίνει αρμονία στην οικογενειακή σας ζωή και επιτυχίες στη δουλειά. Αν δείτε πως χτίζατε σπίτι, σημαίνει πως θα κάνετε σοφές αλλαγές στα παρόντα ενδιαφέροντα σας. Αν δείτε πως είχατε ένα κομψό σπίτι, σημαίνει πως σύντομα θα αφήσετε το σπίτι σας για ένα καλύτερο, και η τύχη θα είναι ευνοϊκή για σας. Παλιά και χαλασμένα σπίτια, σημαίνουν αποτυχίες στη δουλειά ή σε κάθε προσπάθεια, και υγεία που δεν πάει καλά.

Σπουργίτι: Αν ονειρευτείτε σπουργίτες, σημαίνει ότι το περιβάλλον σας θα σας αγκαλιάσει με αγάπη και στοργή, πράγμα που θα σας κάνει ν' ακούσετε με συμπάθεια θλιβερές ιστορίες συνανθρώπων σας. Με την καλοσύνη σας θα κερδίσετε δημοτικότητα. Αν δείτε στον ύπνο σας πληγωμένα σπουργίτια, είναι σημάδι μελαγχολίας.

Σπυρί: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι το δέρμα σας είναι γεμάτο σπυριά, προβλέπονται στενοχώριες για μηδαμινά πράγματα. Αν δείτε άλλους να έχουν σπυριά, σημαίνει ότι θα ενοχληθείτε από την αρρώστια και τα παράπονα άλλων. Για τη γυναίκα που θα δει ότι η ομορφιά της χάλασε από σπυριά, προβλέπεται πως οι σχέσεις της με το σπίτι και την κοινωνία θα γίνουν αντικείμενο κριτικής από τους φίλους και τους συγγενείς της.

Στάβλος: Αν δείτε στ' όνειρο σας στάβλο, είναι σημάδι καλής τύχης και ανόδου. Αν δείτε στάβλο να καίγεται, σημαίνει αλλαγή με κατάληξη την επιτυχία.

Σταυροδρόμι: Αν ονειρευτείτε σταυροδρόμι, σημαίνει ότι θα φανείτε ανίκανος να αρπάξετε κάποια ευνοϊκή ευκαιρία για να εκπληρώσετε τις επιθυμία^ σας. Αν δείτε πως στεκόσαστε αναποφάσιστος σε σταυροδρόμι, μην ξέροντας ποιο δρόμο να πάρετε, είναι πιθανόν να αφήσετε ασήμαντα πράγματα να σας στενοχωρήσουν πολύ. Η τύχη θα σας είναι πιο ευνοϊκή, αν δείτε πως πήρατε αποφασιστικά το δρόμο σας. Ίσως, μετά από ένα τέτοιο όνειρο, να χρειαστεί να αποφασίσετε για κάποιο εμπορικό ή ερωτικό ζήτημα.

Σταυρός: Αν ονειρευτείτε πως είδατε σταυρό, είναι σημάδι πως σας περιμένει κάποια ενόχληση. Πάρτε λοιπόν τα μέτρα σας. Αν ονειρευτείτε ένα πρόσωπο να κουβαλάει σταυρό, θα έρθουν να σας ζητήσουν βοήθεια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σταύρωση: Αν τύχει να ονειρευτείτε τη σταύρωση, θα ιδείτε να σας ξεφεύγουν ευκαιρίες, να σβήνουν οι ελπίδες σας και οι επιθυμίες σας να μένουν απραγματοποίητες.

Σταφύλια: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι τρώγατε σταφύλια, σημαίνει ότι θα φορτωθείτε με πολλές φροντίδες. Αν όμως τα δείτε να κρέμονται στην κληματαριά, σύντομα θα αναλάβετε καίριες θέσεις και θα μπορέσετε να βοηθήσετε και άλλους. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα πως θα πραγματοποιηθεί η πιο ακριβή της προσδοκία. Αν δείτε πως περνούσατε έφιππος μέσα από αμπέλι όπου κόβατε και τρώγατε σταφύλια, σημαίνει πως θα προσληφθείτε με μεγάλο μισθό και πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα. Αν, σ' αυτό το όνειρο, την ώρα που τρώγατε τα σταφύλια, σας γεννήθηκε αμφιβολία για την ποιότητα τους, σημαίνει πως θα έχετε αμφιβολίες για την επιτυχία σας, οι οποίες όμως θα πάψουν σταδιακά να σας απασχολούν.

Στάχτη: Αν βλέπεις στάχτες κάποιος θα σου στείλει ένα γράμμα με πολύ άσχημα νέα. Μπορεί όμως να σημαίνει ότι δεν φέρεσαι σωστά και η συμπεριφορά σου είναι άσχημη και θα κάνεις πολλούς εχθρούς. Αν είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς πολύ μεγάλο άντρα. Αν ρίχνεις στάχτες σε κάποιον άλλο, πρόσεξε γιατί είσαι απατεώνας.

Στέγη: Το να δείτε πως βρισκόσαστε πάνω σε στέγη, είναι μια ένδειξη μεγάλης επιτυχίας. Αν δείτε ότι φοβηθήκατε και νομίσατε πως θα πέσετε, είναι σημάδι ότι η επιτυχία σας δεν θα έχει γερές βάσεις. Αν ονειρευτείτε στέγη που πέφτει, σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος καταστροφής. Αν δείτε ότι επισκευάζατε ή φτιάχνατε στέγη, σημαίνει γρήγορη άνοδο και μεγάλη ευημερία. Το να δείτε πως κοιμάστε πάνω σε στέγη σημαίνει σφάλματα από εχθρούς και υστερόβουλους φίλους. Η υγεία σας θα είναι θαυμάσια.

Στέμμα: Αν δείτε στ' όνειρο σας στέμμα, είναι προμήνυμα αλλαγής στον τρόπο ζωής σας. Το όνειρο αυτό συνεπάγεται ταξίδι μακριά από το σπίτι, και τη δημιουργία καινούργιων σχέσεων. Μπορεί επίσης να σημαίνει μια μοιραία αρρώστια. Αν ονειρευτείτε πως φορούσατε στέμμα, σημαίνει απώλεια προσωπικής ιδιοκτησίας. Αν ονειρευτείτε πως στέφατε ένα πρόσωπο, είναι ένδειξη της δικής σας αξίας. Αν δείτε στ' όνειρο σας πως συνομιλούσατε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε για τις υποθέσεις του κράτους, και μερικές φορές δείχνει μεγάλη επιθυμία να γίνετε πολιτικός.

Στέφανα: Αν βλέπεις ότι στεφανώνεις κάποιον, κάποιος θα ζητήσει την βοήθεια σου και πρέπει να του την δώσεις ή σε κάποιον άνθρωπο που έκανες καλό θα φανεί αχάριστος. Αν δεις ότι σε στεφανώνουν, με λουλούδια θα ακούσεις πράγματα ευχάριστα ή ίσως και προαγωγή και αν είσαι ανύπαντρος καλό γάμο. Αν σου βάζουν στο κεφάλι στέφανο από ελιά και είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο με ωραία και καλή γυναίκα. Αν το στεφάνι είναι με αγκάθια θα σου κάνουν μεγάλο κακό οι εχθροί σου. Αν είναι από χρυσό, επιτυχία στις δουλειές σου καλούς και ειλικρινείς φίλους. Αν είναι από δάφνη, σημαίνει ασθένεια.

Στέψη: Αν δείτε στ' όνειρο σας τελετή στέψης, είναι προμήνυμα ότι θα χαρείτε γνωριμίες και φιλίες με εξέχοντες ανθρώπους. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως συμμετείχε σε στέψη, είναι σημάδι ότι θα αποκτήσει μια εκπληκτική εύνοια από διακεκριμένα πρόσωπα. Αν όμως η στέψη παρουσίαζε δυσάρεστη ασυναρτησία, στ' όνειρο της, τότε μπορεί να περιμένει τη δημιουργία μη ικανοποιητικών καταστάσεων, αντί για τις ευχάριστες που προέβλεπε.

Στήθος: Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι έχεις πλούσιο και ωραίο στήθος, ο κόσμος σε αγαπά και σε θαυμάζει. Αν βλέπεις ότι το στήθος σου είναι άσχημο και αδύνατο θα κατηγορηθείς για κάτι ή θα στεναχωρηθείς για κάτι. Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι έχεις στήθος γυναίκας πρόσεχε γιατί είσαι δειλός και τεμπέλης και θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Αν δεις ότι χτυπήθηκες στο στήθος θα έχεις καινούρια ερωτική σχέση, αν όμως έχουν πληγές θα αρρωστήσεις. Αν δεις ότι έχεις πολλά στήθη πρόσεχε γιατί θα απατήσεις τον άντρα σου και θα μαθευτεί.

Στηθοσκόπιο: Στηθοσκόπιο, στο όνειρο, είναι ένας κακός οιωνός: προμηνύει καταστροφή για τις επιχειρήσεις και τις ελπίδες γενικά, συμπεριλαμβανομένου και του ερωτικού δεσμού.

Στιλέτο: Αν δείτε στ' όνειρο σας αυτό το φονικό όργανο, σημαίνει εχθρούς που απειλούν. Αν είδατε πως το αποσπάσατε από το χέρι άλλου, σημαίνει ότι θα μπορέσετε να αντιδράσετε στην επίδραση των εχθρών σας και να υπερνικήσετε την κακοτυχία.

Στοίχημα: Αν ονειρευτείτε πως στοιχηματίζατε σε κούρσες, προσέξτε μη μπλεχτείτε σε νέες δεσμεύσεις. Εχθροί προσπαθούν να σας εκτρέψουν από τις νόμιμες επιχειρήσεις. Αν δείτε πως στοιχηματίζατε σε τυχερά παιχνίδια, σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθούν ανήθικα τεχνάσματα για να σας πάρουν χρήματα. Αν ονειρευτείτε ότι συμμετείχατε σε κάποιο στοίχημα, σημαίνει ότι θα καταφύγετε σε άτιμα μέσα για την επιτυχία κάποιου σκοπού σας. Αν δείτε πως χάσατε στοίχημα, θα πρέπει να προσέξετε, γιατί μπορεί να πληγωθείτε από το άμεσο περιβάλλον σας. Αν δείτε πως κερδίσατε στοίχημα, μπορείτε να περιμένετε με βεβαιότητα καλή τύχη και απόκτηση περιουσίας. Αν δεν μπορέσατε να βάλετε στοίχημα, είναι προμήνυμα αποθάρρυνσης, και διάψευσης προσδοκιών.

Στολή: Αν ονειρευτείτε στολή, σημαίνει πως διακεκριμένοι φίλοι σας θα βοηθήσουν ώστε ν' αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Για μια νέα γυναίκα, το να δει στ' όνειρο της ότι φορούσε στολή, είναι προμήνυμα καλής τύχης. Αν ονειρευτείτε κόσμο πολύ να φοράει περίεργες στολές, σημαίνει επιδείνωση σχέσεων στην οικογένεια. Επίσης, θα υπάρξει αναστάτωση στην πολιτική. Αν δείτε φίλο ή στρατιώτη να είναι ντυμένος με στολή και να φαίνεται μελαγχολικός, προμηνύεται κακοτυχία και δυσφορία.

Στολίδι: Αν δείτε πως φορούσατε στολίδια στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα σας απονεμηθεί κάποια διάκριση. Αν δείτε πως δεχόσαστε στολίδια, σημαίνει πως θα έχετε τύχη στις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως χαρίζατε στολίδια, προβλέπονται απροσεξίες και σπατάλες. Αν δείτε πως χάσατε ένα στολίδι, προβλέπεται είτε η απώλεια ενός καλού φίλου είτε η απώλεια μιας ευνοϊκής για σας κατάστασης.

Στόχος: Αν δείτε στον ύπνο σας στόχο, είναι προειδοποίηση ότι πρέπει να προσέξετε ορισμένες υποθέσεις σας που δεν εξελίσσονται και τόσο ικανοποιητικά. Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ήταν ο στόχος, σημαίνει ότι η υπόληψη της κινδυνεύει από το φθόνο φιλικών προσώπων.

Στρατιώτης: Αν δείτε στ' όνειρο σας στρατιώτες να κάνουν παρέλαση, προβλέπεται για σας μια δύσκολη περίοδος, που τελικά όμως θα την ξεπεράσετε εξουδετερώνοντας τους αντιπάλους σας. Αν δείτε πληγωμένους στρατιώτες, σημαίνει πως η ατυχία των άλλων θα δημιουργήσει προβλήματα στις δικές σας υποθέσεις. Οι συμπάθειες σας θα επηρεάσουν την κρίση σας. Αν δείτε πως ο ίδιος είστε ένας-καλός στρατιώτης, σημαίνει πως θα κάνετε πραγματικότητα τα ιδανικά σας. Οι γυναίκες που θα ιδούν στρατιώτες στο όνειρο τους, κινδυνεύουν να χάσουν την υπόληψη τους.

Στρείδια: Αν δείτε πως τρώγατε στρείδια, σημαίνει πως θα χάσετε κάθε αίσθηση ηθικής στην προσπάθεια σας ν' απολαύσετε και να κερδίσετε. Αν δείτε πως εμπορευόσαστε στρείδια, σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε κάθε μέσον για να κερδίσετε την καρδιά της αγαπημένης σας και περιουσία. Αν δείτε απλώς στρείδια, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε ευνοϊκές καταστάσεις και θα κάνετε πολλά παιδιά.

Στρουθοκάμηλος: Αν δείτε στ' όνειρο σας στρουθοκάμηλο, σημαίνει πως θα συγκεντρώσετε χρήματα με μυστικό τρόπο και πως θα έχετε ανάρμοστες περιπέτειες με γυναίκες. Αν δείτε πως πιάσατε μια στρουθοκάμηλο, σημαίνει πως θ' απολαύσετε ταξίδια και γνώσεις.

Στρώμα: Αν δείτε στ' όνειρο σας στρώμα, σημαίνει πώς' αναλάβετε νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Αν δείτε πως κοιμόσαστε πάνω σε καινούργιο στρώμα, σημαίνει ικανοποίηση από το περιβάλλον σας. Αν ονειρευτείτε ένα εργοστάσιο στρωμάτων, σημαίνει πως θα μπείτε σε κάποια επιχείρηση με προσεκτικούς συνεταίρους και σύντομα θα κάμετε περιουσία.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID