BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (ΠΕΤ-ΠΟΙΝ)


Π
ΠΕΤΑΓΜΑ ΠΕΤΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πετάτε πράγματα άχρηστα και καθαρίζετε το χώρο στο σπίτι σας, στο γραφείο ή στον κήπο σας, αυτό σημαίνει για σας απαλλαγή από πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Θα ξεκινήσετε κάτι το νέο, το καινούργιο και νέες βάσεις θα φτιάξετε για να προχωρήσετε στη ζωή. Κακό είναι αν δείτε πως πετάτε πράγματα χρήσιμα και που η σημασία τους, το μήνυμά τους είναι καλό. Αν δείτε πουλί να πετά στον ουρανό, αυτό είναι ότι ευχάριστη είδηση θα πάρετε για τις δουλειές σας και για κάτι που περιμένατε. Αν δείτε αγγέλους να πετούν ντυμένοι στα λευκά, σημαίνει πως θα έλθει η ευτυχία, η χαρά στο σπίτι σας. Για τους ανύπαντρους τόσο το πουλί, όσο και οι άγγελοι είναι η ευτυχία που θα νιώσουν στον έρωτα και στο γάμο τους. Αν δείτε πως πετάτε ψηλά μόνοι σας χωρίς φτερά, αυτό σημαίνει πως τα βάσανά σας θα πάρουν τέλος, οι δουλειές σας θα πάνε καλά, και η ευτυχία θα γεμίσει εσάς και την οικογένειά σας.
Αν δείτε πως πετάτε ψηλά και κάτω βλέπετε μια πόλη αυτό σημαίνει πως η επιτυχία σας θα στενοχωρήσει πολλούς. Αν δείτε άλλους να πετούν ψηλά, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε κανέναν γιατί όλοι θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν με ψεύτικες υποσχέσεις και με λόγια φανταχτερά. Τέλος αν δείτε πως πετούν ζώα, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλες απογοητεύσεις και θα γίνουν πράγματα αλλόκοτα που δεν τα είχατε ποτέ σας φανταστεί.

ΠΕΤΑΛΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρήκατε ένα πέταλο όπως και να ήταν αυτό, σημαίνει πως θα έχετε τη τύχη με το μέρος σας αυτόν τον καιρό με ότι καταπιαστείτε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. θα σας συμβούν γεγονότα πολύ ευχάριστα που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. θα βρείτε υποστήριξη από παντού. Όλοι θα ζητούν την παρέα σας και θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν. Για τους νέους-ες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνουν μια μεγάλη ερωτική επιτυχία. Ένας ευτυχισμένος ερωτικός δεσμός είναι το μήνυμα του ονείρου αυτού καθώς και μια ευκαιρία για κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πεταλούδα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μήνυμα σύντομα από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που σας αγαπά. Αν έρχεται πετώντας προς το μέρος σας, να περιμένετε σύντομα να συμβεί αυτό. Αν δείτε να σας τριγυρίζουν πεταλούδες πετώντας γύρω σας ή μπροστά σας, αν γίνονται ενοχλητικές σημαίνει πως θα κάνετε άσκοπα λόγια και αλόγιστες πράξεις που θα στενοχωρηθείτε πολύ με τους γύρω σας. Αν όμως δείτε πεταλούδες πολύχρωμες να πετούν σε καταπράσινο λιβάδι και σας προξενεί ευχαρίστηση το πέταγμά τους και τα ωραία χρώματα των φτερών τους, σημαίνει πως θα νιώσετε ευχάριστη ερωτική περιπέτεια που δεν θα κρατήσει όμως πολύ. Αν δείτε πως πιάνετε στα χέρια σας μια πεταλούδα και έμεινε το χρώμα των φτερών της στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα σας μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα σας κάποια γρήγορη και ευχάριστη ερωτική σας στιγμή.

ΠΕΤΑΛΩΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πεταλώνατε άλογο, μουλάρι, ή γαϊδούρι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρούνε μεγάλες στενοχώριες αν τα ζωντανά αυτά είναι δικά σας. Αν πεταλώνατε ξένα ζωντανά, χωρίς να παίρνετε αμοιβή γι αυτό, σημαίνει πως θα κάνετε κάποιον να στενοχωρηθεί πολύ. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει για σας πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα πάρετε χαμπάρι ότι σας πρόδιδε το αγαπημένο σας πρόσωπο χωρίς να μπορέσετε να αντιδράσετε. Αν δείτε πως πεταλώνατε άγρια θηρία και αυτά δέχονταν το πετάλωμα, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να επιβληθείτε στους εχθρούς σας και δεν θα μπορέσουν να σας κάνουν κανένα κακό. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε επικίνδυνο ερωτικό σας αντίπαλο. Αν δείτε να πεταλώνουν άλογα, αυτό σημαίνει ότι θα αποφύγετε ύπουλες ενέργειες εχθρών ή αντιπάλων σας και δεν θα μπορέσουν να σας βλάψουν.

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ (ΑΛΜΠΑΝΗΣ): Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε τον πεταλωτή χωρίς να έχετε καμία σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα μπορέσετε να επιβληθείτε στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. θα καταφέρετε να υπερνικήσετε τα μεγάλα εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν αφού όμως κοπιάσετε πολύ. Πολύ καλό θα είναι για σας το όνειρο αυτό αν δείτε πως σας έφεραν πολλά άλογα μαζί για να τα πεταλώσετε. 

ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ: Αν δείτε στο όνειρό σας πέτρα ή πέτρες, αυτό σημαίνει εμπόδια και στενοχώριες που θα περάσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε μια πέτρα να σας εμποδίζει και να σας κάνει αδιάβατο το δρόμο σας, σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά αυτές τις μέρες στη δουλειά σας και θα σας ανατρέψει πολλά από τα σχέδιά σας τα οποία δεν θα υλοποιηθούν και θα στενοχωρηθείτε. Αν όμως δείτε πως καταφέρατε και μετακομίσατε αυτήν την πέτρα, αυτό σημαίνει πως θα καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για προχωρήσετε για να πετύχετε. Αν δείτε πως σηκώνετε πέτρα ή πέτρες, σημαίνει για σας βάσανα και ευθύνες ότι θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Αν δείτε ότι σας πετροβολούν και σας πετυχαίνουν, αυτό σημαίνει πως και λόγια άσχημα θα ακούσετε και αρρώστια θα σας απειλήσει. Αν όμως δεν σας πετύχει, τότε σημαίνει ότι κανείς δεν θα μπορέσει να σας βλάψει. Αν ρίχνετε εσείς πέτρα ή πέτρες σε άλλους, σημαίνει ότι με ύπουλα μέσα θα κοιτάξετε να βλάψετε άλλα άτομα. Αν δείτε ότι μια πέτρα που κρατούσατε στα χέρια σας ξέφυγε, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε λογικά γιατί θα σας φύγουν από πάνω σας ευθύνες και στενοχώριες. Αν δείτε πως ρίχνετε πέτρες στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα προξενήσετε ζημιά με την συμπεριφορά σας στην οικογένειά σας. Αν δείτε ότι έπεσε πέτρα στη σκεπή του σπιτιού σας και προξένησε ζημιές, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες. 

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πετρέλαιο, σημαίνει ότι θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα. Αν όμως δείτε πως χρησιμοποιήσατε πετρέλαιο για να ανάψετε φωτιά κι αυτή άναβε χωρίς όμως να βγάζει καπνούς, σημαίνει πως θα στενοχωρήσει κάτι κι εσείς θα βρείτε τον τρόπο να αποφύγετε την στενοχώρια και να σας βγει σε καλό. Αν το δείτε σε ένα μεγάλο δοχείο και το κλείνετε για να μην μυρίζει, θα προσπαθήσετε να απομονώσετε τις στενοχώριες κι αυτό θα είναι καλό για σας. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε πως αλείφεστε με πετρέλαιο ή το πίνετε.

ΠΕΤΣΕΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε πετσέτα ή πετσέτες και σας κάνει εντύπωση η καθαριότητά τους και η καλή τους εμφάνιση, σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες. Αν τις πηγαίνετε σπίτι σας και με χαρά τις τοποθετείτε στη θέση τους, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες στην οικογένειά σας. Πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως αντικαθιστάτε τις παλιές σας πετσέτες με καινούργιες, αυτό σημαίνει ότι η περίοδος της ανέχειας που σας βασάνιζε πέρασε και άλλη εποχή χαρούμενη διαγράφεται για σας. Αν δείτε ότι χρησιμοποιείτε καινούργια πετσέτα για να σκουπιστείτε, σημαίνει πως χάρη στη δυναμικότητά σας και στις δυνατότητές σας θα πετύχετε στη ζωή σας. Αν δείτε ότι πήγατε για μπάνιο και διαλέξατε μια μεγάλη πετσέτα πεντακάθαρη για να την χρησιμοποιήσετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε ταξίδι για εμπορικούς λόγους και θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Κακό είναι αν δείτε ότι πήρατε στα χέρια σας μια βρώμικη πετσέτα για να σκουπιστείτε, σας περιμένουν οικονομικές δυσχέρειες, στενοχώριες και γρουσουζιές. Αν δείτε μια σχισμένη πετσέτα, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε γιατί σας περιμένουν καταστροφές. Αν μια κοπέλα δει πως πλένει πετσέτες, τις σιδερώνει και τις τακτοποιεί, σημαίνει πως θα κάνει γρήγορα έναν καλό και πετυχημένο γάμο. Αν δείτε πως πλένετε πετσέτες βρώμικες ή πετάτε τις σχισμένες, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές καταστροφές χάρη στον δυναμικό σας χαρακτήρα.

ΠΕΤΣΙ: Αν δείτε να κρατάτε ένα πετσί στα χέρια σας και έχετε τη σκέψη ότι το επεξεργάζεστε εσείς και το γυαλίζετε, αυτό σημαίνει πως όποια δουλειά κι αν κάνετε θα βγάλετε πολλά χρήματα. Αν δε δείτε πως στα έπιπλά σας, στο γραφείο σας, στην καρέκλα σας τοποθετούσατε ένα τέτοιο πετσί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη τύχη αυτόν τον καιρό. Το ίδιο καλό είναι αν δείτε πως αγοράζετε ένα τέτοιο πετσί που η όψη του σας ευχαριστούσε. Αν δείτε πετσί φιδιού και σας κάνει εντύπωση, θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα σας βρουν μεγάλες φασαρίες από ύπουλες καταστάσεις που σας έχουν ετοιμάσει βρωμερά κυκλώματα που έχετε πέσει αυτόν τον καιρό.

ΠΕΥΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα πεύκο ολόδροσο και ζωηρό, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στον εμπορικό τομέα αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος. θα τα δώσετε όλα για την επιτυχία σας και θα παραμελήσετε τα αισθηματικά σας πράγμα από το οποίο θα πάρετε πολλές στενοχώριες. Οι επιτυχίες σας όμως θα είναι πιο σημαντικές αν δείτε πως έχετε καθίσει στη σκιά ενός πεύκου. Αν δείτε πως κόβετε ένα πεύκο, αυτό σημαίνει πως θα προτιμήσετε την αγάπη από το υλικά αγαθά. Αν δείτε να καίγεται ένα πεύκο, σημαίνει πως θα χάσετε μια ευκαιρία και θα χάσετε πολλά από μια δουλειά που παραμελήσατε.

ΠΕΦΤΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πέφτετε από ψηλά, θα πρέπει να διαπιστώσετε πριν από όλα αν είχατε βαρυστομαχιά πριν κοιμηθείτε, αν όχι, σημαίνει πως θα πάθετε οικονομική καταστροφή και αν είστε υπάλληλος μπορεί να χάσετε και την δουλειά σας ακόμη. Αν καταφέρετε και σηκωθείτε μετά το πέσιμο και σταθείτε στα πόδια σας, αυτό σημαίνει πως με την θέλησή σας θα κοιτάξετε να ορθοποδήσετε και να ανακτήσετε τις απώλειες που μπορεί να πάθετε. Κακό είναι αν δείτε πως πέσατε και δεν μπορέσατε να σηκωθείτε.

ΠΗΓΑΔΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπήρχε κάποιο πηγάδι στον κήπο του σπιτιού σας ή στο κτήμα σας, και το βλέπετε να έχει καθαρό νερό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν καλές και ευτυχισμένες μέρες και είστε άνθρωποι τον εμπορίου, θα σημειώσετε κέρδη πολλά από τις δουλειές σας, αν είστε υπάλληλος θα πάρετε προαγωγή, ή θα πάρετε από κάπου χρήματα. Αν δείτε πως το νερό τον πηγαδιού δεν είναι καθαρό ή δεν πίνεται, να περιμένετε αναποδιές και αποτυχίες. Αν δείτε πως έβγαζαν νερό γείτονες ή ξένοι άνθρωποι, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως έβγαινε το νερό μόνο του και πλημμύρισε τον κήπο σας, σημαίνει ότι θα έχετε καυγάδες με τους δικούς σας, αν ήταν στο χωράφι σας θα μαλώσετε για κληρονομιά. Αν δείτε πως σκάβετε για να φτιάξετε πηγάδι, σημαίνει μια καινούργια και ωφέλιμη γνωριμία. Αν όμως δείτε πως σκάβατε πηγάδι και το παρατήσατε μισοτελειωμένο, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε τέτοιες πράξεις' που θα χάσουν οι γύρω σας την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας. Αν δείτε ότι βγάζετε νερό με οποιονδήποτε τρόπο νερό, σημαίνει πως θα πετύχετε ότι κι αν επιχειρήσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως καθρεπτίζεστε στα πεντακάθαρα νερά ενός πηγαδιού, σημαίνει πως θα σημειώσετε πολλές επιτυχίες στη ζωή και στον έρωτα. Αν δείτε πως πέσατε μέσα σε ένα πηγάδι, τότε θα διατρέξετε πολύ μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή σας αυτές τις μέρες και θα χαλάσετε τις σχέσεις σας με ένα προσφιλές σας πρόσωπο. Αν δείτε πηγάδι να βγάζει φωτιές και φλόγες δυνατές χωρίς καπνούς, σημαίνει ότι θα σας συμβούν μεγάλα και συνταρακτικά γεγονότα που δεν θα πιστεύετε κι εσείς. ©α σημειώσετε άνοδο κοινωνική και οικονομική. Αν είναι ξεροπήγαδο ή κατεστραμμένο, σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές αναποδιές που θα σας γεμίσουν θλίψη και στενοχώρια. Ακόμη σημαίνει πως θα λυπηθείτε πολύ γιατί θα διαπιστώσετε ότι μια μεγάλη προδοσία γίνεται εις βάρος σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε πηγάδι με θολό νερό, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα γίνουν πολλά λόγια εις βάρος σας από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε. Αν μια κοπέλα δει ότι βγάζει και πίνει νερό καθαρό, ή πλένει τα ρούχα της με αυτό, σημαίνει ότι γρήγορα θα ετοιμάσει τα προικιά της. Αν δει πως κάποιος άνδρας της δίνει νερό από πηγάδι και πίνει σημαίνει πως γρήγορα θα γνωρίσει τον άνδρα που θα παντρευτεί. Αν δείτε πως πεζοπορούσατε και βρήκατε ένα πηγάδι και βγάλατε κρυστάλλινο καθαρό νερό και ήπιατε και δροσιστήκατε, αυτό σημαίνει πως τα βάσανά σας πήραν tέλος και πως η τύχη γύρισε με το μέρος σας και θα πρέπει να προσέξετε πολύ να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον καιρό και θα βγείτε παντού κερδισμένοι. Αν δείτε πως βγάζετε νερό από πηγάδι και ποτίζετε άλογα ή ζώα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή και θα γνωριστείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν σημαντικά και αποτελεσματικά.

ΠΗΓΟΥΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο άτομο του δικού σας φύλου με τέτοιο πηγούνι και σας εντυπωσιάσει, αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστεί στη ζωή σας ένας σκληρός αντίπαλος που θα σας προβληματίσει πολύ και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας γιατί δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα. Αν δείτε άτομο τον αντίθετου φύλου με τέτοιο πηγούνι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα μπλέξετε στα ερωτικά δίχτυα ατόμου που θα υποκύψετε και θα βγείτε ζημιωμένοι. Αν δείτε ότι το δικό σας πηγούνι το νιώθετε δυνατό, αυτό σημαίνει ότι θα γίνεται δυνατοί και θα πετύχετε δίχως άλλο ότι κι αν ξεκινήσετε αυτόν τον καιρό. 

ΠΗΔΗΜΑ ΠΗΔΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας είχαν παρουσιαστεί εμπόδια κι αναγκαστήκατε να τα πηδήσετε με επιτυχία, σημαίνει πως θα βρείτε δυσκολίες τις οποίες θα ξεπεράσετε. Αν όμως δείτε ότι δεν τα καταφέρατε, σημαίνει πως κάτι θα σας συμβεί και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως κάνατε πηδήματα για ξεμουδιάσετε ή για να αθληθείτε, αυτό σημαίνει πως θα τα βγάλετε πέρα όσες δυσκολίες κι αν σας παρουσιαστούν. Αν δείτε πως είστε αθλητής και πως πηδούσατε άλμα εις μήκος, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες στα ζωή σας και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν πηδούσατε άλμα εις ύψος και σας έκανε εντύπωση, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες αυτόν τον καιρό σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κακό είναι αν δείτε ότι υπήρχαν μπροστά σας φωτιές και δείτε ότι τις πηδούσατε για να προχωρήσετε. Αν δείτε πάλι ότι πηδάτε κάποιο φράχτη και βγήκατε από κάπου που είστε αποκλεισμένος, αυτό σημαίνει ότι 8α σας φύγουν οι στενοχώριες γιατί όλα θα σας πάνε καλά αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως πηδάτε από αεροπλάνο, κάποιο κακό θα σας συμβεί, αν δείτε από τρένο ή λεωφορείο, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μια σημαντική ευκαιρία.

ΠΗΚΤΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρώγατε με όρεξη πηκτή, αυτό σημαίνει πως κάτι θα συμβεί αυτές τις μέρες στη ζωή σας που δεν το περιμένατε και θα σας γεμίσει χαρά και ευτυχία είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα. Αν δείτε πως φτιάχνατε πηκτή, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αυτόν τον καιρό μεγάλη οικογενειακή χαρά και ευτυχία. Αν δείτε πως τρώyατε πηκτή και σας έκανε εντύπωση η πικάντικη γεύση της, αυτό σημαίνει πως ότι και να είστε θα ζήσετε στιγμές ακολασίας και κραιπάλης αυτόν τον καιρό κι αν δεν προσέξετε θα το πληρώσετε ακριβά αυτό. Αν όμως δείτε πηκτή μουχλιασμένη, αυτό σημαίνει πως θα σας απειλήσει κάποια αρρώστια και πρέπει να το προσέξετε πολύ.

ΠΗΛΗΚΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φορούσατε πηλήκιο κάποιας μαθητικής σχολής ή τον σχολείου που φορούσαν παλιά οι μαθητές και είστε σε ώριμη ηλικία σημαίνει πως θα σας βρουν μέρες ξεγνοιασιάς κι ανεμελιάς και έτσι θα ξεδώσετε από τις στενοχώριες που είχατε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως αγοράσατε ένα τέτοιο πηλήκιο και δείτε ότι το φορούσατε, αυτό σημαίνει πως θα επιδιώξετε εσείς μια τέτοια κατάσταση. Αν δείτε ότι φορούσατε ένα στρατιωτικό πηλήκιο χωρίς να είστε στρατιωτικός, αυτό σημαίνει πως θα αναλάβετε ευθύνες που δύσκολα θα τις βγάλετε πέρα. Αν σας το φορούν άλλοι, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν ευθύνες και σκοτούρες άλλοι που θα σας στενοχωρήσουν. Αν όμως είστε στρατιωτικός και δείτε πως φοράτε το πηλήκιό σας, αυτό σημαίνει ότι θα αναγνωριστούν οι υπηρεσίες σας και οι προσπάθειές σας και θα πάρετε διάκριση ή προαγωγή.

ΠΙΡΟΥΝΙ ΠΙΡΟΥΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε πιρούνια, αυτό σημαίνει ότι θα μάθετε για κάποια κληρονομιά. Αν δείτε πως τρωτε με πιρούνι, σας περιμένει χαρά μεγάλη γιατί θα μάθετε πως κερδίσατε χρήματα. Αν δείτε πως τρωτε με ακριβά πιρούνια από χρυσό κι ασήμι, αυτό σημαίνει πως θα σας στοιχίσει πολύ ακριβά ο τρόπος ζωής που ζητάτε και θέλετε να κάνετε. Αν δείτε πως τα πιρούνια ήταν σκουριασμένα, σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες στενοχώριες και μεγάλη κούραση για να πάρετε κάτι που σας ανήκει. Αν δείτε πιρούνια τακτοποιημένα στο τραπέζι ή στο πλυντήριο ή όπου αλλού, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις αυτόν τον καιρό. Αν μια νέα γυναίκα δει ότι πλένει πιρούνια, αγοράζει πιρούνια ή τακτοποιεί πιρούνια, αυτό σημαίνει πως γρήγορα θα ετοιμαστεί για τον γάμο της. Αν μια παντρεμένη γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως η οικογένειά της θα προοδέψει πολύ και θα μπει η ευτυχία στο σπίτι της.

ΠΙΑΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε πιανίστας και παίζετε πιάνο χωρίς να έχετε ιδέα από μουσική, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως αν το παίξιμό σας είναι τέλειο και σας ευχαριστεί, θα δοκιμάσετε μια περίοδο οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας. Αν δείτε πως έχετε και ακροατήριο και σας παρακολουθεί ευτυχισμένο, σημαίνει πως μια τέλεια αρμονία θα έχετε με τους άλλους ανθρώπους. Αν δείτε απλά ένα πιάνο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν προστριβές και μαλώματα με προσφιλή άτομα. Αν δείτε πως κάποιο άλλο άτομο παίζει πιάνο ή ακούτε μουσική από πιάνο χωρίς όμως να παίζει ανάλογη μουσική στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση την ώρα που κοιμάστε, αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε ευχάριστα νέα, αν η μουσική είναι ευχάριστη, αντίθετα τα νέα θα είναι δυσάρεστα αν η μουσική ακούγεται πένθιμη ή φάλτσα, σημαίνει πως θα σας βρουν διαφωνίες και θα ψυχραθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, ειδικά οι ερωτευμένοι θα μαλώσουν με το αγαπημένο τους πρόσωπο.

ΠΙΑΝΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας πετούν κάτι και το πιάνετε, σημαίνει πως θα σας βρεθεί μια ευκαιρία αυτές τις μέρες για να επιτύχετε κάτι το σημαντικό στη ζωή σας. Όσο πιο καλή σημασία έχει στα όνειρα αυτό που είδατε πως πιάνετε τόσο πιο καλή σημασία έχει το όνειρό σας. Αν δείτε πως πιάνετε κάποιον κακοποιό, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε άτομο δυνατό και ισχυρό που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Αν δείτε πως πιάνετε την "καλή" που λέμε και νιώσετε χαρά στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα σας βρουν ατυχίες.

ΠΙΑΤΟ ΠΙΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πιάτα καθαρά και καλά τακτοποιημένα, αυτό σημαίνει μεγάλη ευτυχία στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Αν είστε νέος-α, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε γρήγορα έναν καλό και επιτυχημένο γάμο. Αν δείτε σπίτι σας πιάτα βρώμικα, σημαίνει για τους παντρεμένους ότι το ταίρι τους, τους απατά. Για τους νέους-ες σημαίνει ότι το πρόσωπο που σκοπεύουν να παντρευτούν το μόνο που κοιτάνε είναι το συμφέρον και μόνον. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε ξένο σπίτι και εκεί είδατε πιάτα άπλυτα και βρώμικα, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κάποιος ή κάποιοι σας παίζουν άσχημα παιγνίδια.
Αν δείτε πως έπεσαν πιάτα και έσπασαν μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα σας βρει μια στενοχώρια στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως τα σπάσατε εσείς, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε καυγάδες στο σπίτι σας. Αν δείτε πως κρατάτε πιάτο στα χέρια σας και σας έπεσε κι έσπασε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει κάποιο ατύχημα και θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες ιδιαίτερα. Αν δείτε κάποιον γνωστό σας ή φίλο σας να σπάει πιάτο ή πιάτα, θα πρέπει να τον πείτε να είναι προσεκτικός αυτόν τον καιρό γιατί κάποιος κίνδυνος τον απειλεί. Αν είστε νέος-α και δείτε πιάτο από ασήμι ή χρυσό, αυτό σημαίνει πως θα ορίσετε γρήγορα την ημερομηνία του γάμου σας. Όταν ένας άνδρας δει λευκό πιάτο και του κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα σημειώσει επιτυχίες στον ερωτικό τομέα. Αν ένας άνδρας δει πως πλένει βρώμικα πιάτα, σημαίνει ότι θα ξεκαθαρίσει μια άσχημη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί τελευταία γύρω από το άτομό του. Αν μια γυναίκα δει να πλένει πιάτα, αυτό σημαίνει πως θα συμβιβαστεί με τις απιστίες τον συζύγου της ή του εραστή της για να μην χαλάσει το γάμο της ή τον δεσμό της. Αν δείτε πως τοποθετείτε φαγητό μέσα στα πιάτα, αυτό σημαίνει οικογενειακή ευτυχία και ευρωστία.

ΠΙΑΤΣΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε μια πιάτσα και σας έκανε εντύπωση αυτό, αν η πιάτσα ήταν γεμάτη κόσμο και σας εμπόδιζε στις κινήσεις σας, σημαίνει πως θα κριθείτε αυστηρά από το περιβάλλον σας για άσκοπες πράξεις σας και ενέργειές σας. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε μια πιάτσα ταξί και ψάχνετε κάποιο ταξί για να πάτε στη δουλειά σας, αν βρήκατε και μπήκατε μέσα και πήγατε στον προορισμό σας, σημαίνει πως θα βρείτε άνθρωπο να σας βοηθήσει σε μια υπόθεσή σας. Αν περιμένατε και δεν περνούσε κανένα και εσείς νιώθατε στενοχωρημένοι, αυτό σημαίνει πως έχετε διαλέξει λάθος δρόμο και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ: Αν δείτε κάποιο πιεστήριο στον ύπνο σας την ώρα που εργάζεται χωρίς κανένα άλλο σημάδι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτόν τον καιρό γιατί θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας κάνουν να νιώσετε καταπίεση και θα σας βάλει σε πολλά και μεγάλα διλήμματα. Αν κάποιο μέλος του σώματός σας πιάστηκε σε πιεστήριο και σας το έκοψε, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί κάτι κακό αυτές τις μέρες. Αν δείτε το πιεστήριο να εργάζεται και να βγάζει κάποιο προϊόν για το οποίο είναι προγραμματισμένο, αυτό σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά αυτόν τον καιρό και θα έχετε κέρδη από τις επιχειρήσεις σας ή όποια δουλειά κι αν κάνετε. Αν δε δείτε πως έβγαινε λάδι ελιάς, σημαίνει χαρά, ευτυχία και αφθονία αγαθών. Αν το πιεστήριο είναι τυπογραφικό και δείτε να τυπώνεται κάποιο περιοδικό αισθηματικής φύσεως και εσείς το κοιτάτε, σημαίνει πως θα μάθετε νέα για κάποια σας αισθηματική υπόθεση και θα χαρείτε πολύ. Αν δείτε να τυπώνεται κάποια εφημερίδα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ειδήσεις που είχαν καθυστερήσει και σας κρατούσαν σε αγωνία.

ΠΙΘΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα πιθάρι, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε κάποιο κρίσιμο σημείο της ζωής σας και θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή αυτές τις μέρες γιατί κάτι θα σας παρουσιαστεί. Αν το δείτε και σας κάνει εντύπωση που ήταν άδειο, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα σας βρουν φτώχειες και στερήσεις. Αν δείτε πιθάρι σπασμένο, σημαίνει πως κάποια ατυχία θα σας βρει αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε ένα πιθάρι γεμάτο λάδι καθαρό, αυτό σημαίνει πλούτη και αφθονία αγαθών. Αν δείτε πως πλένετε ένα πιθάρι ή το γεμίζετε, να περιμένετε μεγάλη άνοδο κυρίως οικονομική. Αν δείτε να φτιάχνετε εσείς κάποιο πιθάρι, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια μεγάλη οικονομική και εμπορική επιτυχία ή μια προαγωγή αν είστε υπάλληλοι. Αν είστε νέος-α και δείτε να φτιάχνετε πιθάρια, σημαίνει πως θα έχετε μέλλον λαμπρό και μια καλή σταδιοδρομία.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε μπροστά σας έναν πίνακα σχολικό και είναι γραμμένος με θέματα και μαθήματα του σχολείου, σημαίνει πως κάποια ζητήματα που τα θεωρείτε ασήμαντα θα σας προξενήσουν μεγάλες στενοχώριες. Αν δείτε πως γράφετε σε τέτοιο πίνακα, σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλατε από τη δουλειά που ξεκινήσατε. Αν δείτε πως βρεθήκατε και παρακολουθείτε ένα πίνακα με διάφορα χρώματα ή πίνακα που είναι γραμμένα δρομολόγια πλοίων ή αεροπλάνων, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για την εργασία σας ή θα κάνετε ταξίδι για εμπορικούς σκοπούς που θα ωφεληθείτε πολλά πράγματα.

ΠΙΝΑΚΩΤΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια πινακωτή να είναι γεμάτη ζυμάρι που φτιάχνουν συνήθως στα χωριά, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν και μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε αυτόν τον καιρό στον εμπορικό όσο και κοινωνικό τομέα. Αν μάλιστα δείτε πως έχετε ζυμώσει και τοποθετείτε εσείς το ζυμάρι στην πινακωτή, σας περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τις μεγάλες επιτυχίες που θα σημειώσετε αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε άδεια πινακωτή όπου και να την δείτε, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας γεμίσουν στενοχώρια.

ΠΙΝΕΛΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μέσα στο σπίτι σας υπάρχουν πινέλο ή πινέλα ζωγραφικής, αυτό σημαίνει πως οι σκέψεις σας, οι κατευθύνσεις σας θα σας βάλουν σε λάθος δρόμο και τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά. Αν είστε γυναίκα και δείτε πινέλο ή πινέλα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ όταν θα διαπιστώσετε ότι σας κοροϊδεύουν. Αν δείτε ότι σας προσφέρουν πινέλο ή πινέλα, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως δεν πρέπει να δώσετε σημασία σε ότι σας πουν, σε ότι σας υποσχεθούν αυτόν τον καιρό γιατί θα σας εξαπατήσουν. Αν όμως δείτε πινέλα που βάφουν οικοδομές ή οτιδήποτε άλλο, είτε τα κρατάτε στα χέρια σας είτε τα έχετε σπίτι σας είτε τα αγοράζετε, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε και θα κοπιάσετε αλλά στο τέλος σας περιμένουν οι επιτυχίες.

ΠΙΟΝΙ ΠΙΟΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε στα χέρια σας πιόνι ή πιόνια σκακιού ή ντάμας χωρίς όμως να παίζετε κανένα παιχνίδι από αυτά, σημαίνει πως είναι για σας η κατάλληλη περίοδος που πρέπει να βάλετε σε ενέργεια τα σχέδιά σας και τους σκοπούς σας γιατί και τον καιρό έχετε στα χέρια σας και οι άνθρωποι οι κατάλληλοι θα βρεθούν για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες που θέλετε προκειμένου να βγείτε εσείς κερδισμένοι. Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να φερθείτε έξυπνα. Κακό είναι αν δείτε ότι πετάτε τα πιόνια. Αυτό σημαίνει ότι από την απερισκεψία σας θα χάσετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας.

ΠΙΠΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε ή κρατάτε στα χέρια σας μια πίπα για τσιγάρα, σημαίνει ότι θα σας βρουν στενοχώριες αλλά θα βρείτε τρόπο να αντεπεξέλθετε τις στενοχώριες αυτές και να τις ξεπεράσετε με το λιγότερο κόστος. Αν δείτε πως καπνίζετε τσιγάρο με πίπα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και σκοτούρες τις οποίες θα ξεπεράσετε γιατί θα δείξετε επιπολαιότητα και αναισθησία. Αν δείτε πως σας κάνουν δώρο μια τέτοια πίπα ή την βρίσκετε στο δρόμο και την χρησιμοποιείτε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα που θα σας δείξουν την συμπαράστασή τους σε μια δύσκολη για σας περίοδο. Αν είστε γυναίκα και δείτε να κρατάτε μια πίπα στα χέρια σας μακριά και καπνίζετε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα από την μεγαλομανία σας. Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να προσγειωθείτε γιατί θα πέσετε πολύ χαμηλά αν δείτε πως καπνίζετε με τέτοια πίπα και παριστάνετε την "μεγαλοκυρία". 

ΠΙΠΕΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε πιπέρι μαύρο από τον μπακάλη της γειτονιάς, αυτό σημαίνει πως κάποια δύσκολη κατάσταση θα περάσετε η οποία θα σας στενοχωρήσει γιατί δώσατε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν έπρεπε και δεν ήταν άξια εμπιστοσύνης. Αν δείτε πως τρίβετε πιπέρι στο φαγητό σας και το τρωτε και νιώθετε και την γεύση του, αυτό σημαίνει πως τον δυναμισμό σας και τον ακέραιο χαρακτήρα σας θα κάνετε τον κόσμο να σας εκτιμήσει και να σας εξυψώσει. Αν νιώσετε κάψιμο από πιπέρι στο στόμα σας, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει σύντομα. Αν δείτε ότι βάζετε στο φαγητό σας πιπέρι κόκκινο, σημαίνει ότι θα φερθείτε δυναμικά αυτόν τον καιρό και θα πετύχετε τόσο στον επαγγελματικό όσο και αισθηματικό τομέα. Αν δείτε στον ύπνο σας μια πιπεριά ή σε γλάστρα, ή στον κήπο σας, ή στο χωράφι σας να είναι γεμάτη καρπούς πράσινους όμως, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε μεγάλη επιπολαιότητα την οποία θα κοιτάξουν να την εκμεταλλευτούν για να σας ζημιώσουν είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα. Αν δείτε κόκκινη πιπεριά καυτερή πάνω στο φυτό της πιπεριά, αυτό σημαίνει πως θα αφήσετε να κυριαρχήσουν επάνω σας τα βίαια πάθη. Για την γυναίκα είναι άσχημο το όνειρο γιατί θα παρασυρθεί σε ακολασίες που θα τις πληρώσει ακριβά. 

ΠΙΣΣΑ: Αν δείτε πως ασφαλτοστρώνουν κάποιο μεγάλο δρόμο με πίσσα κι αυτός είναι καθαρός παρόλο ότι θα είναι μαύρος, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει περίοδος επιτυχιών στον επαγγελματικό τομέα. Αν η πίσσα που είναι πεσμένη στο δρόμο κάνει το βάδισμά σας δύσκολο, τότε σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλα εμπόδια αυτήν την περίοδο στις δουλειές σας και τις υποθέσεις σας.

ΠΙΣΙΝΑ: Αν δείτε ότι στο σπίτι σας υπάρχει ή κατασκευάζετε μια πισίνα, αυτό σημαίνει πως τα μυαλά σας έχούν πάρει αέρα και κοιτάτε την εύκολη ζωή και τις απολαύσεις. Αυτό θα σας βγει σε κακό αν δεν βάλετε την λογική και δεν προσγειωθείτε. Αν όμως βλέπετε μια πισίνα με ολοκάθαρο νερό, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μια περίοδο επιτυχιών και ευχάριστων καταστάσεων στη ζωή σας γιατί θα δείτε όλα σας τα όνειρα να πραγματοποιούνται. Κακό είναι αν δείτε πως τα νερά της πισίνας είναι θολά ή βρώμικα. Αυτό σημαίνει ότι στενοχώριες και δύσκολες καταστάσεις θα σας βρουν.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ζητάτε κάποιο πιστοποιητικό προσωπικά δικό σας από κάποια υπηρεσία, αυτό σημαίνει πως κάτι σας βασανίζει και μέχρι του σημείου να σας έχει γίνει άγχος. Αυτό οφείλεται σε σας και μόνο γιατί έχετε παραμελήσει τα πάντα και δείχνει πως βασίζεστε στις πλάτες των άλλων. Αν όμως δείτε πως πήρατε το πιστοποιητικό που ζητάτε: κατ το κρατάτε στα χέρια σας με κάποια ικανοποίηση αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριτες ειδήσεις για κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί και θα δείτε πως τα πράγματα θα πάνε πιο καλά από ότι είχατε υπολογίσει και είχατε φανταστεί. Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας το πιστοποιητικό γέννησης σας, σημαίνει πως θα πάρετε θέση αρκετά υψηλή. Αν το πιστοποιητικό είναι κάποιου άλλου προσώπου, σημαίνει ότι θα χαρείτε πολύ για την πρόοδό του.

ΠΙΣΤΩΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αναγκαστήκατε εκ των πραγμάτων να κάνετε αγορά ενός αντικειμένου με δόσεις γιατί δεν διαθέτετε τα χρήματα να το πάρετε τοις μετρητοίς και δείτε μάλιστα να σας χρεώνουν σε μια κάρτα ή τεφτέρι, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα που δεν τα περιμένατε και θα βγείτε πραγματικά από μεγάλο αδιέξοδο. Αν όμως δείτε ότι δίνετε χρήματα για κάτι σαν προκαταβολή, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε λόγια που θα σας στενοχωρήσουν. Αν δείτε να πουλάτε εσείς με πίστωση σε κάποιον άλλο, αυτό σημαίνει πως με τις έξυπνες ενέργειές σας και με τους σωστούς υπολογισμούς θα πετύχετε να δημιουργήσετε άνοδο στα οικονομικά σας αν είστε άνθρωπος του εμπορίου, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως η εργατικότητά σας και η ευσυνειδησία σας θα ανταμειφθούν. Αν μια γυναίκα δει ότι πούλησε κάτι με πίστωση σε άνδρα, σημαίνει πως έχει εκτεθεί πολύ στα μάτια του κόσμου με την επιπόλαιο συμπεριφορά της κι αυτό θα την κάνει να μετανιώσει. Αν δει όμως πως κάποιος άνδρας της κάνει πίστωση, αυτό σημαίνει πως δίνει εύκολα εμπιστοσύνη στον πρώτο τυχόντα και θα στενοχωρηθεί πολύ στο μέλλον. 

ΠΙΤΑ: Αν είστε άνδρας και δείτε στον ύπνο σας πως έχετε δική σας μια πίτα, αυτό σημαίνει πως πολλά ευχάριστα γεγονότα θα σας συμβούν αυτές τις μέρες. Οποία δουλειά κι αν κάνετε θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες, πράγμα που θα σας προσφέρει άνοδο τόσο οικονομική όσο και κοινωνική. Πολύ καλό είναι ειδικά το όνειρο αν δείτε ότι τρώτε την πίτα. Αν μια νέα κοπέλα δει πως φτιάχνει πίτα ή τρώει πίτα, αυτό σημαίνει πως θα ετοιμάσει γρήγορα τα προικιά της για έναν καλό και ευτυχισμένο γάμο. Η καμένη πίτα όμως σημαίνει στενοχώριες και ατυχίες για όλους αρκεί να μην είναι δική τους η πίτα που κάηκε. Αν είναι πίτα καμένη κάποιου άλλου οι πίκρες και οι ατυχίες θα είναι για τον άλλον ή τους άλλους. 

ΠΙΤΟΥΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας να αγοράζετε πίτουρα ή να τα έχετε σπίτι σας, σημαίνει πως κάτι που δεν υπολογίζατε και δεν του δίνατε σημασία είναι πολύτιμο και θα στενοχωρηθείτε γιατί δεν το προσέξατε. Το όνειρο σας ειδοποιεί να μην αφήσετε τίποτα απαρατήρητο να περάσει για σας. Αν δείτε πως φτιάχνετε πίτουρα για να ταΐσετε ζώα ή κότες, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε πρόοδο στα οικονομικά σας. Αν όμως δείτε να τρώνε κότες πίτουρα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν κουτσομπολιά και δυσάρεστες καταστάσεις. 

ΠΛΑΖ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως απλώνεται μπροστά σας μια μεγάλη και ωραία πλαζ και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα σας βρει μια περίοδος ηρεμίας και γαλήνης. Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε μια πλαζ που είναι γεμάτη παραθεριστές και κολυμβητές, σημαίνει πως θέλετε να ριχτείτε με πάθος στην περιπέτεια και στην κραιπάλη. Αν δείτε πως ζείτε και εσείς την ευχαρίστηση της πλαζ μαζί με άλλους ανθρώπους μέσα στο κατακαλόκαιρο, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε αυτόν τον καιρό σημαντικές ερωτικές κατακτήσεις αλλά εφήμερες. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα πληρώσετε ακριβά την επιπολαιότητα σας σαν γυναίκα. 

ΠΛΑΘΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλάθετε κουλούρια, κουραμπιέδες, ζυμάρι κλπ., σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας και μάλιστα θα σας τύχουν ευκαιρίες μεγάλες που ίσως δεν τις περιμένατε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα φτιάξετε μια πολύ καλή σταδιοδρομία με την δυναμικότητά σας και την εξυπνάδα σας. Αν όμως δείτε συγγενείς σας πεθαμένους να πλάθουν ζυμάρι, αυτό σημαίνει πως θα τακτοποιήσετε εκκρεμείς λογαριασμούς σας μετά από πιέσεις και με δυσφορία δική σας. 

ΠΛΑΚΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγάζετε ή φτιάχνετε πλάκες μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία, σημαίνει πως θα κουραστείτε χωρίς καμιά ωφέλεια. Αν δείτε πεζοδρόμιο με πλάκες και σας κάνει εντύπωση αυτό, σημαίνει ότι γνωστοί και φίλοι θα σας κατηγορήσουν και θα σας εκθέσουν άδικα. Αν δείτε ότι το σπίτι σας έχει στέγη από πλάκες, αυτό σημαίνει στενοχώρια από αβεβαιότητα και ανασφάλεια που θα νιώσετε τις μέρες αυτές. Αν δείτε πως ο δρόμος που περνάτε είναι στρωμένος με πλάκες, σημαίνει πως καλύτερα είναι να αλλάξετε δρόμο στη ζωή σας γιατί αυτός που ακολουθείτε δεν θα σας προσφέρει τίποτα αξιόλογο. Αν δείτε πως κρατάτε πλάκες από πολύτιμα μέταλλα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν γκρίνιες και φασαρίες λόγω οικονομικών δυσχερειών. Αν δείτε αντί πλάκες από πέτρα ή τσιμέντο, πλακάκια γυαλιστερά, αυτό σημαίνει πως θα πάει η ζωή σας στο καλύτερο και θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες.

ΠΛΑΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας αυτό το ξυλουργικό εργαλείο, σημαίνει πως θα νιώσετε μια μεγάλη ικανοποίηση γιατί θα δείτε ότι οι κόποι σας και οι προσπάθειές σας θα έχουν τα αποτελέσματα που θέλατε. Αν δείτε δε, πως χρησιμοποιείτε αυτήν την πλάνη και λειαίνετε επιφάνειες, αυτό σημαίνει πως η πρόοδός σας και η άνοδός σας θα είναι τέτοια που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Αν όμως δεν πρόκειται για τη πλάνη το εργαλείο αλλά ότι πέσατε σε κάποια πλάνη, τότε δείτε τη λέξη ΠΛΑΝΩΜΑΙ στον ονειροκρίτη.

ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον πλανόδιο για να ζήσετε, ότι κι αν πουλάτε σημαίνει πως θα νιώσετε όλες τις στενοχώριες και σκοτούρες να φεύγουν και θα περάσετε μια περίοδο ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς. Αν δείτε πλανόδιο θίασο να δίνει παραστάσεις και να τον παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει πως θέλετε να απαλλαγείτε από φροντίδες και σκοτούρες κι αυτό θα σας κάνει να στενοχωρηθείτε γιατί θα παραμερίσετε τα πραγματικά σας προβλήματα.

ΠΛΑΝΩΜΑΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλανηθήκατε για κάτι και σας έπαιξαν παιχνίδια άλλοι, αυτό σημαίνει πως αντίθετα θα νιώσετε την ικανοποίηση και τη χαρά γιατί θα δείτε πως βρέθηκαν ή θα βρεθούν άνθρωποι να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν, που δεν περιμένατε. Αν δείτε πως εσείς πλανάτε άλλους και νιώσετε ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πράξεις και έργα για τα οποία θα μετανιώσετε πολύ. 

ΠΛΑΣΤΙΚΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε ή χρησιμοποιείτε πλαστικά σκεύη ή οτιδήποτε άλλο αντικείμενο από τέτοιες ουσίες, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να ξεγελάσετε τον εαυτόν σας με ψεύτικες δουλειές. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς διάφορα πλαστικά αντικείμενα, μην περιμένετε να σας πάρουν στα σοβαρά. Αν δείτε λουλούδια από πλαστική ύλη, σημαίνει πως θα ζήσετε έναν ψεύτικο έρωτα. Αν όμως ντύνετε τους τοίχους του σπιτιού σας με πλαστικό για να σας προστατέψει από την υγρασία ή για να καλύψετε διάφορες ατέλειες, σημαίνει πως ναι μεν θα γλιτώσετε από κάποια δυσάρεστα γεγονότα που θα τύχουν αυτές τις μέρες στην οικογένειά σας, αλλά δεν θα κρατήσετε για πολύ την ψεύτικη και απατηλή συγκάλυψη των γεγονότων και θα τα βρείτε μπροστά σας και θα στενοχωρηθείτε.

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλαστογραφήσατε εσείς κάτι για να έχετε κάποιο όφελος, αυτό σημαίνει πως αν περάσει το κόλπο σας αυτό και πράγματι ξεγελάσατε κάποιον ή κάποιους, θα πικραθείτε πολύ από το φέρσιμο γνωστών και φίλων. Μην παραξενευτείτε όμως γιατί την αιτία θα δώσετε εσείς να σας φερθούν ύπουλα και ψεύτικα. Αν δείτε πως κάνατε πλαστογραφία και σας έπιασαν, σημαίνει πως θα καταφέρετε να ξεγελάσετε κάποιον ή κάποιους. Αν δείτε πως κρατάτε ένα κάλπικο πλαστογραφημένο νόμισμα και πάτε να το εξαργυρώσετε, σημαίνει πως άστοχες εκτιμήσεις και ενέργειες θα σας κάνουν να χάσετε χρήματα. Αν δείτε πως σας προσφέρουν κάποιοι άλλοι ένα πλαστογραφημένο έντυπο και εσείς το παίρνετε, σημαίνει πως θα πάρετε βοήθεια ανέλπιστη από άτομα που δεν περιμένατε. 

ΠΛΑΤΑΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε στον κήπο ή το χωράφι σας έναν πλάτανο, σημαίνει πως δεν θα έχουν οι υποθέσεις και οι δουλειές σας τα αποτελέσματα που περιμένατε. Αν όμως κάθεστε κάτω από έναν πλάτανο μέσα στο κατακαλόκαιρο και νιώθετε δροσιά και ξεκούραση, αυτό σημαίνει πως μια δουλειά που την θεωρούσατε ασήμαντη θα σας δώσει μεγάλη ανακούφιση οικονομική. Αν δείτε κούτσουρα ή καδρόνια από πλάτανο, σημαίνει να μην περιμένετε πολλά πράγματα από όσα σας υποσχέθηκαν, ότι και να γίνει δεν θα βοηθηθείτε αποτελεσματικά. Αν δείτε πως κόβετε κάποιον πλάτανο γιατί έπρεπε να τον κόψετε κατά τη γνώμη σας, σημαίνει πως μια ζημιά που θα φανεί μεγάλη στη αρχή, δεν θα σας στενοχωρήσει πολύ.

ΠΛΑΤΕΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε σε μια πλατεία γεμάτη κόσμο, σημαίνει πως βολοδέρνετε άδικα και χάνετε άσκοπα τον καιρό σας και θα χάσετε πολλές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα στην πλατεία και περπατάτε μόνος σας ή σηκώνεστε και θαυμάζετε την πλατεία, σημαίνει ότι θα βρείτε προστασία και χρήματα πολλά και αναπάντεχα ή θα ξεκινήσετε μια επιχείρηση που αν προχωρήσει σωστά θα κερδίσετε πολλά χρήματα. Αν μια νέα γυναίκα ανύπαντρη δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γνωρίσει άνδρα πλούσιο και δυνατό και θα την κάνει ευτυχισμένη. Αν βρεθείτε σε μια πλατεία όμως σκοτεινή και σας προξενήσει στον ύπνο σας μια δυσφορία, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχίες και στενοχώριες.

ΠΛΑΤΗ ΠΛΑΤΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιος σας γύρισε τις πλάτες του όταν μιλούσατε ή εξετάζατε τις πλάτες τον, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας γιατί κάποιος ή κάποιοι θέλουν να σας κάνουν κακό. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο σας γύρισε τις πλάτες του με περιφρόνηση, σημαίνει πως θα το πληγώσετε βαρείά ενώ αυτό ζητάει να σας δείξει την αγάπη του. Αν την γυρίσατε εσείς με περιφρόνηση, σημαίνει πως εσείς θα πληγωθείτε από το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν όμως είδατε πως σας έκαναν εντριβή για να σας ανακουφίσουν από τους πόλους, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη αυτές τις μέρες. Αν δείτε ότι η πλάτη σας έχει πληγές ή σπυριά, αυτό σημαίνει πως δεν θα δείξετε μεγάλη προσοχή και θα πάθετε οικονομικές ζημιές αλλά και κάποιο ατύχημα.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κοινοποίησαν χαρτιά για να σας βγάλουν στον πλειστηριασμό οτιδήποτε δικό σας, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε με λόγια που θα ακούσετε να γίνονται εις βάρος σας και δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε γιατί έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες κι έχετε δείξει μέχρι τώρα πολύ άσχημο χαρακτήρα. Αν δείτε πως σας έβγαλαν το σπίτι στον πλειστηριασμό και δείτε ότι το χάσατε, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα αναπάντεχα ή κάποια κληρονομιά θα σας τύχει. Αν δείτε πως γίνεται ένας πλειστηριασμός και εσείς απλά παραβρίσκεστε, σημαίνει πως όχι μόνον δεν θα αντιμετωπίσετε οικονομικό πρόβλημα, αλλά θα έχετε μεγάλη οικονομική άνθιση. Αν δείτε πως παίρνετε κι εσείς μέρος σε κάποιο πλειστηριασμό, αυτό σημαίνει για τους εμπόρους άνοδο των εργασιών τους, για δε τους υπαλλήλους προαγωγή. Αν δείτε πως εσείς βγάζετε στον πλειστηριασμό περιουσιακά στοιχεία άλλον ή άλλων, σημαίνει πως θα κάνετε πολύ ανέντιμες πράξεις και θα βλάψετε άλλον ή άλλους. Για τις γυναίκες που θα δουν να βγάζουν σε πλειστηριασμό περιουσιακά τους στοιχεία, σημαίνει πως θα πάθουν μεγάλο εξευτελισμό και διασυρμό κοινωνικό.

ΠΛΕΚΩ: Αν είστε γυναίκα και δείτε πως πλέκετε στο όνειρό σας, σημαίνει πως θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα δοθείτε στον πρώτο τυχόντα. Αν είστε παντρεμένη θα φτάσετε μέχρι το χωρισμό. Αν είστε γυναίκα ανύπαντρη και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα παντρευτείτε σύντομα. Για έναν άνδρα που θα δει να πλέκει στον ύπνο τον, σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τους σκοπούς τους όλα τα δόλια και ύπουλα μέσα, θα στενοχωρηθεί όμως γιατί θα τον καταλάβουν και θα εκτεθεί. Αν ο άνδρας δει μια γυναίκα να πλέκει, είτε παντρεμένος είτε ανύπαντρος είναι, σημαίνει ότι θα συναντήσει κάποια γυναίκα και θα ενωθεί μαζί της με έρωτα παράφορο. Αν μια γυναίκα δει έναν άνδρα να πλέκει, σημαίνει πως δεν πρέπει να δώσει εμπιστοσύνη αυτόν τον καιρό σε κανέναν γιατί θα προδοθεί και θα στενοχωρηθεί πολύ. Αν δείτε πως πλέκετε δίχτυα ή τριχιές, αυτό σημαίνει για μεν το δίχτυ μπερδέματα και φασαρίες, για δε τις τριχιές, δηλ. τα σχοινιά, χαρούμενο ταξίδι για τους παντρεμένους, για τους ανύπαντρους σημαίνει γάμο. Αν δείτε να πλέκετε σχοινί και το μήκος τον είναι μεγάλο, σημαίνει μακροζωία και επιτυχίες παντού. Αν δείτε πως πλέκετε γαϊτανάκι, τότε δείτε την ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη.

ΠΛΕΝΩ ΠΛΕΝΟΜΑΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλένετε τα χέρια σας με καθαρό νερό, αυτό σημαίνει πως θα φανείτε συνεπείς και τίμιοι σε όλους τους ανθρώπους είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα. Αν δείτε πως πλένετε τα χέρια σας και δεν καθαρίζουν, αυτό σημαίνει πως έχετε κάνει βρωμιές, θα τις αντιληφθούν και θα πληρώσετε ακριβά γι αυτές. Αν δείτε πως πλένεστε με θολό ή βρώμικο νερό, σημαίνει πως θα σας βρει μια μεγάλη απογοήτευση τις μέρες αυτές. Αν δείτε ότι πλένετε όλο σας το σώμα με καθαρό νερό, σημαίνει πως θέλετε να δειχθείτε καθαροί και τίμιοι μέσα στην κοινωνία. Αν δείτε πως δεν έφυγαν οι βρωμιές από το σώμα σας, σημαίνει πως δεν θα καταφέρετε τίποτα στη ζωή σας όσο κι αν προσπαθήσετε. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως πλένεστε σε όλο σας το σώμα, αυτό σημαίνει πως θέλετε να απαρνηθείτε τον παλιό κακό εαυτό σας και να αλλάξετε τελείως. Αν ένας άνδρας δει πλένει το σώμα της γυναίκας του με καθαρό νερό, σημαίνει πως θα ξεχάσει το παρελθόν της και θα δώσει βάση στο παρόν και στο μέλλον. Αν δείτε πως το νερό είναι θολό, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε τίποτα απολύτως και περισσότερο θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως σαν γυναίκα πλένετε τον ερωμένο σας, σημαίνει πως προσπαθείτε να κρύψετε τον παράνομο δεσμό σας. Το ίδιο σημαίνει και για τον άνδρα. Αν μια γυναίκα δει πως πλένεται μαζί με άλλη γυναίκα, αν δεν έχουν λεσβιακό έρωτα, σημαίνεt πως η μία προσπαθεί να καλύψει τις βρωμιές της άλλης. Αν δείτε πως πλένετε την αυλή σας, το σπίτι σας, το δρόμο σας, το μαγαζί σας, αυτό σημαίνει ότι θα προκόψετε πολύ, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα. Αν δείτε πως πλένετε το πρόσωπό σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες παντού με ότι κι αν έχετε καταπιαστεί. 

ΠΛΕΞΙΔΕΣ: Αν δείτε γυναίκα να έχει μακριά και καλά χτενισμένα μαλλιά και τα πλέκει ωραίες πλεξίδες, σημαίνει πως θα νιώσετε χαρά και ευτυχία γιατί θα γνωρίσετε κάτι το νέο στη ζωή σας κι αν είστε ανύπαντροι θα βρείτε το πρόσωπο που πράγματι σας ταιριάζει για να κάνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αν τα μαλλιά που βλέπετε να πλέκονται είναι ξανθά και μακριά μέχρι τους γοφούς της γυναίκας, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε πολύ γιατί θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στον κοινωνικό και αισθηματικό τομέα. Αν τα μαλλιά που πλέκονται είναι κοντά, αυτό σημαίνει πως τα λόγια που σας λένε δεν τα πιστεύουν, γι αυτό πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή γιατί κοιτάζουν να σας κοροϊδέψουν. Αν δείτε πως κάνετε πλεξίδες με έντερα, σημαίνει πως θα σας βρεθεί μια ευκαιρία να καλυτερέψετε τη ζωή σας και θα πρέπει να προσέξετε καλά αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τρώτε τέτοιες πλεξούδες, αυτό σημαίνει επιτυχίες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Αν δείτε πως τρωτε πλεξούδες με ακαθαρσίες γιατί είναι άπλυτες, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως κάνετε πλεξούδες την χαίτη ενός λιονταριού, σημαίνει πως θα συναντήσετε δυνατή προστασία από πρόσωπο που είναι πολύ δυνατό και ισχυρό. Αν δείτε πως κάνετε πλεξούδες τη χαίτη ενός άσπρου αλόγου, σημαίνει πως θα είστε τυχεροί αυτές τις μέρες και πρέπει να κοιτάξετε και να προσπαθήσετε να το εκμεταλλευτείτε. Κακό είναι αν δείτε ότι κάνετε πλεξούδες τα μαλλιά κάποιου πεθαμένου, θα σας βρουν στενοχώριες και μπλεξίματα από κάποια κληρονομιά και θα μαλώσετε με συγγενείς σας. Τέλος αν ένας άνδρας δει μια γυναίκα με μακριά μαλλιά και τα κάνει πλεξούδες, αυτό σημαίνει πως η συμπεριφορά του είναι άσχημη και πρέπει να την αλλάξει γιατί δίνει στόχο για σχόλια πολύ οδυνηρά εις βάρος του.

ΠΛΕΥΡΑ: Αν είστε άνδρας και δείτε στον ύπνο σας πως νιώθετε τα πλευρά σας να είναι πιο πλατιά από ότι είναι στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση από την γυναίκα σας αν είστε παντρεμένοι. Αν είστε ανύπαντροι και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σας τύχει γυναίκα τίμια και θα σταθεί στο πλευρό σας σαν υποψήφια σύζυγος. Αν σαν άνδρας νιώσετε στον ύπνο σας τα πλευρά σας πιο αδύνατα από το κανονικό τους, σημαίνει πως θα απελπιστείτε από την συμπεριφορά της γυναίκας σας ή δεν θα σας τύχει καλή γυναίκα στο γάμο σας αν είστε ανύπαντρος. Αν δείτε πως πονούν τα πλευρά σας, χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα χάσετε την υποστήριξη ανθρώπων δικών σας. Αν δείτε πως σας έλειπαν τα πλευρά σας είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως θα χάσετε τον σύντροφό σας. ότι σημαίνει πιο πάνω για τους άνδρες στο όνειρο ισχύει και για τις γυναίκες όταν δουν όνειρο να σχετίζεται με τα πλευρά της.

ΠΛΗΓΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως το σώμα σας είναι γεμάτο πληγές χωρίς όμως να γνωρίζετε την αιτία της εμφάνισής τους και αυτό σας γέμισε στενοχώρια, σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες προσβολές για ότι έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Αν δείτε όμως πως κάποιος ή κάποιοι σας χτύπησαν στο σώμα σας και σας δημιούργησαν πληγή ή πληγές και μάλιστα είδατε να τρέχει και αίμα, αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια πρόσωπα πού δεν είχατε υπολογίσει. Όσο πιο βαθιές πληγές κι όσο πιο πολλές δημιουργήθηκαν στο σώμα σας, τόσο σημαντική θα είναι και η βοήθεια πού θα σας δώσουν. Αν δείτε πως κάποιο άγριο ζώο σας προξένησε πληγές στο σώμα σας, αυτό σημαίνει πως κάποιος που ήταν εχθρός σας, θα τον συμβουλευτείτε και θα γίνει πιστός σας φίλος. Αν μια γυναίκα δει πως κάποιος άνδρας την χτύπησε και της δημιούργησε πληγές στο σώμα της, σημαίνει πως θα βρει μεγάλη υποστήριξη από το περιβάλλον της αν είναι παντρεμένη, και αν είναι ανύπαντρη θα καλοπαντρευτεί. Αν δείτε πως κάποιο άτομο συγγενικό ή φιλικό σε σας έχει βγάλει πληγές στο σώμα τον, αυτό σημαίνει πως κάτι θα πάθει το πρόσωπο αυτό και θα στενοχωρηθείτε κι εσείς. Αν δείτε πως έχετε μια πληγή και σας είπαν ή σας δημιουργήθηκε η εντύπωση πως δεν υπάρχει γιατρειά, τότε πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στο περιβάλλον που ζείτε γιατί δεν σας βλέπουν με καλό μάτι και σας κυνηγάει μια παλιά σας αμαρτία που δεν σας έχουν συγχωρήσει. Αν δείτε πως κάποιος περιποιείται τις πληγές σας και σας ανακουφίζει, σημαίνει πως θα ευεργετήσετε κάποιον αλλά θα νιώσετε την αχαριστία. Αν δείτε πως περιποιείστε την πληγή κάποιον άλλου, σημαίνει πως θα γίνει ακριβώς το αντίθετο. Αν συναντήσετε στον ύπνο σας άτομο ξαπλωμένο να βογκάει γιατί έχει πληγές στο σώμα του, αλλά εσείς δεν τις βλέπετε, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σας ξεγελάσει για να σας αποσπάσει χρήματα ή ευεργεσία. Αν πάλι δείτε αυτό για τον εαυτόν σας, δηλ. κάνετε τον πληγωμένο ενώ δεν είστε, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να εξαπατήσετε εσείς, προσέξτε όμως γιατί η υποκρισία σας θα γίνει γνωστή και θα γίνετε ρεζίλι.

ΠΛΗΜΜΥΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έγινε μεγάλη πλημμύρα και πως θολά νερά είχαν κατακλύσει τον τόπο, βλέπατε καταστροφές παντού, σε σπίτια, σε δένδρα κλπ., σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες και βάσανα που κυρίως θα προέρχονται από τα οικονομικά σας. Αν δείτε πως από την πλημμύρα αποκλειστήκατε κάπου και δεν μπορείτε να μετακινηθείτε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες δυσκολίες για τις οποίες θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως η πλημμύρα σας παρέσυρε χωρίς να μπορείτε να αντιδράσετε, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλες και ανεπανόρθωτες ζημιές. Αν όμως σωθήκατε φτάνοντας σε στέρεο έδαφος, σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές αλλά θα γλιτώσετε. Αν η πλημμύρα παρέσυρε το σπίτι σας, τη σοδειά σας, αυτό σημαίνει μεγάλη καταστροφή. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλο ρεζίλεμα στην κοινωνία από την συμπεριφορά σας, είτε παντρεμένη είστε είτε ανύπαντρη. Αν όμως δείτε μια πλημμύρα ήρεμη με καθαρά νερά, είτε στον κάμπο είτε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει μεγάλες επιτυχίες και πρόοδο. Αν δείτε τέτοια πλημμύρα και δείτε πως εκμεταλλευτήκατε το γεγονός και κολυμπήσατε στα καθαρά νερά ή χρησιμοποιήσατε βάρκα, σημαίνει πως θα σας βρει ένα αναπάντεχο καλό και θα νιώσετε την χαρά και την ευτυχία. Σας περιμένουν πλούτη, ευημερία και χαρά. Για τους νέους-ες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα έχουν μέλλον λαμπρό και θα κάνουν έναν ευτυχισμένο γάμο. Κακό θα είναι αν δείτε πως η πλημμύρα σας ξερίζωσε κάποιο δένδρο δικό σας που το μήνυμά του είναι καλό στα όνειρα, ή σας γκρέμισε κάποιο μέρος από το σπίτι σας, ή είδατε να έχει παρασύρει και πνίξει κάποιο άτομο δικό σας. 

ΠΛΗΡΩΜΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πληρώνετε για κάτι που αγοράζετε και δείτε τα χρήματα που δίνετε γι αυτό, σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση γιατί θα δείτε να σας φεύγουν στενοχώριες και υποχρεώσεις που είχατε από παλιά. Αν δείτε πως πληρώνετε παλιά σας χρέη και νιώθετε ανακούφιση γι αυτό χωρίς όμως να έχετε χρέη στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα εισπράξετε χρήματα ή θα τα κερδίσετε. Αν όμως στην πραγματικότητα έχετε χρέη και δείτε στον ύπνο σας πως τα πληρώνατε τότε θα τα δημιουργήσετε. Αν δείτε πως πληρώνετε εργάτες που έχετε στο κτήμα σας ή την οικοδομή σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε άνοδο κοινωνική και οικονομική. Αν δείτε πως πληρώνετε για έξοδα κηδείας, θα πάρετε κληρονομιά. Αν πληρώνετε όργανα σε γλέντι, σημαίνει πως θα υπερβάλετε στις δυνατότητές σας και θα κοιτάξετε να δειχτείτε πιο πάνω από ότι είστε στην πραγματικότητα και θα μειωθείτε ηθικά. Αν δείτε πως πληρώνεστε από κάποιον για εργασία που τον προσφέρατε, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα νιώσετε να σας πνίγουν οι υποχρεώσεις και θα δυσκολευτείτε να τις βγάλετε εις πέρας. Αν δείτε πως σας δίνουν απόδειξη για να εισπράξετε χρήματα, αυτό σημαίνει πως θα σας ζητήσουν τα χρήματα που χρωστάτε. 

ΠΛΟΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρεθήκατε σε γαλήνια θάλασσα, ή είδατε ένα πλοίο να ταξιδεύει ήρεμα κι εσείς το κοιτάζατε αδιάφοροι χωρίς να σας ενδιαφέρει που πηγαίνει, τι πλοίο είναι και από πού έρχεται, σημαίνει πως θα περάσετε ήρεμα τις μέρες που έρχονται και τίποτα κακό δεν θα σημειωθεί στη ζωή σας. Αν μάθετε κάποια νέα ούτε που θα σας συγκινήσουν καν. Αν όμως δείτε κάποιο πλοίο να πλέει ολοταχώς προς το μέρος σας κι αυτό σας κάνει εντύπωση στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα πάρετε αυτές τις μέρες πολύ ευχάριστες ειδήσεις. Αν έχει σήματα και σημαία ξένη, θα είναι ειδήσεις από το εξωτερικό, αν είναι του κράτους που ζείτε θα είναι από εκεί. Αν το πλοίο είναι εμπορικό οι ειδήσεις που θα πάρετε αφορούν οικονομικές συναλλαγές ευχάριστες που θα σας φέρουν κέρδη. Αν δείτε πως ένα πλοίο μπαίνει στο λιμάνι, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες παντού. Αν δείτε πως ταξιδεύετε με πλοίο σε ήρεμη θάλασσα, σημαίνει πως όλες σας οι υποθέσεις βαδίζουν προς την επιτυχία και θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε πως ταξιδεύετε και η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη, να περιμένετε πολλές δυσκολίες και βάσανα. Αν δε δείτε πως τα κύματα χτυπούν το πλοίο και βρέχεστε κι εσείς, αυτό σημαίνει πως θα σας πιάσει η απογοήτευση και η απελπισία από τις στενοχώριες που θα σας βρουν. Για τους νέους-ες που θα δουν ότι κάνουν ταξίδι σε ήρεμη θάλασσα, σημαίνει πως όλα θα τους πάνε καλά, το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό και θα κάνουν πετυχημένο γάμο. Αν δείτε πως ανεβαίνετε τη σκάλα ενός πλοίου για να ταξιδέψετε, σημαίνει πως σας περιμένει αγώνας και βάσανα για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Αν δείτε πλοίο να είναι αγκυροβολημένο, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί δεν θα έλθουν τα πράγματα όπως τα είχατε υπολογίσει. Αν δείτε πλοίο να βυθίζεται αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε γιατί θα σας βρουν η ατυχία και η γρουσουζιά. Αν δείτε πως κάποιο πλοίο καίγεται, αυτό σημαίνει πως θα σας αναστατώσουν ειδήσεις που θα πάρετε. Αν δείτε πως πήρε φωτιά το πλοίο που ταξιδεύετε, σημαίνει ότι κάποια καταστροφή σας περιμένει και θα ναυαγήσουν πολλά από τα σχέδιά σας. Αν δείτε πως κάνετε ταξίδι με πλοίο και πως έχετε συντροφιά άτομο τον αντί8ετου φύλου, σημαίνει πως θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα παραμερίσετε τα πραγματικά σας σχέδια και θα κινδυνέψετε να πάθετε ζημιές. Αν δείτε πως ταξιδεύετε με πλοίου τον πολεμικού ναυτικού, σημαίνει πως θα πάρετε τιμές και αξιώματα, κι αν είστε νέος-α θα βρείτε δουλειά και θα κάνετε καριέρα στο δημόσιο. Αν τέλος δείτε πως παρακολουθείτε την κατασκευή ενός πλοίου, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κουραστείτε πάρα πολύ για να φτάσετε στην επιτυχία που θέλετε. Αν δείτε πλοίο να το επιδιορθώνουν, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου για να πετύχετε τους στόχους σας και τις επιδιώξεις σας. Αν δείτε στον ύπνο σας μια ωραία θαλαμηγό να ταξιδεύει σε μια γαληνεμένη θάλασσα ή να είναι σε ήσυχο λιμανάκι αγκυροβολημένη, σημαίνει πως σας περιμένει οικογενειακή ευτυχία και ηρεμία. Αν δείτε πως είστε και εσείς μέσα σε μια θαλαμηγό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια περίοδος ψυχικής ευφορίας και όλο ευχάριστες περιπέτειες. 

ΠΛΟΥΤΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αποκτήσατε πλούτη και πως κάνετε ζωή πλουσίου, σημαίνει πως θα σας βρει η φτώχεια και η οικονομική καταστροφή.

ΠΛΥΣΤΡΑ: Αν είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας πως αναγκάζεστε ή αναγκαστήκατε ή απλά κάνετε το επάγγελμα της πλάστρας για να ζήσετε, αυτό σημαίνει για την παντρεμένη ότι θα έχει αυτό τον καιρό μεγάλη προκοπή στην οικογένειά της και θα συμβάλλει κι αυτή κατά πολύ σ' αυτό και θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες για το μέλλον. Για την ανύπαντρη κοπέλα σημαίνει πως θα δημιουργήσει ένα μέλλον λαμπρό και γρήγορα θα κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αν δείτε πως έχετε μια πλύστρα στο σπίτι σας είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως προσπαθείτε να καλύψετε και να κρύψετε τη πραγματική σας κατάσταση από τον κόσμο γιατί φοβάστε ότι σας κακολογούν για την κατάστασή σας. Αν ένας άνδρας δει να κάνει το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα περάσει περίοδο μεγάλης οικονομικής και αισθηματικής άνθισης. Αν δείτε σαν άνδρας είτε σαν γυναίκα κάποιον άλλον άνδρα να κάνει το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως έχετε αμαρτίες και θέλετε να τις κρύψετε.

ΠΝΕΥΜΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έκανε την εμφάνισή τον κάποιο ή κάποια πνεύματα αλλά με λευκή αμφίεση, σημαίνει ότι θα βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και θα νιώσετε ανακούφιση μεγάλη. Αν ήταν η εμφάνισή τους μαύρη, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις και πιθανόν θα πάρετε το μήνυμα για κάποιον θάνατο. Αν δείτε πως ζητάτε συμβουλή από πνεύματα και δείτε ότι σας έδιναν συμβουλές στον ύπνο σας, αν είναι για καλό σας να τις ακολουθήσετε, αν όχι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα ευχέλαιο στο σπίτι σας. Αν δείτε πως προσκαλείτε πνεύματα στον ύπνο σας μόνοι σας ή μαζί με άλλους, αυτό σημαίνει πως έχετε αφήσει τα προβλήματα σας να συσσωρευτούν και θα βρεθείτε σε μεγάλο αδιέξοδο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πηγαίνετε να βρείτε έναν πνευματικό να εξομολογηθείτε, σημαίνει πως δεν μπορείτε να κρατήσετε τα μυστικά σας, αλλά αισθάνεστε και αδυναμία στο να λύσετε προσωπικά σας ζητήματα. Καλό είναι μετά από το όνειρο αυτό να μελετήσετε σωστά τα προβλήματα σας μόνοι σας και να μην εμπιστεύεστε κανέναν γιατί όλοι θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας. Αν δείτε έναν πνευματικό να εξομολογεί άλλον αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε μυστικά που είχατε λόγους να τα μάθετε.

ΠΝΙΓΩ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΠΝΙΓΜΟΣ: Εδώ πρέπει να ξεχωρίσουμε την λέξη ΠΝΙΓΩ από τη λέξη ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩ που έχει τη δική της έννοια και σημασία στην ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη. Αν λοιπόν δείτε πως πνίγετε κάποιο πρόσωπο σε μια θάλασσα, σε ένα ποτάμι, σε ένα λάκκο με νερό, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μια κατάσταση νεύρων και θα κοιτάξετε να κάνετε κάποιο κακό σε κάποιον ή κάποιους. Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να βάλετε μπροστά την λογική σε μια ενδεχόμενη διαφορά σας με κάποιον γιατί μετά θα το μετανιώσετε οπωσδήποτε. Αν δείτε πως προσπαθούσε να σας πνίξει η γυναίκα σας, αυτό σημαίνει πως την έχετε αφήσει πολύ ελεύθερη και θα κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο. Αν είστε νέος και ανύπαντρος και δείτε πως κάποια κοπέλα ή γυναίκα προσπαθεί να σας πνίξει, σημαίνει ότι θα σας φέρουν προξενιά πολύ σύντομα. Αν δείτε σαν άνδρας πως είναι γυναίκα αυτή που επιπλέει στα κύματα, ή στα βράχια, ή στην άμμο, αυτό σημαίνει πως κάποια γυναίκα έχει την ανάγκη σας. Το ίδιο σημαίνει και για την γυναίκα που θα δει άνδρα πνιγμένο. Αν δείτε πως εσείς κινδυνεύετε να πνιγείτε και πως προσπαθείτε να γλιτώσετε είτε σε θάλασσα, είτε σε λίμνη, ή ποτάμι, αυτό σημαίνει πως θα παλέψετε πολύ στη ζωή σας αλλά θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι και θα ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά. Αν δείτε πως νιώθετε απελπισμένοι από διάφορα περιστατικά και πάτε να πνιγείτε, αυτό σημαίνει πως ευχάριστα 'γεγονότα θα σας βρουν, χρήματα θα κερδίσετε και άνοδο στην εργασία σας. Αν δείτε κάποιον ή κάποια να πνίγεται μπροστά στα μάτια σας και προσπαθείτε να τον ή να την σώσετε, σημαίνει πως θα τον ή την οδηγήσετε στην καταστροφή ή την αφάνεια. Αν δείτε πως κάποιοι άλλοι προσπαθούν να σας πνίξουν, αυτό σημαίνει πως αν δεν έχετε χρέη θα τα δημιουργήσετε και θα δεινοπαθήσετε γιατί στο τέλος θα σας καταπιέσουν σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν θα κάνετε σωστή διαχείριση στις δουλειές σας ή δεν 9α τοποθετήσετε σωστά τα χρήματα που θα δανειστείτε. Αν δείτε πως σας πνίγει κάτι χωρίς όμως να υπήρχε κατά την διάρκεια τον ύπνου σας αναπνευστικό πρόβλημα, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στις δουλειές σας όσο και στην οικογένειά σα ;. Αν πάλι δείτε πως κινδυνεύετε από ασφυξία χωρίς πάλι να έχετε αναπνευστικό πρόβλημα, αυτό σημαίνει πως έχετε αφήσει πολλά προβλήματά σας άλυτα και θα βρείτε τώρα όλα να σας ταλαιπωρούν και δύσκολα θα βρείτε λύση. Κακό είναι αν δείτε ότι θέλετε να πνιγείτε με σχοινί, σημαίνει οικονομική καταστροφή. Αν ένας νέος δει μια γυναίκα να προσπαθεί να τους περάσει σχοινί στο λαιμό για να τον πνίξει, αυτό σημαίνει πως θα αποτύχει στο γάμο του. Αν δει ότι ο ίδιος περνάει σχοινί στο λαιμό μιας γυναίκας για να την πνίξει, σημαίνει πως θα παντρευτεί από συμφέρον και θα την κάνει δυστυχισμένη. Αν δείτε πως καταφέρατε και πνίξατε πουλιά πετούμενα, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις γιατί δεν θα εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Αν δείτε πως πνίγετε άγρια ζώα, σημαίνει πως θα κατατροπώσετε και θα εξουδετερώσετε εχθρούς και αντιπάλους. Αν δείτε πως πνίγετε κότες, πάπιες κλπ., θα προξενήσετε καταστροφές στην οικογένειά σας με τον τρόπο ζωής που κάνετε.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ποδήλατο καινούργιο ή παλιό και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα ματαιωθεί για σας ένα ραντεβού, θα ακυρωθεί μία συμφωνία που είχατε κάνει και δεν θα φταίτε εσείς. Αν δείτε πως ανεβαίνετε σε ποδήλατο και προχωράτε καλά, αυτό σημαίνει για σας πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες με ότι έχετε καταπιαστεί τώρα τελευταίο. Αν όμως δείτε πως τρέχετε με ποδήλατο, βρίσκετε εμπόδια αλλά προχωρείτε, σημαίνει πως θα κουραστείτε αλλά η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Αν δείτε πως τρέχετε με ένα ποδήλατο και πέφτετε, αυτό σημαίνει πως τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μεγάλη κάμψη και θα πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας. Αν δείτε άλλον επάνω σε ποδήλατο, να περιμένετε ζημιές. Αν δείτε πως γίνονται αγώνες ποδηλάτων, δηλαδή ποδηλατοδρομίες, θα μάθετε για κάποιο ατύχημα. Αν στους αγώνες χαρίζετε ποδήλατο ή σας χαρίζουν θα πάρετε ή θα δώσετε μεγάλη στενοχώρια.

ΠΟΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε πόδια γερά και δυνατά και αισθάνεστε ικανοποίηση γι αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες μέρες γιατί θα πάρετε χρήματα όποια δουλειά κι αν κάνετε. Τα γερά πόδια που θα δείτε σε άλλον σημαίνει ότι θα σας υποστηρίξουν για να ανεβείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Αν δείτε ωραία γυναικεία πόδια και σας κάνουν εντύπωση στο όνειρό σας, αν είστε άνδρας σας περιμένουν αισθηματικές περιπέτειες, αν είστε γυναίκα θα σημειώσετε επιτυχία με το να εξουδετερώσετε ερωτική σας αντίπαλο. Αν μια γυναίκα δει ότι έχει ωραία πόδια, αυτό σημαίνει πως θα πάθει ζημιές από την μεγαλομανία της αν δεν εκμεταλλευτεί σωστά τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν. Αν δείτε πως έχετε πόδια καθαρά, σημαίνει πως θα κάνετε γνωριμίες πολύ χρήσιμες. Αν δείτε πως πλένετε τα πόδια σε καθαρό νερό, σημαίνει πως θα ρισκάρετε, θα ριψοκινδυνέψετε αλλά θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες γι αυτό μην διστάσετε να πάρετε όποια απόφαση αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως έχετε λερωμένα πόδια θα πρέπει να προσέξετε τις παρέες σας και τις φιλίες που θα σας προτείνουν, δεν θα σας βγάλουν σε καλό. Αν δείτε πως πλένετε τα πόδια κάποιου άλλου, σημαίνει πως με κάποιον παλιό εχθρό θα τα βρείτε και θα γίνετε φίλοι. Αν δείτε πως σας φιλούν τα πόδια, να προσέξετε πολύ όσους σας τριγυρίζουν, δεν είναι όλοι τους καλοί. Αν φιλάτε εσείς πόδια άλλου, αυτό σημαίνει πως θα υποκριθείτε α1cλά θα πάθετε μεγάλο κοινωνικό κατήφορο. Αν δείτε πως χτυπήσατε τα πόδια σας, σημαίνει ατύχημα και οικονομική ζημιά που θα είναι μεγαλύτερη αν δείτε πως σας έκοψαν το πόδι ή είδατε πόδια κομμένα. Αν δείτε ότι έχετε πολύ μαλλιαρά πόδια, σημαίνει πως θα νιώσετε δυνατοί στο περιβάλλον σας. Αδύνατα πόδια σημαίνουν δυσκολίες, δυσπραγίες και οικονομικές ζημιές. Αν δείτε πως περπατάτε με πόδια ξύλινα, σημαίνει πως θα ζημιωθείτε οικονομικά. Αν δείτε ότι τα πόδια σας είναι άρρωστα και πρησμένα, μην περιμένετε τίποτα καλό αυτές τις μέρες. Αν μια νέα γυναίκα ανύπαντρη δει στον ύπνο της ανδρικά πόδια γερά, σημαίνει πως θα κάνει γάμο πετυχημένο και σύντομο και θα γίνει ευτυχισμένη.

ΠΟΔΙΑ: Αν σαν άνδρας δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε γυναικεία ποδιά ή βλέπετε καθαρή κρεμασμένη γυναικεία ποδιά στο σπίτι σας, ή την φοράει η γυναίκα σας, ή η ερωμένη σας και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα περάσετε πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Αν είναι σχισμένη ή λερωμένη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν γκρίνιες και στενοχώριες. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως φοράτε καθαρή ποδιά, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε τους γύρω σας να μιλάτε για σας, για την καλή σας καρδιά, την τιμιότητά σας, την νοικοκυροσύνη σας. Αν σαν γυναίκα δείτε πως φοράτε λερωμένη ποδιά, αυτό σημαίνει πως εξ αιτίας σας θα έχετε ερωτικές αποτυχίες. Αν μια νέα κοπέλα δει να φοράει καθαρή ποδιά, θα της τύχει προξενιό. Αν είναι κόκκινη θα παντρευτεί γρήγορα, αν δει κίτρινη θα μαλώσει με τον αγαπημένο της, αν είναι σκούρα ή λερωμένη, σημαίνει ερωτική απογοήτευση. Ποδιά που θα δείτε να είναι σχισμένη, ή την σχίσατε, ή την πετάξατε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχίες και θα γίνουν σχόλια εις βάρος σας.

ΠΟΔΟΒΟΛΗΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούτε κάποιο ποδοβολητό χωρίς να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα κατά την ώρα του ύπνου σας, είτε αυτό προέρχεται από ανθρώπους είτε από ζώα, σημαίνει πως θα σας βρουν στενόχωρες καταστάσεις και δεν θα μπορείτε να βρείτε αρχή και τέλος αυτόν τον καιρό. Αν δε το ποδοβολητό συνοδεύεται από σκόνη, αυτό σημαίνει πως κάτι το ασαφές θα σας βασανίσει αυτές τις μέρες για κάποια δουλειά σας ή για κάποιο αίσθημά σας. 

ΠΟΙΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως δικάζεστε από κάποιο δικαστήριο και σας καταδικάζουν επιβάλλοντας σας μια ποινή, αυτό σημαίνει πως κάτι το ευχάριστο σας περιμένει αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας κοινοποίησαν κάποια ποινή που σας είχε επιβληθεί και έπρεπε να την εκτελέσετε ή να την πληρώσετε, αυτό σημαίνει πως θα πάνε όλα καλά και θα σημειώσετε επιτυχία στις δουλειές σας. Αν δείτε ότι έχετε κάποια ποινή αλλά για κάποιο λόγο αθωωθήκατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και βάσανα.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID