BREAKING NEWS
latest

Αυτές είναι οι κινήσεις που δείχνουν πως δεν πρέπει να εμπιστεύεστε κάποιον


Τα τέσσερα σημάδια που σίγουρα μπορείτε να τις εντοπίσετε.

Η εμπιστοσύνη είναι ένα τεράστιο μέρος της ψυχολογικής βάσης της ανθρωπότητας. Παίζει ζωτικό ρόλο στις φιλίες, τις σχέσεις, τη δυναμική της οικογένειας και στη δουλειά.

Σύμφωνα με έρευνα υπάρχουν τέσσερις μη λεκτικές ενδείξεις που αν παρατηρήσετε σε κάποιον είναι καλύτερο να αποφύγετε τις εκμυστηρεύσεις.

Αν παρατηρήσετε αυτά τα στοιχεία μεμονωμένα, μπορεί να μην καταλάβετε πολλά. Ωστόσο, αν ένας άνθρωπος βασίζει τη συμπεριφορά του συχνά σε αυτά τα τέσσερα στοιχεία, τότε θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν του δείξετε εμπιστοσύνη.

Αυτά τα τέσσερα στοιχεία είναι κάτι που πιθανότατα έχετε δει αρκετά ή ακόμα και κάτι που κάνετε και εσείς συχνά. Οι τέσσερις μη λεκτικές αυτές ενδείξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρίνετε αν πρέπει να εμπιστευτείτε κάποιον ή όχι είναι: το άγγιγμα του προσώπου, οι νευρικές κινήσεις των δαχτύλων, το σταύρωμα των χεριών και η απομάκρυνση από τον συνομιλητή την ώρα της κουβέντας (σκύψιμο προς τα πίσω).

«Το να βλέπετε κάποιον να σταυρώνει απλώς τα χέρια του δεν είναι απαραίτητα ένδειξη αναξιοπιστίας, ακριβώς όπως και το να γείρε για λίγο στην καρέκλα του, καθώς μιλάτε δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται», λέει ο Nick Hobson, συμπεριφορικός επιστήμονας στο Inc.com. Θα μπορούσε απλώς να τεντώνει τους μύες τους ή να σταυρώνει τα χέρια για να νιώθει πιο άνετα. Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ειδικός ο συνδυασμός των παραπάνω κινήσεων, μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε το κατά πόσο θα δείξετε εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο. Μάλιστα, όσο πιο συχνά ένας άνθρωπος κάνει τις συγκεκριμένες κινήσεις, τόσο λιγότερο αξιόπιστος είναι.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

NEXT »

Facebook Comments APPID