BREAKING NEWS
latest

Matthew McConaughey | Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου του με την Camila Alves


Ο γάμος του διάσημου ηθοποιού με το μοντέλο θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους στο Hollywood.

Το μυστικό του για έναν ευτυχισμένο γάμο μοιράστηκε ο Matthew McConaughey στην εκπομπή Today Extra της αυστραλιανής τηλεόρασης. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον διάσημο ηθοποιό, "η σύζυγός μου δεν θέλει να με διώξει από το σπίτι, κι αυτό είναι καλό". 

Ο McConaughey είναι παντρεμένος με το μοντέλο από τη Βραζιλία Camila Alves εδώ κι 9 χρόνια, ενώ είχαν γνωριστεί από το 2006. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά και παραμένουν ευτυχισμένοι παρά το βάρος της διασημότητας που συνοδεύει το status του βραβευμένου με Όσκαρ πρωταγωνιστή. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο ηθοποιός, το μυστικό είναι "να μην κάνεις τα πράγματα να στραβώσουν. Αν τα πράγματα πάνε καλά, φρόντισε ώστε να παραμείνουν καλά. Αν πάλι όχι, φρόντισε να λύσεις αμέσως τα προβλήματα ώστε να μη συσσωρευτούν και τα βρεις μπροστά σου μετά". 

Στο παρελθόν, ο  Matthew McConaughey είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του είναι υποστηρικτική και πάντα τον παρακινεί να κάνει πράγματα. "Έχω μια σύζυγο που διαρκώς με παρακινεί. Κάποια στιγμή ήθελα να κάνω δυο ταινίες μαζί, αλλά έπρεπε να μείνω μακριά από την οικογένεια για μεγάλο διάστημα. Και εκείνη μου λέει "θες να το κάνεις- μάζεψε τα πράγματά σου, μάζεψε το θάρρος σου και κάν'το να συμβεί. Θα είμαστε εκεί μαζί σου". Ο μπαμπάς, λοιπόν, πάει για δουλειά, και όλη η οικογένεια πάει μαζί του..."

 



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID