BREAKING NEWS
latest

Στις φυλακές οι 3 ανήλικοι για τις επιθέσεις σε βάρος συνομηλίκων τους


Στις φυλακές οδηγούνται με απόφαση των δικαστικών αρχών μετά τις απολογίες τους οι τρεις ανήλικοι που φέρονται ως μέλη συμμορίας που εξαπέλυε ένοπλες επιθέσεις σε βάρος άλλων ανηλίκων στις γειτονιές του Κολωνού.

Σύμφωνα με την κατηγορία φέρονται να έλαβαν μέρος στην επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 16χρονου μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, σύσταση συμμορία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Για την Δευτέρα έλαβε προθεσμία να απολογηθεί ο τέταρτος συλληφθείς, ένας 15χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 16χρονο στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ.

Ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, Σταύρος Γεωργόπουλος δήλωσε:

"Η διαδικασία της ανάκρισης κράτησε μιάμιση ώρα, η διάσκεψη κράτησε περίπου τέσσερις ώρες. Αυτό σημαίνει ότι υπήρξε έντονος προβληματισμός σε σχέση με την δικονομική τύχη των κατηγορούμενων που απολογήθηκαν σήμερα. Δεν μέμφομαι τη δικαιοσύνη για την απόφαση της, εύχομαι η απόφαση που ελήφθη να είναι για καλό των παιδιών. Αρνούμαστε την συμμετοχή μας στο περιστατικό, δεν θέλω να μπω μέσα σε λεπτομέρειες, φαίνεται από την αστυνομία ότι το άτομο που κρατάει το μαχαίρι είναι κάτω των 15 ετών, οπότε δεν μπορεί να προφυλακιστεί βάση του Ποινικού Κώδικα."

 



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID