BREAKING NEWS
latest

Τρεις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά και το 2022


Αναφορικά με το χρώμα, το κούρεμα και τα αξεσουάρ

Με το νέο έτος έρχονται και νέες τάσεις, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες υπάρχουσες τάσεις στα μαλλιά που πρέπει να γνωρίζετε καθώς θα κυριαρχήσουν στο χώρο και για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για δημοφιλείς επιλογές που έχουν ήδη κυριεύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα περιοδικά, τις πασαρέλες και, φυσικά, και την πραγματική ζωή.

Ζεστά χρώματα στους τόνους της καραμέλας


Η τελική πρόβλεψη για την τάση των μαλλιών είναι ότι τα ζεστά χρώματα θα φαίνονται παντού τους επόμενους μήνες. Αυτό περιλαμβάνει ζεστές μελί ξανθές, χρυσές και καραμελένιες αποχρώσεις, αναφέρει το thelist.com. Μια τάση που περιλαμβάνει, επίσης, την προσθήκη χάλκινων τόνων. «Αν και η έννοια του χαλκού μπορεί να ακούγεται τρομακτική, είναι εκπληκτικά ευέλικτη, επειδή λειτουργεί καλά με πολλούς διαφορετικούς τύπους μαλλιών, τόνους δέρματος και υφές», εξηγεί η Marie Uva του Uva Salon στο thelist.com. Όσες θέλετε, ωστόσο, να πάτε το χάλκινο στο επόμενο επίπεδο μπορείτε να προσθέσετε ροζ αποχρώσεις, για μια διασκεδαστική και funky ανατροπή στη μονοχρωμία.

Αξεσουάρ μαλλιών


Φέτος φαίνεται ότι ήταν η χρονιά των αξεσουάρ μαλλιών, κάτι που, σύμφωνα με το thelist.com, θα συνεχιστεί και για το 2022. Για παράδειγμα, κλιπ όλων των ειδών έχουν φορεθεί σε επιδείξεις κορυφαίων οίκων παγκοσμίως, ενώ τόσο οι μεγάλες όσο και οι πιο μικρές εκδοχές αυτών των νοσταλγικών αξεσουάρ μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ποικιλίας εμφανίσεων.

Ακόμη, διάσημοι οίκοι μόδας όπως ο Dior έχουν δείξει ότι τα μαντήλια είναι, επίσης, στη μόδα, προσθέτοντας κομψότητα στις εμφανίσεις σας. Ένα άλλο δυναμικό comeback από το παρελθόν που φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει στα μαλλιά και του χρόνου είναι το scrunchie. Τέλος, δοκιμάστε να συνδυάσετε χτενίσματα με κορδέλες όλων των στυλ, σχημάτων και μεγεθών, όπως αυτές που είναι διακοσμημένες με χάντρες, φαρδιές και πλεκτές.

Κουρέματα με υφές και επίπεδα


Υπάρχουν πολλά που θα συνεχίσουν να εμφανίζονται το επόμενο έτος αναφορικά με τα κουρέματα, και όλα επικεντρώνονται στις υφές και τα επίπεδα. Για παράδειγμα, τα curtain bags συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα μαλλιά των θρύλων της δεκαετίας του 1970, αναφέρει το thelist.com. Ετοιμαστείτε να δείτε, επίσης, κοντές εκδοχές bob με επίπεδα, καθώς και μακριά μαλλιά με επίπεδα που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Τα μαλλιά μέχρι τους ώμους είναι εξαιρετικά κομψά και φαίνεται ότι όσο πιο άγρια είναι, τόσο το καλύτερο. Στην πραγματικότητα, αυτή η τάση μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα με ένα πλήρες κούρεμα shag. «Λειτουργεί με τις περισσότερες υφές μαλλιών και σχήματα προσώπου και μπορεί να ποικίλει σε μήκος», εξηγεί ο ειδικός στα μαλλιά Barney Martin στη Vogue, μιλώντας για αυτό το κούρεμα που λατρεύουν οι σταρ όπως οι Μπίλι Άιλις, Μάιλι Σάιρους και η Ζεντάγια.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID