BREAKING NEWS
latest

Survivor – Καρολίνα Καλύβα: Τι είναι αυτό που φοβάται η νέα παίκτρια


Survivor – Καρολίνα Καλύβα: Τι είναι αυτό που φοβάται η νέα παίκτρια

Ποια είναι η Καρολίνα Καλύβα που μπήκε στο Survivor για να δώσει… νέα πνοή στην ομάδα των Κόκκινων.

SURVIVOR: Στο επεισόδιο της Δευτέρας μία ακόμη παίκτριαμ η Καρολίνα Καλύβα, μπήκε στην ομάδα των κόκκινων του Survivor. Η Καρολίνα είναι γυμνάστρια με αταγωγή από το Τορόντο, που ήρθε στην Ελλάδα κι από εκεί έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο.

Ήδη από τις πρώτες ώρες στο νησί, η Καρολίνα έφερε γούρι στην ομάδα της, αφού οι κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν μετά από 8 σερί ήττες. 

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η Καρολίνα Καλύβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Love it”. “Είμαι pilates instructor και έχω κι ένα νυχτερινό κλαμπ στο Λουτράκι. Η κολλητή μου μού είπε ότι αν δεν πάω στο Survivor θα με πάρει σηκωτή, γιατί πρέπει να είσαι εκεί να σε βλέπουμε και θα τα πας τέλεια.

Θα με δυσκολέψει η πείνα. Ως αθλήτρια, το βασικό κριτήριο είναι το φαγητό σου, ώστε να αυξήσεις την απόδοσή σου. Πιστεύω θα γίνει μεγάλη συζήτηση με το μυαλό. Δεν έχω αγαπημένο παίκτη μέσα στο Survivor. Επικεντρώνομαι κυρίως στον εαυτό μου. Στο νησί ίσως να με φοβίζουν και τα ζωύφια. Τώρα που έφευγα η μαμά μου έκλαιγε και ο μπαμπάς μου ήταν cool”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Καρολίνα Καλύβα.


Δείτε την παρουσίασή της από τον Γιώργο Λιανό.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID