BREAKING NEWS
latest

Σάκης Τανιμανίδης: Θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου!


Σάκης Τανιμανίδης: Θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου!

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα έμαθαν τα φύλα των δύο μωρών, και δεν μπορούν να κρύψουν τα χαρά τους.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα διανύουν, δίχως αμφιβολία, μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους, καθώς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει δίδυμα.

Μία πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν αυτή του Σαββάτου για το ζευγάρι, αφού έμαθαν τα φύλα των δύο μωρών τους. Το γνωστό ζευγάρι θα αποκτήσει δύο κορίτσια και πλέον περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα τα κρατήσει στην αγκαλιά της. Οι δυο τους μοιράστηκαν το χαρμόσυνο γεγονός με τους διαδικτυακούς φίλους τους μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης πλέον θα έχει τρεις γυναίκες μέσα στο σπίτι και η χαρά του δεν περιγράφεται. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, έγραψε:

“Η στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου! Όπως βλέπετε κι εσείς η χαρά μας δεν κρύβεται (όχι ότι θα είχε καμία σημασία αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό)… και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα γνωρίσω τα κορίτσια μου! Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείχνετε, σας νιώθουμε σαν την μεγάλη μας οικογένεια”, έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.
 





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID