BREAKING NEWS
latest

Survivor 2021: H ανάρτηση του Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη


Survivor 2021: H ανάρτηση του Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, αποχώρησε από το Survivor και το νησί του Αγίου Δομίνικου, ενώ εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης και το νησί, ο Περικλής Κονδυλάτος επιστρέφει στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά για να σχολιάσει όσα συμβαίνουν μετά την αποχώρησή του στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα στέλνει το δικό του μήνυμα και στην Ανθή Σαλαγκούδη.


Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο παίκτες, διατηρούσαν για πολύ καιρό μία πολύ φιλική σχέση μέσα στο παιχνίδι, ενώ λίγο πριν ο Περικλής αποχωρήσει από το ριάλιτι, χωρίστηκε από την Ανθή, δίχως όμως κανείς να έχει κατανοήσει τι ακριβώς είχε μεσολαβήσει στο μεταξύ και ποια ήταν η αιτία της διακοπής της σχέσης τους.

Μάλιστα, αφότου ο Περικλής επέστρεψε στην Ελλάδα, και δίνοντας την πρώτη του συνέντευξη, δε δίστασε να μιλήσει για το γεγονός ότι είχε ενοχληθεί από τη γενικότερη συμπεριφορά της Ανθής Σαλαγκούδη στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 23/02, είπε τα εξής: «Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε σαν άνθρωποι, σε κάποια όχι», και συνέχισε:

«Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να τη νταντέψω και να της χαϊδεύω τα μαλλιά. Αν δε μπορεί να αποδεχτεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα και είναι και ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει και μοιρολάτρης».


Αλλά, ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε και στις στρατηγικές που έχουν αναπτύξει οι παίκτες στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, σχολίασε, λέγοντας: «Με έχουν εντυπωσιάσει όλοι για τις στρατηγικές τους ικανότητες. Πιο στρατηγικά από όλους παίζει η Ανθή. Είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι»!

Ο Περικλής επέστρεψε με μία νέα ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία χωρίς κανένα σχόλιο απεικονίζεται μόνο η Ανθή με γουρλωμένα μάτια μέσα στο παιχνίδι και πάνω από την εικόνα εμφανίζονται φλόγες από φωτιά. Τι θέλει άραγε να μας πει;





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID