BREAKING NEWS
latest

Πελώνη: Έχουμε δυο πολύ δύσκολους μήνες μπροστά μας – Περιορισμός όπου υπάρχει αύξηση κρουσμάτων


Πελώνη: Έχουμε δυο πολύ δύσκολους μήνες μπροστά μας – Περιορισμός όπου υπάρχει αύξηση κρουσμάτων

«Μέχρι την Παρασκευή αναμένουμε τα στοιχεία και αναμένουμε αποφάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά

Προσοχή σε όλους συνέστησε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη, η οποία τόνισε πως η χώρα βρίσκεται μπροστά σε δυο πολύ δύσκολους μήνες, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα.

Αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνονται η ίδια υπογράμμισε πως όπου υπάρχει αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού περιορίζονται οι δραστηριότητες και το αντίστροφο. «Όπως έχουμε πει η κυβέρνηση αξιολογεί και παρακολουθεί τα δεδομένα καθημερινά. Όπου χρειάζεται κάνουμε προληπτικές παρεμβάσεις, πηγαίνουμε βήμα-βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «χρειάζεται εγρήγορση και όχι εφησυχασμός».

«Η Αττική έχει μπει προληπτικά στις κόκκινες περιοχές. Μέχρι την Παρασκευή αναμένουμε τα στοιχεία και αναμένουμε αποφάσεις», ανέφερε στη συνέχεια μιλώντας στο MEGA. «Η αύξηση που σημειώνεται αυτές τις μέρες είναι αυτή τη στιγμή εντός ενός λελογισμένου πλαισίου», είπε χαρακτηριστικά.

Δύσκολος ο εμβολιασμός το δεύτερο τρίμηνο

Το δεύτερο τρίμηνο του έτους από ότι φαίνεται η εικόνα είναι δύσκολη λόγω αδυναμία παραγωγής, είπε η κ. Πελώνη.

Για το J&J το δεύτερο τρίμηνο του έτους αναμένονται μόνο από αυτή την εταιρεία 1,3 εκατομμύρια δόσεις. Θα υπάρχουν πολλά και πιο εύκολα εμβόλια και θα τρέξει πιο γρήγορα η διαδικασία του εμβολιασμού.

Όπως είπε, ελπίζει να υπάρχει ένα ικανό τοίχος ανοσίας το καλοκαίρι, καθώς μπαίνουν κι άλλα εμβόλια στη μάχη. «Προέχει να εμβολιαστούν όλες οι ευπαθείς ομάδες» τόνισε.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID