BREAKING NEWS
latest

Κέρκυρα: Το άγνωστο καλοκαιρινό "καταφύγιο" αρκετών διασημοτήτων


Κέρκυρα: Ο επίγειος «παράδεισος» με την μεγάλη φήμη στο εξωτερικό

H Ελλάδα φημίζεται για τις ομορφιές της και ειδικότερα για κρυφά σημεία, τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά στο κοινό.

Ένα από αυτά είναι και η Κουλούρα στην Κέρκυρα. Πρόκειται για ένα μικρό λιμανάκι στις βορειοανατολικές ακτές της, που αποτελεί σημείο αναφοράς για πληθώρα διασημοτήτων παγκοσμίως. Η γραφική ομορφιά του, σε συνδυασμό με το υπέροχο πράσινο που χαρακτηρίζει το νησί των Φαιάκων αλλά και τα σχεδόν διάφανα νερά του Ιονίου αναδεικνύουν τον συγκεκριμένο κόλπο σε επίγειο παράδεισο για τους επισκέπτες του νησιού, και όχι μόνο, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης, μακριά από τα πιο πολυσύχναστα και γνωστότερα μέρη της Κέρκυρας.

Η Κουλούρα, λοιπόν, είναι ένας γραφικός κόλπος σε σχήμα πετάλου, που περιβάλλεται από πεύκα και ευκάλυπτους, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών του με την λιτή γοητεία και την ανόθευτη ομορφιά του.

Ακριβώς πάνω στη θάλασσα είναι χτισμένο ένα από τα πιο διάσημα αρχοντικά βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής, το οποίο από το 1988 έχει περάσει στην ιδιοκτησία της εγγονής του ιδρυτή της FIAT Giovanni Agnelli. Μάλιστα, όταν δεν χρησιμοποιείται από την οικογένεια διατίθεται προς ενοικίαση για κάθε ενδιαφερόμενο.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID