BREAKING NEWS
latest

Ήταν και ο Τσακ Νόρις στην εισβολή στο Καπιτώλιο; Η viral φωτογραφία που έβαλε «φωτιά»


Ήταν και ο Τσακ Νόρις στην εισβολή στο Καπιτώλιο; Η viral φωτογραφία που έβαλε «φωτιά»

Ο Τσακ Νόρις, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ και θρύλος των πολεμικών τεχνών και άπειρων meme, αρνήθηκε δημόσια πως ήταν παρών στην εισβολή στο Καπιτώλιο, μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο που δείχνουν έναν άνδρα με αξιοσημείωτη ομοιότητα.

«Δεν ήμουν εγώ και δεν ήμουν εκεί. Δεν υπάρχει χώρος για βία οποιουδήποτε είδους στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα υπέρ του Νόμου και της Τάξης» έγραψε ο ηθοποιός.

 Ο μάνατζέρ του Τσακ Νόρις, Έρικ Κρίτζερ, τον υποστήριξε, λέγοντας στο Associated Press πως ο ηθοποιός – γνωστός για τον συντηρητισμό του – δεν ήταν παρόν στις ταραχές της περασμένης εβδομάδας, κατά τις οποίες πέθαναν πέντε άτομα. «Ο Τσακ παραμένει στο ράντσο του στο Τέξας όπου ήταν με την οικογένειά του» δήλωσε ο Κρίτζερ. Αναγνώρισε βέβαια πως ο άνδρας στην φωτογραφία του μοιάζει πολύ, αλλά πρόσθεσε: «Ο Τσακ είναι πολύ πιο όμορφος». 

Η φωτογραφία που συζητήθηκε πολύ

Η σύγχυση προέκυψε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν μία selfie ενός άνδρα με το σχήμα του προσώπου του Τσακ Νόρις αλλά και την γενειάδα του, άρχισε να γίνεται trending στο διαδίκτυο. Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016, είχε προηγουμένως σημάνει συναγερμό σχετικά με τα σχέδια για καταστολή της εξουσίας, υποστηρίζοντας το 2015, ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σκοπεύει να αναλάβει το Τέξας.

Πηγή 




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID