Τετάρτη

Αμερικανικό Πεντάγωνο σε στρατιωτικές μονάδες: «Μην επιχειρήσετε να σταματήσετε την ορκωμοσία Μπάιντεν»!Καπιτώλιο: Πρωτόγνωρες εικόνες με Αμερικανούς στρατιώτες - Στρατοκρατείται η αμερικανική πρωτεύουσα

Δεν έχουν προηγούμενο οι εικόνες από το Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον. Εκατοντάδες πάνοπλοι στρατιώτες της Εθνοφρουράς έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω από το λόγο του Καπιτωλίου, ενώ  ίδια εικόνα επικρατεί και εντός του κτιρίου, την ώρα που το Πεντάγωνο φοβάται ότι στρατιωτικές μονάδες μπορεί να κινηθούν στην Ουάσιγκτον προκειμένου να σταματήσουν την ορκωμοσία του Μπάιντεν!

Tα μέτρα ασφαλείας  έχουν ληφθεί, με πρόσχημα ότι ένοπλες ομάδες Αμερικανών θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ορκωμοσία του 46ου πρόεδρου των HΠΑ Τζόε Μπάιντεν.  Το μόνο που καταφέρουν βέβαια είναι να δημιουργούν κλίμα φόβου και ανασφάλειας.

Συνολικά όπως αναφέρεται τουλάχιστον 10.000 εθνοφρουροί θα αναπτυχθούν στην Ουάσιγκτον για την τήρηση των μέτρων τάξης, πέρα της δύναμης της Αστυνομίας η οποία βρίσκεται σε συναγερμό.  
Την ίδια ώρα  το αμερικανικό Πεντάγωνο προχώρησε σε μια ασυνήθιστη κίνηση προειδοποιώντας τις στρατιωτικές μονάδες να μην επιχειρήσουν τίποτα κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Τζόε Μπάιντεν και να ακολουθήσουν το νόμο!

Η προειδοποίηση αυτή, όπως και πολλά άλλα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ είναι χωρίς προηγούμενο, καθώς για πρώτη φορά η στρατιωτική ηγεσία απευθύνει μήνυμα στις ένοπλες δυνάμεις φοβούμενη ακόμη και για πραξικόπημα.

«Ως μέλη των ενόπλων δυνάμεων πρέπει πάντα να έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα τις αξίες και τα ιδανικά του έθνους μας. Οποιαδήποτε ενέργεια που σαν σκοπό θα έχει την διακοπή της συνταγματικής διαδικασίας δεν θα είναι μόνο κατά των παραδόσεων της πατρίδας, των αξιών μας και του όρκου μας, αλλά και ενάντια στο νόμο», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το μεικτό επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. 

 

Πηγή 


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: