BREAKING NEWS
latest

Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας επίθεσης στο Μετρό


Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας επίθεσης στο Μετρό

Δύο ανήλικοι Έλληνες, που είναι και αδέλφια, είναι οι δράστες της επίθεσης στο Μετρό εναντίον του 52χρονου υπαλλήλου της Αττικό ΜΕΤΡΟ.

Οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια και αύριο Σάββατο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν καταφέρει μέχρι χθες να συνθέσουν τις κινήσεις και την πορεία των δραστών, από τη στιγμή που μπήκαν στο δίκτυο του Μετρό έως την έξοδό τους από αυτό, αναζητώντας παράλληλα ένα καρέ στο οποίο να είναι ευδιάκριτα τα πρόσωπά τους.

Υπενθυμίζεται ότι δύο δράστες αρχικά εξύβρισαν τον σταθμάρχη που τους κάλεσε να φορέσουν μάσκα στον συρμό και στην Ομόνοια τον ακολούθησαν όταν κατέβηκε από τον συρμό, ξυλοκοπώντας τον με βαναυσότητα.

Αυστηρότερες ποινές

Αυστηρότερες ποινές για τις βιαιοπραγίες σε βάρος πολιτών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κων. Τσιάρας μετά το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού σταθμάρχη του Μετρό που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ήδη απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής καθηγητή Λάμπρο Μαργαρίτη που έχει ως αντικείμενο την παρακολούθηση των όποιων προβληματικών διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα και ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αυστηροποίησης του νομοθετικού πλαισίου.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID