BREAKING NEWS
latest

Paul McCartney: Τρελαίνεται να φοράει μάσκα - Του εξασφαλίζει και ανωνυμία


«Ήταν ίσως η πιο τρομακτική χρονιά της ζωής μας» παραδέχτηκε ο 78χρονος πρώην κιθαρίστας των Beatles.

Του αρέσει πολύ να φοράει μάσκα, όχι μόνο για την προστασία από τον κορωνοϊό, αλλά και γιατί του προσφέρει κάλυψη και ο κόσμος δεν τον αναγνωρίζει, δήλωσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, μιλώντας στο «The Howard Stern Show» του SiriusXM.

«Μου αρέσει η μάσκα» είπε ο βραβευμένος 78χρονος πρώην μέλος των Beatles. «Μπήκα στη δουλειά σήμερα φορώντας μάσκα, κοιτάζοντας όλους στα μάτια. Και τους είπα: "Χαίρετε. Δεν ξέρετε ποιος είμαι. Νομίζω ότι με γνωρίζετε"». Στην ερώτηση αν του αρέσει η ανωνυμία, ο ίδιος εξήγησε ότι «μπορώ να πάω οπουδήποτε και να κάνω οτιδήποτε».


Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μίλησε και για τις δυσκολίες που επιφύλαξε το 2020 για τον πλανήτη: «Ήταν ίσως η πιο τρομακτική χρονιά της ζωής μας... γιατί ξέρετε, όταν υπήρχαν άλλες μεγάλες κρίσεις όπως το AIDS, η γρίπη των πτηνών ή το SARS ή οτιδήποτε άλλο, πιστεύαμε ότι συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό συμβαίνει σε εμάς, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή τι κάνεις», είπε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά πάντα: «Σε αυτήν την πιο τρομακτική χρονιά της ζωής μας, νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε κάποια μαθήματα από αυτό.  Όπως, είναι πολύ καλό να πηγαίνεις πιο σιγά, είναι πολύ καλό να είσαι με την οικογένειά σου, να έχεις χρόνο για ανθρώπους, αντί απλά να τρέχεις. Και για μένα ήταν μια ''ασημένια επένδυση''» είπε, εξηγώντας ότι πέρασε τους πρώτους μήνες της καραντίνας με την κόρη του και τα εγγόνια του, και ήταν πραγματικά κάτι «ξεχωριστό».

«Δεν έχει τελειώσει, αλλά είναι κάτι που έφερε πολλούς ανθρώπους κοντά, οπότε ελπίζω να μάθαμε κάτι από αυτό» συμπλήρωσε.

Ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ «McCartney III».

Πηγη




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID