BREAKING NEWS
latest

Δεν υπάρχει: Παίκτριες «καρφώθηκαν» μόνες τους και έδειξαν κατά λάθος τα σενάρια του «The Bachelor»


Το ότι το «Τhe Bachelor» είναι πέρα για πέρα στημένο, είναι κάτι που -όσο και να θέλει ο ALPHA να μας κάνει να ξεχάσουμε- δεν αμφισβητείται.

Στην ελληνική version του, είδαμε σκηνές- πιστή αντιγραφή από κύκλους ξένων χωρών, με τους εμπλεκομένους να υποστηρίζουν πως οι ομοιότητες είναι… τυχαίες και όλα όσα συνέβησαν στην βίλα ήταν πέρα για πέρα αληθινά.

Αμ δε…

Όπως αποδεικνύεται, πράγματι οι κοπέλες στη βίλα μελετούσαν σενάρια προκειμένου να μην χάσουν λέξη από όσα έπρεπε να αποστηθίσουν, με ορισμένες από αυτές να έκαναν γκάφα μεγατόνων και να άφησαν τις εικόνες να τις προδώσουν.

Τι ακριβώς συνέβη;

Μετά τον Τελικό του ριάλιτι ορισμένες από τις παίκτριες που διαγωνίστηκαν για την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου ανήρτησαν σε instagram stories σκηνές από τα γυρίσματα και τα παρασκήνια, ξεχνώντας όμως ότι στα πλάνα υπάρχουν και τα χαρτιά – σενάρια, τα οποία εκείνες δεν έπαυαν να διαβάσουν.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, βλέπουμε τη Σία Βοσκανίδου, την Εριέττα και τη Νικόλ με ανθρώπους της παραγωγής μέσα στη βίλα και πίσω από τις κάμερες.

Αμφιβάλλετε ακόμα ότι… τα πάντα πήγαν βάσει σεναρίου;










 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID