Ο στρατηγός ε.α. Λόιντ Όστιν θα είναι ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Μπάιντεν


Το politico αποκάλυψε το όνομα.

Ο Δημοκρατικός εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έχει καταλήξει στην απόφαση να ονομάσει τον στρατηγό εν αποστρατεία Λόιντ Όστιν, αφροαμερικανό στρατιωτικό καριέρας που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2016, έπειτα από 46 χρόνια, για τη θέση του υπουργού Άμυνας, έγραψε τη Δευτέρα (7/12) ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Politico, επικαλούμενος τρεις πηγές ενημερωμένες σχετικά.

Ο Όστιν αφού αποστρατεύθηκε έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Raytheon Technologies, μιας από τις εταιρίες που αναλαμβάνει μεγάλες συμβάσεις για το Πεντάγωνο, μέλος του ΔΣ της Nucor, της μεγαλύτερης αμερικανικής χαλυβουργίας, και της εταιρείας υπηρεσιών υγείας Tenet.

Έχει ιδρύσει εξάλλου τη δική του εταιρεία συμβούλων, την Austin Strategy Group. Εργάζεται ακόμη για τη φιλανθρωπική οργάνωση Carnegie Corporation της Νέας Υόρκης.


Μοιραστείτε το άρθροΣτείλτε το σε φίλους ή αποθηκεύστε τον σύνδεσμο για αργότερα.
Η συζήτηση συνεχίζεται

Η άποψή σας έχει αξία

Μοιραστείτε τη γνώμη σας για το άρθρο και συμβάλετε σε έναν χρήσιμο, τεκμηριωμένο και πολιτισμένο διάλογο.

  • Σεβασμός στους συνομιλητές
  • Σχόλια σχετικά με το θέμα
  • Χωρίς προσβολές ή προσωπικά δεδομένα
Γράψτε το σχόλιό σας Τα σχόλια εκφράζουν τους συντάκτες τους και μπορεί να ελέγχονται σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής.
Σχόλια αναγνωστών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID