Πέμπτη

GNTM: Τι έγραψε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μετά την ήττα του στον τελικό;"Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, τώρα που το πραγματικό παιχνίδι ξεκινά", αναφέρει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μετά το τέλος του GNTM 3.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έφτασε με υψηλές προσδοκίες στον τελικό του GNTM 3. Δυστυχώς, όμως, η βαθμολογία από τις φωτογραφίες του και η ψηφοφορία του κοινού τον άφησαν στην τρίτη θέση, πίσω από τον Ηρακλή και την Παρασκευή.

Πριν από μερικές ώρες, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram, μετά την ολοκλήρωση του GNTM και έγραψε μερικά λόγια…

 Το κείμενο που έγραψε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά τον τελικό του GNTM 3, ήταν: «Το όμορφο ταξίδι ήρθε η ώρα να τελειώσει και για εμένα κάπου εδώ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, τώρα που το πραγματικό παιχνίδι ξεκινά. Να θυμάστε υγεία, χαμόγελα, αγάπη και πάνω από όλα πίστη στον εαυτό σας και εύχομαι όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα! Cheers, to new beginnings».

Πηγή


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: