Πέμπτη

Click away: Δοκιμάζουν ρούχα και παπούτσια στο δρόμο – Γεωργιάδης: «Λουκέτα και πρόστιμα»Παρελθόν έχει γίνει το click away πριν καλά καλά ξεκινήσει καθώς στην τοπική αγορά του Χαλανδρίου όπως δείχνει η αυτοψία του newsit.gr οι καταναλωτές και τα καταστήματα λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο.

Βλέπουμε δοκιμές παπουτσιών στο δρόμο, επίδειξη χρωμάτων στο κατάστημα, δοκιμή μπουφάν στο πεζοδρόμιο και άλλα τέτοια περιστατικά.


Είναι η σχέση που έχει δημιουργηθεί στα μικρά μαγαζιά μεταξύ πελάτη και καταστηματάρχη , είναι οι πιέσεις των πελατών, είναι η ανάγκη των καταστηματαρχών να πουλήσουν;

Ότι και να είναι το αποτέλεσμα παραμένει ένα. Το click away πέθανε πριν κάνει τα πρώτα του βήματα. Οι πελάτες δεν κοιτάνε στον υπολογιστή και αγοράζουν από το μαγαζί αλλά πάνε στο μαγαζί, κοιτάνε και μετά ψωνίζουν από online.

Οι καταναλωτές ιδίως σε μεγαλύτερες ηλικίες λένε πως χωρίς δοκιμή είναι αδύνατον να αγοράσουν ρούχα.

Γεωργιάδης: Όσα καταστήματα δεν τηρούν το click away θα κλείνουν

Στην εκπομπή LIVE NEWS παρενέβη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τις παραβάσεις που παρατηρούνται στους κανόνες του click away, όπου οι πολίτες διαλέγουν από το πεζοδρόμιο τα προϊόντα, και παραλαμβάνουν επιτόπου.

«Ήδη, με ενημέρωσαν συνεργάτες μου ότι κάποια καταστήματα παραβιάζουν τους κανόνες της παράδοσης εκτός. Τα καταστήματα που φαίνονται στην κάμερα στο Χαλάνδρι θα κλείσουν, θα επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο, και δεν θα ανεχτούμε καμία παραβίαση στους κανόνες. Το ίδιο έχει γίνει με τα καταστήματα που δείξατε εχτές στην Ερμού», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.


«Εκατοντάδες μικρές εταιρίες παιχνιδιών μου έχουν στείλει τα εύγε τους για το πώς λειτουργεί η παράδοση εκτός, το πώς τηρούνται οι κανόνες και πώς καταφέραμε να πάρουν παιχνίδια τα παιδιά», συνέχισε ο ίδιος.

«Η Amazon πουλάει κάθε μέρα εκατομμύρια παπούτσια, σακάκια κλπ. Γιατί μπορούν από την Amazon και όχι από αλλού; Δεν χρειάζεται την ώρα της συμφοράς να μεμψιμοιρούμε όλη την ημέρα. Οι λίγοι κακοί που παραβιάζουν τους κανόνες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: