BREAKING NEWS
latest

Πληρωμένη απάντηση Δένδια σε Τσαβούσογλου: Αφήστε τις απειλές, γίνετε λιγότερο νέο-Οθωμανοί


«Με το γάντι σφάζει» τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο Νίκος Δένδιας με σειρά αναρτήσεών απαντώντας στην πρόκληση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας.

Ο Νίκος Δένδιας αν και ξεκινά τις αναρτήσεις του με την προσφώνηση «φίλε μου Μεβλούτ» στη συνέχεια τον συμβουλεύει αφενός να εγκαταλείψει τις απειλές προς την Ελλάδα και αφετέρου να γίνει πιο Ευρωπαίος και λιγότερο νεό-Οθωμανός.

Τον «καρφώνει», δε, ότι στην ανάρτησή του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ξέχασε το Διεθνές Δίκαιο «τη μόνη βάση για έναν εποικοδομητικό διάλογο όσον αφορά τις διαφορές μας».

Οι αναρτήσεις του Νίκου Δένδια έχουν ως εξής:

Σε ευχαριστώ φίλε μου Μεβλούτ. Αφού ανταλλάσσουμε ευχές και συμβουλές, ας είναι το 2021 η χρονιά τριών πραγμάτων (σ.σ. ο υπουργός Εξωτερικών γράφει «των τριών Α» από τα ρήματα που χρησιμοποιεί στα αγγλικά) για την Τουρκία.

1. Εγκαταλείψτε τις απειλές πολέμου κατά της Ελλάδας αν ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας. Εξάλλου ζούμε στον 21ο αιώνα

2. Προσπαθείτε να γίνετε πιο Ευρωπαίοι και λιγότερο νέο-Οθωμανοί. Αυτό θα είναι καλύτερο για τον τουρκικό λαό

3. Σταματήστε τις προκλήσεις και τις παράνομες ενέργειες

Παρεμπιπτόντως υπάρχει άλλο ένα πράγμα που ξέχασες να αναφέρεις Μεβλούτ: το Διεθνές Δίκαιο. Τη μόνη βάση για έναν εποικοδομητικό διάλογο όσον αφορά τις διαφορές μας καλέ μου φίλε. Ευτυχισμένο το 2021!


Πηγή 




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID