BREAKING NEWS
latest

Έχεις νέυρα; Με αυτόν τον τρόπο θα προλάβεις τα ξεσπάσματα


Έχεις νέυρα; Με αυτόν τον τρόπο θα προλάβεις τα ξεσπάσματα

Όλοι έχουμε πεί πράγματα που έχουμε μετανιώσει πάνω στα νεύρα μας, είτε πολύ άσχημα είτε λιγότερο άσχημα και έχουμε καταλήξει να χάνουμε και το δίκιο μας.

Γατί όμως να συμβαίνει αυτό αν υπάρχει ένα κόλπο το οποίο θα μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε και να δούμε τα πραγματα πιο καθαρά; Μπορούμε με απλό και ήρεμο τρόπο να κάνουμε τον άλλον να καταλάβει πολύ καλύτερα τί μας έχει πειράξει, από ότι με φωνές και προσβολές.

Και συγκερκιμένα οι γυναίκες ειδικά κάποιες μέρες του μήνα, έχουν εκείνα τα νεύρα που ξέρουμε όλοι πως όταν ξεσπάσουν, ο συνομιλητής θα περάσει πολύ πολύ δύσκολα.

Η εύκολη λύση είναι να μείνεις εκεί και να τσακωθείς για να ξεσπάσεις, για να χαλαρώσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Δεν έχει σημασία αν φταίει ο σύντροφός σου ή όχι, η ένταση είναι προς πάσα κατεύθυνση και πρέπει να εκτονωθεί.

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία γυναικών, πρέπει να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα, τα νεύρα αυτά δεν θα σου βγουν σε καλό, μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αντέξει ο φίλος σου αυτά τα λόγια.

Τι κάνουμε λοιπόν για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως;

Καταρχήν παίρνουμε τον χρόνο μας. Ο χρόνος που λέμε όλα τα γιατρεύει; Ναι και εδώ κολλάει! Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αν περιμένουμε μερικά λεπτά και πάρουμε μερικές βαθιές ανάσες, ο εγκέφαλος ηρεμεί. Αν θέλουμε βέβαια ουρλιάζουμε λίγο στο μαξιλάρι μας. Αν δεν σου φαίνεται αποτελεσματικό αυτό, μπορείς να πάρεις το αμάξι να βάλεις τέρμα μουσική και να φωνάξεις μέχρι να ηρεμήσει όλο αυτό το φούντωμα που νιώθεις.

Πρέπει να ξέρεις πως τα νεύρα βρίσκονται στο κόκκινο συνήθως για μισή ώρα, μετά μαλακώνουμε. Γιατί, λοιπόν, να χάσεις το δίκιο σου με φωνές και βρισιές και να μην αποφύγεις την ψυχοφθόρα αυτή μάχη;

Εκτός του ότι χάνουμε με τις φωνές το δίκιο μας, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που δεν αντέχουν να ακούν άσχημα πράγματα ή υστερίες και φεύγουν υπό το φόβο πως θα το ξανά βιώσουν. Μήπως πρέπει, λοιπόν, να το διαχειριστείς λίγο πιο έξυπνα;





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID