BREAKING NEWS
latest

Συνεχίζει την προπαγάνδα η Άγκυρα: Εμείς θέλαμε διάλογο, η Ελλάδα τον αρνήθηκε


Ενόψει της Συνόδου Κορυφής της 10ης Δεκεμβρίου, η Άγκυρα ρίχνει τους τόνους και «μαζεύει» το Oruc Reis φοβούμενη κυρώσεις

Ευθύνες στην Ελλάδα επιρρίπτει για ακόμα μια φορά η Τουρκία, αυτή τη φορά μέσω του εκπροσώπου του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι, για το γεγονός ότι μεταξύ των δυο χωρών δεν υπήρξε ο διάλογος για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο για το αν η Ελλάδα άλλαξε στάση μετά από την επιστροφή του Oruc Reis στην Αττάλεια, ο Χαμί Ακσόι είπε χαρακτηριστικά:

«Όπως γνωρίζετε, η Τουρκία τάσσεται υπέρ του διαλόγου με την Ελλάδα. Στην πραγματικότητα είχε επιτευχθεί μια συμφωνία να ξαναρχίσουν οι διερευνητικές συνομιλίες με την Ελλάδα, αλλά η ημερομηνία δεν μπορούσε να οριστεί εξαιτίας της υπαναχώρησης της Ελλάδα με πρόσχημα τις έρευνες του Oruc Reis», και συνέχισε:

«Το υπουργείο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων ανακοίνωσε ότι το Oruc Reis ολοκλήρωσε τις έρευνές του στην Ανατολική Μεσόγειο και επέστρεψε στις 29 Νοεμβρίου στην Αττάλεια. Η Τουρκία εξακολουθεί να είναι ανοιχτή στον διάλογο με ειλικρινή διάθεση, όπως μέχρι σήμερα».





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID