BREAKING NEWS
latest

Το πιο εύκολο και εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα μαγνητίσει τα βλέμματα


 Θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας περίπου 20-25 λεπτά και φυσικά διαθέσιμα τα καλλυντικά σας και τα πινέλα σας.

Συγκεκριμένα χρειάζεστε foundation, concealer, highlighter, ρουζ, bronzer, σκιά σε burgundy αποχρώσεις και κραγιόν της αρεσκείας σας -προτείνουμε να επιλέξετε ανάμεσα σε nude και κόκκινες αποχρώσεις. Από πινέλα χρειάζεστε ένα ματιών, του ρουζ και ίσως ένα beauty blender για το foundation και το concealer.

Ξεκινήστε καθαρίζοντας σχολαστικά το πρόσωπό σας. Κανένα μακιγιάζ δεν αναδεικνύεται σε επιδερμίδα που δεν είναι καθαρή. Εφαρμόστε primer σε πρόσωπό, λαιμό και ντεκολτέ… σε περίπτωση που δεν έχετε μπορείτε να εφαρμόσετε μερικές σταγόνες από τον ορό σας/το serum σας.

Αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί και μόλις το πρόσωπό σας στεγνώσει ξεκινάτε το μακιγιάζ!

Και ενώ οι περισσότερες έχετε συνηθίσει να ξεκινάτε με τη βάση, αυτή τη φορά τα πράγματα αλλάζουν. Θα ξεκινήσετε με το μακιγιάζ των ματιών και αυτό γιατί σε περίπτωση που πέσουν σκιές, δε θέλουμε να δημιουργηθεί κάποια μουτζούρα στο πρόσωπο.

Πρώτο βήμα λοιπόν η εφαρμογή μικρής ποσότητας concealer στο άνω κινητό βλέφαρο. Φροντίστε η περιοχή να είναι στεγνή και όχι υγρή πριν προχωρήσετε με τη σκιά. Βουτήξτε το πινέλο ματιών στη σκιά και βάψτε όλο το άνω κινητό βλέφαρο. Καθαρίστε το πινέλο και ντεγκραντάρετε τη σκιά να σβήσει προς τα πάνω και να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Με ένα γωνιακό πινέλο ματιών ή μία μπατονέτα σε περίπτωση που δεν έχετε, βάψτε ελαφρώς τις εξωτερικές γωνίες, στις κάτω ρίζες των βλεφάρων σας, για να δώσετε έμφαση στο βλέμμα σας. Ολοκληρώστε το look των ματιών με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Είναι σημαντικό να τονίζουμε τις κάτω ρίζες των βλεφάρων. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε έμφαση στο βλέμμα μας.

Καθαρίστε το πρόσωπό σας καλά και εφαρμόστε το foundation. Μην αμελήσετε την περιοχή του λαιμού αλλά και ελάχιστα στο ντεκολτέ σας. Συνεχίστε με ελάχιστο concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στις ρινοπαρειακές και σε κάποιο σημάδι στο πρόσωπο που δεν έχει καλυφθεί από το foundation.

Σειρά έχουν οι γυαλάδες και το highlighter. Το εφαρμόζετε στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στη ράγχη της μύτης, στις εσωτερικές κόγχες των ματιών και στο τόξο του έρωτα. Κάνετε κοψίματα με το bronzer και δώστε χρώμα στο πρόσωπό σας με ρουζ στο κέντρο των μήλων σας.

Οι καστανές και οι μελαχρινές μπορούν να επιλέξουν κοραλί ρουζ, ενώ οι ξανθές ροζ.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με το κραγιόν της αρεσκείας σας. Το κόκκινο είναι εντυπωσιακό και συνδυάζεται άψογα με την burgundy σκιά. Δημιουργεί ένα έντονο makeup look που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.

Αν πάλι αναζητάτε ένα πιο ισορροπημένο, ήσυχο look ένα κραγιόν σε nude απόχρωση θα ολοκληρώσει το look σας και θα δώσει έμφαση στο έντονο βλέμμα σας.

Η επιλογή είναι δική σας. Τι θα επιλέξετε;





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID