BREAKING NEWS
latest

Στόχος κομψότητα: Πώς θα την κατακτήσεις μέσα σε 15 λεπτά. Υπάρχει ένα μαγικό τρικ


Γυρνάς από τη δουλειά σου αργά και πρέπει να αλλάξεις γρήγορα outfit για να βγεις ραντεβού με τον έτερον ήμισυ, αλλά δυστυχώς ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. 

Ανοίγεις την ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι να βάλεις, καθώς έχεις μπλοκάρει. Από τη μια σκέφτεσαι ότι δε θες να ντυθείς πάλι casual, αλλά από την άλλη δε θες να βάλεις και τα πιο βραδινά σου ρούχα. Σίγουρα, σε καμία περίπτωση δε θες να χάσεις την ώρα σου μπροστά από τον καθρέφτη, δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά λουκ.

Πώς θα καταφέρεις λοιπόν να είσαι κομψή μέσα σε λίγα λεπτά;

Για να είσαι λαμπερή, δεν αρκεί μόνο το κατάλληλο outfit. Γι’ αυτό ξεκίνησε με την περιποίηση του προσώπου σου και προχώρησε στο μέικ απ. Αφού πλύνεις καλά το πρόσωπό σου και βάλεις τις ενυδατικές σου κρέμες, συνέχισε με ένα φυσικό μακιγιάζ, έτσι ώστε η επιδερμίδα σου να δείχνει δροσερή και αλαβάστρινη. 

Δε χρειάζεσαι παραπάνω από πέντε προϊόντα για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μία πούδρα, το κονσίλερ σου, μία μάσκαρα, ένα ρουζ και το μολύβι φρυδιών είναι υπεραρκετά. Το επόμενο βήμα είναι τα μαλλιά. Αφού τα χτενίσεις καλά, αποφάσισε εάν θες να τα μαζέψεις έναν ωραίο χαμηλό κότσο ή να τα αφήσεις κάτω πιο ανέμελα.

Μόλις ξεμπερδέψεις με μακιγιάζ και μαλλιά, έρχεται η δύσκολη ώρα του να αποφασίσεις τι θα φορέσεις. Και εκεί είναι που περιπλέκονται πιο πολύ τα πράγματα. Πάντα να θυμάσαι ότι, εάν δεν επικρατεί το απόλυτο χάος στην ντουλάπα σου, θα σου είναι πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο να εντοπίσεις το κατάλληλο λουκ, ανάλογα με την περίσταση. Ωστόσο, μην ξεχάσεις να προσθέσεις τα απαραίτητα αξεσουάρ, που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου. Αλλά πρόσεχε μην το παρακάνεις.

Με το που ετοιμαστείς, θυμήσου φεύγοντας να “φορέσεις” το πιο λαμπερό σου χαμόγελο, προκειμένου να ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια.

Δες το σχετικό βίντεο:






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID