BREAKING NEWS
latest

Το σκουπόξυλο του Χάρι Πότερ «πετάει» στους πολυσύχναστους δρόμους του Σάο Πάολο

 


Δυο άνδρες, επινόησαν ένα πατίνι για να κυκλοφορούν στους πολυσύχναστους δρόμους του Σάο Πάολο, εμπνευσμένο από την μαγική σκούπα του Χάρι Πότερ.

Η εικόνα μιας αγωνιστικής μαγικής σκούπας, με την οποία ο ήρωας της Τζέι Κέι Ρόουλινγκ πήρε μέρος στους αγώνες του Χόουγκουαρντς είναι θρυλική.

Φανταστείτε τώρα να βλέπατε κάποιον να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης, καβάλα σε ένα σκουπόξυλο όμοιο με εκείνο του Χάρι Πότερ. Βέβαια, κάτω από αυτό βρίσκεται στερεωμένο ένα μονοκύλινδρο σκούτερ, το οποίο κινείται με την κλίση του σώματος.

«Είναι ένα αίσθημα ελευθερίας, αν σου αρέσει πραγματικά να πετάς. Απαιτεί αρκετή ισορροπία, αλλά αν το καταφέρεις είναι εντυπωσιακό» αναφέρει στο Reuters ένας εκ των εμπνευστών της μαγικής σκούπας-σκούτερ.

Το σκούτερ με τη μαγική πινελιά, μπορεί να φτάσει τα 60 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να μπορεί να αποφεύγει την κίνηση σε ώρες αιχμής.

Ο Αλεσάντρο Ρούσο, ένας από τους δημιουργούς της μαγικής σκούπας δήλωσε στο Reuters: «Έχουμε ήδη οχήματα που τα ελέγχουμε με την κλίση του σώματος. Οπότε σκέφτηκα αν μπορούσαμε να βάλουμε τον έλεγχο, όχι στα πόδια, αλλά στο σκουπόξυλο, ίσως δημιουργούσαμε μια παρόμοια αίσθηση του πως οι ηθοποιοί πετούν σκούπες στις ταινίες».

Οι δύο άνδρες σκέφτονται να πατεντάρουν την ιδέα τους και να την βγάλουν στην αγορά. Υπολογίζουν πως μια μαγική σκούπα, σκούτερ θα στοιχίζει περίπου 740 δολάρια (624 ευρώ) για όσους επιθυμούν να την αποκτήσουν.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID