BREAKING NEWS
latest

Δείτε τι είχε μέσα στη λίμο του ο Kim Jong-un


Δεν θα πιστεύετε τι έχει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Kim Yong Un, μέσα στη λιμουζίνα του. Γενικά, όταν έχεις λεφτά και κύρος μπορείς να ζητήσεις ή και να απαιτήσει πολλά. Μάλλον κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Kim Yong Un και το αυτοκίνητό του.

Θέλησε να έχει και το απέκτησε μία τουαλέτα. Ένας αστυφύλακας που υπηρέτησε στη Διοίκηση της Βορειοκορεατικής Φρουράς δήλωσε στη The Washington Post ότι ο Kim πηγαίνει παντού με την μυστική του τουαλέτα.

Είναι η πρώτη φορά που ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας συμφώνησε να επισκεφτεί το Νότο από την περίοδο του κορεατικού εμφυλίου πολέμου. Μαζί λοιπόν με τη γυναίκα του και την αδερφή του πήρε και την δική του προσωπική τουαλέτα.

Υπάρχουν πάντα πολλά οχήματα σε κάθε συνοδεία του, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να πουν σε ποιον είναι μέσα. Ο Kim επισκέφθηκε τη Νότια Κορέα την περασμένη εβδομάδα και είδαμε μία παρέλαση παρόμοιων τεθωρακισμένων λιμουζίνων της Mercedes-Benz.

Όποτε ταξιδεύει, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φέρνει πάντα την τουαλέτα του. Όχι μόνο μία. Έχει αρκετές τουαλέτες σε διαφορετικά οχήματα στην αυτοκινητοπομπή του.



newsauto.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID