BREAKING NEWS
latest

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για το πώς είναι σήμερα οι σχέσεις των πρωταγωνιστών του Παρά Πέντε


Έχουν περάσει- κρατήσου- 13 χρόνια από τότε που ο Γιώργος Καπουτζίδης μας σύστησε την παρέα του «Παρά Πέντε». 

Οι πρωταγωνιστές φαίνονταν πως περνούσαν καλά σαν παρέα και πραγματοποιούσαν μάλιστα αρκετές κοινές εμφανίσεις, οι οποίες όμως με το πέρας του χρόνου αραίωσαν. Τα δημοσιεύματα μιλούσαν για πολικές θερμοκρασίες στις σχέσεις των ηθοποιών, όσο κι αν κατά καιρούς οι ίδιοι το αρνούνταν να τα σχολιάσουν.

Η Αγγελική Λάμπρη, η «Αγγέλα» που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά, είναι η τελευταία που ρωτήθηκε για τις σχέσεις ανάμεσα στη Σμαράγδα Καρύδη, το Γιώργο Καπουτζίδη, τον Αργύρη Αγγέλου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την ίδια φυσικά.

«Εγώ τους αγαπάω πάρα πολύ. Έχουμε περάσει υπέροχα» είπε στους δημοσιογράφους η ηθοποιός.«Έχουμε ακόμη σχέση. Είμαστε οικογένεια. Με όλους δεν γίνεται να είσαι ποτέ. Όχι, δεν είμαι με όλους. Δεν μπορεί να είναι η ζωή σου όπως ήταν τότε, που ήμασταν μέρα νύχτα μαζί». Η Αγγελική απάντησε επίσης στο αν θα ήθελε να επιστρέψει η σειρά με συνέχεια: «Πάρα πολύ θα το ήθελα να ξαναγινόταν σήμερα το Παρά Πέντε. Πρέπει να ψήσουμε τον Καπουτζίδη. Κάποια στιγμή το λέγαμε, αλλά όχι. Είναι ανένδοτος».

marieclaire.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID