BREAKING NEWS
latest

Έτσι φτιάχτηκε ο General Lee των Dukes (Video)



Είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά αυτοκίνητα της μικρής οθόνης. Δείτε πως ξεκίνησε η ιστορία του “General Lee”.

Πολλές φορές τα αυτοκίνητα που πρωταγωνιστούν σε τηλεοπτικές σειρές γίνονται πιο διάσημα από τους ηθοποιούς. Αν φτιάχναμε μία λίστα με τα πιο γνωστά από αυτά, ο "General Lee” των Dukes θα ήταν σίγουρα μέσα στο Top 3.

Ακόμη και οι νεότεροι, που δεν έχουν προλάβει τη σειρά στην τηλεόραση, γνωρίζουν το αυτοκίνητο από την ταινία που κυκλοφόρησε το 2005. Είναι μια Dodge Charger Fastback, βαμμένη σε ένα εκτυφλωτικό πορτοκαλί χρώμα, με τη Σημαία της Ομοσπονδίας στην οροφή και τον αριθμό 01 στα πλάγια.

Οι πόρτες είναι κολλημένες. Κανείς ποτέ δεν τις είδε να ανοίγουν. Ο Μπο και ο Λιουκ, οι δύο κεντρικοί ήρωες και μόνιμο «πλήρωμα» του «Στρατηγού Lee» έμπαιναν πάντα από τα ανοιχτά παράθυρα.

Στο video που ανακαλύψαμε, βλέπουμε το απόσπασμα εκείνο από την σειρά που τα δύο ξαδέρφια βρήκαν το αυτοκίνητο να σαπίζει σε μια αυλή. Είναι μαύρο, βρώμικο, τρακαρισμένο, με κάτι μίζερες ατσάλινες ζάντες. Το πήραν στο συνεργείο τους και με προσωπική δουλειά το μεταμόρφωσαν στον θρύλο που γνωρίζουμε.

Στη σκηνή βλέπουμε την πρώτη φορά που βάζουν εμπρος το θηριώδη 426 HEMI V8. Είναι μια σημαντική στιγμή για την εξέλιξη της σειράς, αφού τα πάντα στη συνέχεια εξελίσσονται με πυρήνα αυτό το αυτοκίνητο. Για αυτό εμφανίζεται όλη η παρέα. Ο θείος Τζέσι, τα ξαδέρφια Μπο και Λιουκ, η σεξοβόμβα ξαδέρφη Νταίζη και ο φίλος και ιδιοκτήτης του τοπικού γκαράζ Κούτερ.



drive.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID