BREAKING NEWS
latest

Γυναίκες που δυσκολεύονται να αγαπήσουν



Γενικά οι σχέσεις είναι δύσκολες. Αν και για πολλούς είναι συναρπαστικές, περιπετειώδεις απαιτούν μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά είναι πιο δύσκολες, όταν ανήκεις στις γυναίκες που δυσκολεύονται να αγαπήσουν.

Δεν θα πρέπει όμως να σκέφτεστε σε καμία περίπτωση ότι κάτι πάει στραβά με εσάς. Απλά είστε προσεκτική στο να επιλέξετε σε ποιον θα επενδύσετε το χρόνο σας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αγαπήσετε, αλλά αξίζει τον κόπο. Να θυμάστε ότι αξίζετε μία αγάπη με πολύ πάθος και δεν πρέπει να σταματήσετε να την αναζητάτε μέχρι να την βρείτε.

Βρίσκοντας μία αγάπη που διαρκεί, κάντε  προσπάθεια για να την κρατήσετε γιατί στο τέλος κάτι θα μάθετε από αυτή. Να, λοιπόν, τι μαθαίνουν οι γυναίκες από μία σχέση.

1. Η αγάπη απαιτεί προσπάθεια

Ρίχνοντας μία ματιά σε αποτυχημένες σχέσεις του παρελθόντος, θα αναρωτηθείτε τι πάει λάθος με εσάς. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι απολύτως τίποτα. Η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν εσάς και όσα τους έχετε προσφέρει, για τον λόγο αυτό δεν έχουν παλέψει. Πρέπει να αγαπηθείτε τόσο έντονα, με πάθος... Είναι δύσκολο να σας αγαπήσουν, αλλά είναι αλήθεια πως το πρόσωπο που σας αξίζει, σας κερδίζει κιόλας.

2. Η αγάπη απαιτεί υπομονή

Το άτομο που θα είναι ικανό να σας χειριστεί είναι κάποιος που θα έχει τεράστια αποθέματα υπομονής. Πρέπει να κατανοήσετε πως αγάπη και υπομονή «πάνε πακέτο». Ο σωστός άνθρωπος δεν θα θέλει να αλλάξει αυτό που είστε. Απεναντίας θα προσπαθήσει να "εργαστεί" μαζί σας, όντας στο πλευρό σας για να σας κάνει να κατανοήσετε τα λάθη σας  και να τα αλλάξετε.

3. Η ευτυχία ξεκινάει από την αγάπη για τον εαυτό μας

Θα έχετε ακούσει αρκετές φορές πως δεν θα είστε ποτέ ικανή να αγαπήσετε έναν άλλο άνθρωπο, αν πρώτα δεν αγαπήσετε τον εαυτό σας. Όταν αρχίσετε να εκτιμάτε αυτό που είστε και να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας για προσωπική βελτίωση, θα αρχίσετε να παρατηρείτε τα πράγματα που κάνετε λάθος στις σχέσεις πριν αποτύχετε ξανά.

4. Η αγάπη απαιτεί συμβιβασμό

Ίσως ποτέ να μην ήσασταν καλές στους συμβιβασμούς. Έχετε μία ρουτίνα και οτιδήποτε την διαταράσσει δεν είναι επιτρεπτό. Έτσι όλες οι σχέσεις σας πέφτουν στο κενό. Όταν βρείτε όμως την σχέση που σας αξίζει, θα συνειδητοποιήσετε πως θα είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε γιατί όλες οι σχέσεις έχουν να κάνουν με το να δίνεις και να παίρνεις.

5. Θα πρέπει να ζείτε με την τρέλα σας

Οι περισσότεροι από εσάς προσπαθείτε να κρύψετε την τρέλα σας απέναντι στην ζωή. Σίγουρα αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό για πάντα. Η τρέλα σας δεν είναι κακό πράγμα. Φωτίζει τον κόσμο γύρω σας και δίνετε κάτι διαφορετικό σε αυτόν τον κόσμο.

6. Να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι

Απλά και μόνο επειδή είναι δύσκολο να αγαπήσετε δεν σημαίνει ότι είστε κακός άνθρωπος, ή ανίκανη γι’ αυτό. Είστε απλά περίεργος σαν άνθρωπος. Να μαθαίνετε από τις σχέσεις σας, μην ξοδεύετε χρόνο να τις αναλύετε αφότου αυτές τελειώσουν και αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει διαφορετικά.

Είστε πραγματικά ξεχωριστοί άνθρωποι και να γνωρίζετε πως δεν είναι δύσκολο να έχετε μία σχέση. Μάθετε να αγαπάτε και να εκτιμάτε τον εαυτό σας γιατί υπάρχει αυτός που θα αξίζει την αγάπη σας και θα σας αγαπήσει.

flowmagazine.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID