BREAKING NEWS
latest

Ξύπνα... δεν βλέπεις ότι προσπαθεί να σε φλερτάρει;



Υπάρχουν ορισμένοι άντρες, που έχουν γεννηθεί με έμφυτο το ταλέντο να οσμίζονται πότε κάποια γυναίκα ενδιαφέρεται για αυτούς και πότε πρέπει να κάνουν τη μεγάλη κίνηση, χωρίς να πάρουν το παραμικρό ρίσκο για χυλόπιτα.

Υπάρχουν κι εκείνοι όμως, που δυσκολεύονται πολύ περισσότερο να καταλάβουν τι παίζει και πολλές φορές δίνουν την εντύπωση του αφελή ή του υπερβολικά (σε ξενέρωτο βαθμό) αθώου.

Αν εσύ, φίλε αναγνώστη, ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι ή να νιώθεις άσχημα. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά στοιχεία. Για να διευκολύνεις τις ερωτικές σου σχέσεις όμως, μπορείς να διαβάσεις τα παρακάτω απλά και καθημερινά σημάδια, που «φωνάζουν» πως η κοπέλα που κάνετε παρέα ...την έχει δαγκώσει με την πάρτη σου!

Τέλος, σε περίπτωση που αναγνωρίσεις τα παρακάτω σε κάποια γυναίκα με την οποία (πίστευες οτι) έχετε καθαρά φιλικές σχέσεις καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς το τι παίζει μεταξύ σας.

Όχι τίποτα, αλλά είναι κρίμα να παίζεις με τα συναισθήματα κάποιας που όντως ενδιαφέρεται για σένα. Και στην τελική, αν δε γουστάρεις, είναι καλύτερα να το ξέρει κι εκείνη. Θα στεναχωρηθεί τις πρώτες μέρες, μετά όμως θα εκτιμήσει την αντρίκεια στάση σου...

1. Σε κοιτάζει στα μάτια. Σε βαθμό να σε αναγκάζει να χαμηλώνεις το βλέμμα σου πάντα πρώτος.

2. Είναι η νο1 φαν σου στο facebook. Ξέρεις πως ό,τι post κι αν κάνεις, αυτή θα είναι το πρώτο σου like.

3. Όχι μόνο σου στέλνει μηνύματα συνέχεια, αλλά χρησιμοποιεί και καμιά ντουζίνα emoticons σε κάθε ένα από αυτά. Σε φάση να είναι περισσότερες οι φατσούλες από τις λέξεις...

4. Παράλληλα, συνηθίζει να σου στέλνει μέχρι τα ξημερώματα. Βασικά οι ώρες μετά τα μεσάνυχτα είναι οι αγαπημένες της ενώ είναι πιθανό να γίνει και πιο ...ερωτική από το συνηθισμένο της.

5. Γελάει με κάθε σου αστείο. Ακόμη και μ’ αυτά που δε θα γελούσες ούτε εσύ ο ίδιος!

6. Προσπαθεί να σου πιάσει κουβέντα σε κάθε ευκαιρία. Δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω ενώ κάθε σας συζήτηση την αφήνει «ψιλοανοιχτή» για να μπορέσει να επανέλθει όταν θα στερέψει από ιδέες προς ανάλυση.

7. Δείχνει κάπως αμήχανη δίπλα σου. Όχι τόσο επειδή είναι στην πραγματικότητα, όσο επειδή με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να κάνει αισθητή την ...τσαχπινιά της. Χαρακτηριστικό κίνηση όταν παίζει με τούφες από τα μαλλιά της.

8. Δίνει αγώνα (σοβαρά τώρα) για να βρίσκει τις πιο πειστικές αφορμές να συναντηθείτε. Διάβασμα, γιορτές, γενέθλια, βοήθεια στο σπίτι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί…

9. Επιδιώκει να μεθύσει όταν είστε μαζί. Προφανώς όχι για την αλητεία του ποτού! Αφενός το κάνει για να σου δώσει την ευκαιρία να συμπεριφερθείς προστατευτικά απέναντί της κι αφετέρου γιατί δε θα την ενοχλούσε καθόλου, αν πάνω στη χαλαρότητα της στιγμής έπαιζε και μια φάση παραπάνω.

10. Σε πειράζει, σε κοροϊδεύει, βρίσκει αστεία πράγματα πάνω σου και σου προσδίδει ξεκαρδιστικά παρατσούκλια. Με λίγα λόγια, προσπαθεί να σπάσει τον πάγο και να σε κάνει να νιώσεις οικεία κι άνετα μαζί της.

11. Σου στέλνει selfies στο snapchat. Πίστεψέ με, καμία γυναίκα δεν στέλνει τη φάτσα της πρωί, μεσημέρι, βράδυ, σε κάποιον που δεν την ενδιαφέρει (και) ερωτικά.

12. Δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένη όταν της μιλάς για άλλες γυναίκες ή όταν δείχνεις ενδιαφέρον για κάποια, μπροστά της. Πόσο πιο ξεκάθαρα να τα κάνει τα πράγματα βρε αδερφέ;

13. Το θέμα του σεξ είναι από τα βασικότερα όταν συζητάτε. Κοίταξε, αν παρατηρήσεις ότι μιλάς με κάποια για σεξ, περισσότερο απ’ οτι το κάνεις με τους κολλητούς σου, καταλαβαίνεις πως το ...κορίτσι δεν έχει και τόσο αθώες βλέψεις μαζί σου.

14. Μπορεί να λένε πως όταν μια γυναίκα σε αγγίζει συχνά, έστω κι αθώα ή δήθεν τυχαία, είναι σχεδόν βέβαιο πως σε βλέπει ερωτικά, το ασφαλέστερο σημάδι κατά τη γνώμη μου είναι άλλο. Κάποια που σε γουστάρει, ψάχνει συνεχώς αφορμές να την αγγίξεις εσύ. Μη μου πεις οτι δεν έχεις ακούσει ποτέ την ατάκα «Να πιάσε, δεν έχω σφίξει στο γυμναστήριο;»

neopolis.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID