Δευτέρα

Οι διαφημίσεις αυτοκινήτου που αναστάτωσαν τις φεμινίστριες! (Video)Τα περισσότερα αυτοκίνητα, όπως και να το κάνουμε απευθύνονται στον αντρικό πληθυσμό. Βέβαια αυτό σιγά-σιγά αλλάζει, όμως τα τμήματα μάρκετινγκ ακόμα εστιάζουν αποκλειστικά στον αντρικό πληθυσμό, τουλάχιστον για κάποια αυτοκίνητα.

Ιδού τρία τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ που έγραψαν… ιστορία στο αυτοκινητικό μάρκετινγκ!  Εξυπνη και βέβαια ιδιαίτερα… φαλλοκρατική, η διαφήμιση της Nissan για το νέο Pathfinder, το μεγάλο SUV των Ιαπώνων.

Αναμφίβολα οι άνθρωποι της Nissan επέλεξαν αυτή την έξυπνη διαφήμιση για το μεγάλο off road αυτοκίνητό τους, αφού αυτό εμπορικά απευθύνεται κυρίως στον αντρικό πληθυσμό. Παράλληλα είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να δείξουν το σύστημα τετρακίνησης το οποίο μπορεί να δίνει ροπή (κίνηση δηλαδή) σε κάθε τροχό ξεχωριστά…Το διζωνικό κλιματιστικό της Skoda, λειτουργεί μια χαρά!


Οι προκλήσεις για έναν άντρα με μία BMW 3άρα είναι πολλές… Αυτός όμως είναι πιστός στη μέλλουσα γυναίκα του!Το σύστημα κλιματισμού της Toyota κάνει… δουλειά!Για τα μεταχειρισμένα της BMW


newsauto.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: