Δευτέρα

Ο επικεφαλής της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον (John Podesta) υπόσχεται νέες αποκαλύψεις για τους εξωγήινους (Video)Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, ο επικεφαλής της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον, Τζόν Ποντέστα (John Podesta) δήλωσε πως «η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη δουλειά, δίνοντας απαντήσεις στα απολύτως εύλογα ερωτήματα που έχουν οι άνθρωποι για το τι συμβαίνει σχετικά με την εξωγήινη ζωή».

Η Κλίντον υποσχέθηκε τον Ιανουάριο ότι θα δημοσιεύσει όσο περισσότερα έγγραφα γίνεται σχετικά με την επαφή των ΗΠΑ με την εξωγήινη ζωή, την περιοχή 51 και κατά πόσο όλα αυτά βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

Ο Ποντέστα, πρώην επικεφαλής του προσωπικού του Πρόεδρου Μπίλ Κλίντον, δήλωσε ότι ο 42ος πρόεδρος «κάποτε ρώτησε για πληροφορίες σχετικά με ορισμένα από αυτά τα θέματα και πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβαινε στην Περιοχή 51».

Ερωτηθείς αν υπάρχει ένδειξη εξωγήινης ζωής, ο Ποντέστα είπε: «Αυτό θα το κρίνει το κοινό, την στιγμή που θα έχει δει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει η Αμερική» και πρόσθεσε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι «υπάρχουν πολλοί πλανήτες εκεί έξω».

Τέλος ξεκαθάρισε ότι «o αμερικανικός λαός μπορεί να αντέξει την αλήθεια»
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: