Δευτέρα

Έρευνα: Οι άνθρωποι με γυαλιά είναι πιο έξυπνοι!!!Ερευνητές από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Mainz, στη Γερμανία διαπίστωσαν, έπειτα από έρευνα που διεξήγαγαν, πως το 53% εκατό που αποφοίτησαν με άριστο βαθμό από τα πανεπιστήμια της Γερμανίας έχουν... μυωπία.

Οι ερευνητές μελέτησαν αν οι περισσότεροι είχαν μυωπία λόγω κληρονομικότητας, αλλά έφτασαν στο συμπέρασμα πως η κύρια αιτία της μυωπίας ήταν η συνεχής...μελέτη.

Μία άλλη μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι άνθρωποι με μυωπία είναι όχι μόνο εξυπνότεροι, αλλά και επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν.


H νέα μελέτη από το Βρετανικό Κολέγιο δείχνει ότι οι άνθρωποι που φορούν γυαλιά θεωρούνται περισσότερο έξυπνοι, επαγγελματίες και βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά.

Στην έρευνα δίνονται διάφορα παραδείγματα. Από την Kim Kardashian που κατάφερε από το τίποτα να δημιουργήσει μία ολόκληρη «αυτοκρατορία» εκατομμυρίων, μέχρι ακριβοπληρωμένους δικηγόρους που αναλαμβάνουν μεγαλουποθέσεις.

Όλοι αυτοί, φορούσαν γυαλιά και είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό...μπορούσαν να κάνουν τους άλλους να τους εμπιστευθούν πιο εύκολα.


Αν, λοιπόν, προτιμάτε να φοράτε φακούς επαφής, αντί για γυαλιά ...ξανασκεφτείτε το.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: