BREAKING NEWS
latest

Ο Αντρέα Ανιέλι έδωσε δυο εκ. ευρώ και άρπαξε την Τουρκάλα γυναίκα του εμπορικού διευθυντή της Γιουβέντους!!!


Με μια δημοσίευση στο twitter ο Αντρέα Ανιέλι, αποκάλυψε τη σχέση του με την τουρκικής καταγωγής Ντενίζ Ακαλίν. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους εμφανίστηκε με το καυτό μοντέλο που του έχει κλέψει την καρδιά.

Η σχέση της Ντενίζ Ακαλίν με το ποδόσφαιρο δεν ξεκινάει εδώ, αφού στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον εμπορικό διευθυντή της «Γιούβε»  Φραντσέσκο Κάλβο. Ο τελευταίος μετά την αρπαγή της γυναίκας του, αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα.

Η ιστορία αυτή έχει προκαλέσει τριγμούς στην οικογένεια Ανιέλι. Ο Αντρέα χώρισε την Έμα Γουίντερ επειδή διατηρούσε τον τελευταίο χρόνο σχέση με την Ντενίζ Ακαλίν. Ακολούθησε η μοιραία αποχώρηση του Κάλβο ενός ιδιαίτερα σημαντικού στελέχους και εκ των πιο στενών συνεργατών του προέδρου της Γιουβέντους. 

Το θέμα αρχικά δημοσιοποιήθηκε μέσω Μέσων στα οποία έχει μεγάλη επιρροή ο Τζον Έλκαν. Ο ξάδερφος Τζον Έλκαν, που εκνευρίστηκε πολύ επειδή η Γιουβέντους έδωσε 2 εκατ. ευρώ σαν αποζημίωση στον Κάλβο, ενώ παράλληλα θεωρεί ότι τέτοιες ιστορίες κάνουν κακό στο όνομα της οικογένειας Ανιέλι.

Τα Μέσα στα οποία έχει επιρροή ο Τζον Ελκαν αναφέρουν ότι είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό που έγινε, την ίδια ώρα που τα Μέσα στα οποία έχει επιρροή ο Αντρέα υποστηρίζουν ότι από την περσινή σεζόν και ειδικά όσο η ομάδα προχωρούσε στην Ευρώπη και ο Ανιέλι έφτιαχνε τον κύκλο του και στην Ευρώπη, ο ξάδερφος Τζον έδειχνε να δυσανασχετεί…

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID