BREAKING NEWS
latest

H Lily Collins άλλαξε αισθητά τα μαλλιά της λίγο πριν την πρεμιέρα του "Emily in Paris"


H ηθοποιός φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει το "Je ne sais quoi" στιλ των Γαλλίδων στα μαλλιά της.

 Θυμάσαι τα χαρακτηριστικά μακριά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση που είχε η Emily στη δημοφιλή σειρά "Emily in Paris"; Ε λοιπόν, ξέχασέ τα ... εν μέρει. Κι αυτό γιατί η Lily Collins αποφάσισε να κάνει μια αισθητή αλλαγή στα μαλλιά της, ενόψει της (πολυαναμενόμενης) πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου.

Παρ' όλο που η νεαρή ηθοποιός δεν αφαίρεσε - ευτυχώς - πολύ μήκος από τα υπέροχα, πλούσια μαλλιά της, έδωσε ένα french twist σε αυτά κόβοντας wispy, see-through αφέλειες.

Πιο αναλυτικά, στις πρόσφατες φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια στο Instagram της φαίνεται ξεκάθαρα η ανανέωση στα μαλλιά της. Με έναν χαλαρό κότσο και αραιές αφέλειες σε διαφορετικά μήκη να πλαισιώνουν χαλαρά τα μάτια και το μέτωπό της, η ηθοποιός πόζαρε χαρούμενη παρέα με την συμπρωταγωνίστριά της, Ashley Park, και δήλωσε ότι, ναι, οι αφέλειες είναι αληθινές και ότι όντως τις τόλμησε.

https://www.instagram.com/lilyjcollins/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/lilyjcollins/?utm_source=ig_embed

To πιθανότερο είναι να μη δούμε το νέο αυτό look της ηθοποιού στη δεύτερη σεζόν μιας και η αλλαγή έγινε μετά το τέλος των γυρισμάτων, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η Lily Collins έχει επηρεαστεί από τη γαλλική αισθητική και το "Je ne sais quoi" στιλ των Παριζιάνων. Δεν αποκλείεται λοιπόν να καθιερώσει το συγκεκριμένο κούρεμα, το οποίο μαντεύουμε ότι θα αντιγραφεί άμεσα από τις περισσότερες fans της σειράς.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID