BREAKING NEWS
latest

Απολέπιση με θαλασσινό αλάτι για λεία και απαλή επιδερμίδα


To scrub με αλάτι μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και απολαύσετε μια απαλή και λεία επιδερμίδα. Ο πρωταρχικός λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα scrub με αλάτι είναι η απολεπιστική του δράση. 

Αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα μέσω της απολέπισης, το δέρμα είναι έτοιμο να απορροφήσει τα θρεπτικά έλαια και άλλα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιείτε για την ενυδάτωση και περιποίησή του. Στην ουσία, η αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος ανοίγει τους φραγμένους πόρους και μειώνει την εμφάνιση των δερματικών κηλίδων. 

Επιπλέον, η δράση του μασάζ απολέπισης είναι εξαιρετική για την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και χρήσιμη για τη διατήρηση της ροής του λεμφικού συστήματος. Η τακτική απολέπιση με αλάτι μπορεί να μειώσει την ορατή εμφάνιση της κυτταρίτιδας, όπως και το στεγνό βούρτσισμα. Παράλληλα, τα έλαια που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το scrub θα σας βοηθήσουν να σφραγίσετε την υγρασία που χρειάζεστε για υγιές και απαλό δέρμα. 

Ειδικότερα, το θαλασσινό αλάτι προσθέτει μέταλλα και σας χαλαρώνει λόγω των αρνητικών ιόντων που απελευθερώνονται στον αέρα ενώ το χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να βρείτε θαλασσινά άλατα σε διάφορα χρώματα, τα οποία περιέχουν διαφορετικά ορυκτά.

Αλάτι ή Ζάχαρη – Ποιο είναι το καλύτερο απολεπιστικό για το δέρμα

Και οι δύο τύποι είναι εξαιρετικές επιλογές, αλλά γενικά τα scrub με ζάχαρη χρησιμοποιούνται σε πιο ευαίσθητες περιοχές όπως στο πρόσωπο. Ένα scrub με αλάτι είναι πιο κατάλληλο για απολέπιση του σώματος λόγω των πιο χονδρών του κόκκων και του πιο αργού χρόνου διάλυσης. Ορισμένοι συνδυάζουν αλάτι και λευκή ή καστανή ζάχαρη στα scrub τους.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αλάτι στο πρόσωπό μου

Γενικά, δεν συνίσταται η χρήση αλατιού στο πρόσωπο για απολέπιση. Ένα scrub με ζάχαρη θα ήταν καλύτερο για τις πιο ευαίσθητες περιοχές του δέρματος και γενικά καλό είναι να αποφεύγεται η περιοχή των ματιών.

Ακολουθεί βίντεο με συνταγή απολέπισης με θαλασσινό αλάτι για το σώμα:






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID