BREAKING NEWS
latest

Ποια είναι η Αλβανίδα εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο- Τι έγραφε στο facebook


Ως εικαστικός εμφανίζεται η 49χρονη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το αιματηρό περιστατικό το μεσημέρι, στο Χαλάνδρι, με θύμα 68χρονο γνωστό γιατρό, οφθαλμίατρο των βορείων προαστίων.

Η 49χρονη δράστιδα είχε παράνομη σχέση με τον γιατρό και είχαν αποκτήσει μια κόρη 12 ετών. Την επιμέλεια του παιδιού είχε ο πατέρας. Ο γιατρός παντρεμένος πατέρας άλλων δυο κοριτσιών, μεγάλωνε εκείνος το 12χρονο κοριτσάκι. Με την 49χρονη υπήρχαν σοβαρές προστιβές, οι οποίες κατέληξαν στο σημερινό αιματηρό περιστατικό. Η Αλβανίδα του ζητούσε μεταξύ άλλων να χωρίσει τη γυναίκα του.

Οπως μάλιστα είπε στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε και σε εκείνη καταγγελίες για τον άντρα της και την επιμέλεια του παιδιού, ωστόσο όπως είπε η δημοσιογράφος κάτι δεν της πήγαινε καλά και δεν ασχολήθηκε μαζί της.

Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα που αντήλλασε - πιθανότατα με τον πρώην σύντροφό της- και τα οποία έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο facebook. Από τη φρασεολογία που χρησιμοποιούσε προκύπτει αβίαστα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ψυχολογία της...

Σύμφωνα με μαρτυρία προκαλούσε στον γιατρό συνεχείς και βίαιες οχλήσεις, όπου μια εξ αυτών είχε γίνει αιτία να αποχωρήσει και από τη δουλειά του στο "Υγεία". Θύμα επεισοδίου είχε πέσει και η σύζυγος του γιατρού, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID