BREAKING NEWS
latest

Eric Roberts: «Αγαπώ την ελληνική κουζίνα»


Ο γνωστός ηθοποιός Eric Roberts, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αγάπη του στην ελληνική κουζίνα αλλά και για τη σχέση του με την αδερφή του, Julia Roberts.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο γνωστός celebrity Eric Roberts, το βράδυ της Τετάρτης 3/11. «Είναι πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και χαίρομαι γι’ αυτό. Είχα έναν φίλο που γεννήθηκε εδώ, αλλά μεγάλωσε στην Αμερική και μου έμαθε ελληνικά. Το μόνο που θυμάμαι είναι το “είσαι φίλος μου”. Αγαπώ το ελληνικό φαγητό, όπως αγαπάω τη γυναίκα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Eric Roberts: Η σχέση του με την Julia Roberts

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε για τη σχέση του με την αδερφή του, Julia Roberts και εξέφρασε την αδυναμία που της έχει. «Εγώ βοήθησα την Julia να πάρει τον πρώτο της ρόλο  και μετά προχώρησε μόνη της. Όλα αυτά τα κατόρθωσε η ίδια. Και η Emma, η κόρη μου, έχει φυσικά το όνομα της οικογένειας οπότε ήταν ουσιαστικά σαν να την καλούσε ο χώρος. Την καλούσε να μπει και ήταν ωραίο αυτό. Όλοι νομίζουν ότι με πειράζει να με ρωτάνε για την αδερφή μου. Γιατί; Εγώ την έβαλα στον κινηματογράφο. Λατρεύω την αδερφή μου, είμαι περήφανος για εκείνη. Στην οικογένεια είμαστε θαυμαστές της Julia Roberts. Και όλοι φοβούνται να την αναφέρουν μπροστά μου. Δεν υπάρχει θέμα».

Σχετικά με τις φήμες που τους θέλουν κατά καιρούς τσακωμένους, ο Eric Roberts είπε: «Αδέλφια είμαστε, είναι λογικό να τσακωνόμαστε κατά καιρούς. Η μόνη φορά που έχουμε παίξει μαζί ήταν στην πρώτη της ταινία που έπαιζε τη μικρή μου αδερφή. Παρεπιπτόντως δεν ήταν καθόλου καλή ταινία. Υπήρξαν κάμποσες φορές που συζητήθηκε αυτό, αλλά δεν ευόδωσε λόγω προγράμματος. Το θέμα δεν είναι να παίξουμε εγώ, η αδερφή μου και η κόρη μου σε μια ταινία, το θέμα είναι να είναι η ιδανική για εμάς».






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID