BREAKING NEWS
latest

Τι λέει για εκείνον ο τρόπος που ντύνεται;


Ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο κραυγαλέες ενδυματολογικές επιλογές της ελληνικής επικράτειας και μαντεύουμε τι κρύβεται πίσω από αυτές. Ό,τι λείπει από την λίστα, όπως ζιβάγκο και λοιπά πουκάμισα θεωρούνται νορμάλ.

Φόρμα με στάμπα

Όταν ένας άνδρας επιλέγει για πρωινό outfit μία φόρμα με στάμπα, μάλλον δεν έχει κόψει ακόμη τον ομφάλιο λώρο. Δεν συγκατοικεί απλώς με τους δικούς του, για την ακρίβεια μπορεί και να μην συγκατοικεί. Μένει στον από κάτω όροφο ή δύο στενά μακριά από το πατρικό του. Λαμβάνει καθημερινά τάπερ από τη μητέρα του και πιθανότατα δεν έχει πλυντήριο, τα πηγαίνει στη μάνα του. Για ψώνια, προφανώς πάει με τη μητέρα του. Εκείνη ήθελε να του πάρει απλώς μία φόρμα με λάστιχο, αλλά εκείνος έκανε την προσωπική του επανάσταση και την έπεισε να του πάρει εκείνη με τη στάμπα.

Μπλούζα με στάμπα σε συνδυασμό με σακάκι

Ένα outfit το οποίο έχει φορεθεί πολύ. Ένα t-shirt με στάμπα και για πανωφόρι ένα σακάκι. Αυτή η ενδυματολογική επιλογή μαρτυράει δύο τινά. Το πρώτο είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος είναι αιώνιος έφηβος, φαν των Ημισκούμπριων και του ΑΜΑΝ. Στη δεύτερη περίπτωση ο τύπος είναι τρομερά χίπστερ και ακολουθεί τις επιταγές της μόδας. Θα τον ξεχωρίσεις από το καλοφτιαγμένο του μαλλί, τα περιποιημένα νύχια και τα αλαβάστρινα χέρια. Περνάει πολλές ώρες στον καθρέφτη του και έχει δεύτερο λογαριασμό στο ίνσταγκραμ για να ακολουθεί τα αγαπημένα του fashion blogs και τις σέξι ινφλουένσερ.

Ρούχα πιο στενά και από σοκάκι στη Βενετία

Η ωραιοπάθεια είναι χαραγμένη στους μύες του συγκεκριμένου άνδρα, όπως και κάθε άνδρα που επιλέγει να φορέσει στενές μπλούζες ή πουκάμισα. Μία τέτοια στυλιστική επιλογή μπορεί να κάνει κιτς ακόμη και ένα total black συνδυασμό, όπως του κυρίου στη φωτογραφία. Χαρακτηριστική ασχήμια αυτής της τόσο λανθασμένη επιλογής, είναι οι ζάρες που γίνονται στο χώρο μεταξύ τραπεζοειδούς και στήθους. Τα υπερβολικά στενά tops μαρτυράνε έναν άνδρα χωρίς αυτοπεποίθηση, ο οποίος έχει ανάγκη να αναδεικνύει τους καλοχτισμένους του μύες όπως η Καρντάσιαν τις καμπύλες με κάθε ευκαιρία. Παίρνει ένα ελαφρυντικό επειδή πιθανότατα είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που βλέπει έτσι το σώμα του.

Υπερβολικά σκισμένα παντελόνια

Συνήθως οι άνδρες που επιλέγουν ένα υπερβολικά «φθαρμένο» παντελόνι δεν έχουν περάσει το 25ο έτος της ηλικίας τους. Ο σκοτεινός λόγος που κρύβεται πίσω από αυτήν την τόσο 00’s επιλογή, είναι η ανάγκη του να ανταγωνιστεί τον μουσάτο χιπστερά. Ο χιπστεράς έχει έρθει σαν σίφουνας και έχει συνδυάσει επιτυχημένα περίεργα καπέλα, καρό υφάσματα με νοσταλγικά σκαρπίνια, θυμίζει τον Ryan Gosling και έχει καθιδρύσει την γοητεία του στο γυναικείο γούστο. Το απλό λαϊκό παιδί οφείλει λοιπόν να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει από την υπόλοιπη πλέμπα με τα σιδερωμένα και μονόχρωμα τζιν. Επειδή οι στυλιστικές του γνώσεις σταματούν στα Stan Smith και στις μπλούζες Vagrancy, ρίχνουν μία λαϊκή γροθιά στο χιπστερικό κατεστημένο με αυτό το παντελόνι μανιφέστο. Βαθιά μέσα του, ζηλεύει τον χιπστερά και θα ήθελε να είναι σαν αυτόν.

Τουλάχιστον δύο κουμπιά ξεκουμπωμένα από το πουκάμισο

Αν δεν είσαι ο Τόνι Σφήνος, τα παραπάνω από ένα κουμπιά ανοιχτά είναι σημάδι Έλληνα του εξωτερικού. Οι γονείς του ξενιτεύτηκαν λίγο πριν γεννηθεί και εκείνος γαλουχήθηκε από την λαϊκή ελληνική παράδοση. Η ελληνική ιθαγένεια πρέπει με κάποιον τρόπο να εκφραστεί με κάποια φολκλόρ ενδυμασία και οι εικόνες του Βουτσά και του Παπαμιχαήλ είναι αναμφισβήτητα η πιο «σωστή» έμπνευση.

Λευκό παντελόνι

Κατά φαντασίαν Ωνάσης. Εφοπλιστής από τα Lidl. Άνδρας που επιλέγει να φορέσει λευκό παντελόνι, είτε έχει σύντροφο την Πατούλαινα, είτε στοχεύει σε γυναίκες σαν την Πατούλαινα. Θέλει να σε αφήσει να φαντάζεσαι ότι μόλις γύρισε από τη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου πάρκαρε το ιδιωτικό του γιοτ.

Μιλιτέρ σε έξοδο

Το μιλιτέρ είναι ένα πολύ ωραίο πάτερν για κάποιον που πάει στο βουνό για σκι ή για ψάρεμα στην λίμνη Τριχωνίδα. Το μιλιτέρ σε έξοδο μαρτυράει ότι αυτός ο άνδρας θέλει να δείξει ότι είναι πολύ σκληρός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και έχει κόμπλεξ με το μέγεθος του πέους του. Πιθανότατα, έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις και το συνδυάζει με το αντίστοιχο μπλουζάκι.

 



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID