BREAKING NEWS
latest

Οι πιο δύσκολες καταστάσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου


Υπάρχουν κάποιες σκληρές αλήθειες που είναι μέρος της ζωής. Και είτε τις κοιτάς κατάματα, τις αντιμετωπίζεις και προχωράς, είτε τις αφήνεις να κυριαρχήσουν πάνω σου και να σε λυγίσουν. Ορίστε λοιπόν πέντε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν στη ζωή ενός άντρα:

Δύσκολοι αποχαιρετισμοί, οι γονείς σου

Κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό γιατί -όσο κυνικό κι αν ακούγεται- αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Όλοι μεγαλώνουν και κάποια στιγμή θα έρθει η μοιραία ώρα. Κανείς, ποτέ, δεν μπόρεσε να το αποφύγει. Όσο τους έχεις κοντά σου, φρόντισε να περνάς ουσιαστικό χρόνο μαζί τους και όταν «φύγουν» να θυμάσαι πάντα όλα όσα σου έμαθαν.

Μια τεράστια ερωτική απογοήτευση

Εσύ πίστευες πως είχες βρει την ιδανική, αυτή που μαζί της θα έκανες παιδιά και θα φτάνατε μέχρι το τέλος του δρόμου. Δυστυχώς αυτή μπορεί να μην πίστευε το ίδιο ή να είχε άλλες προτεραιότητες. Δεν χρειάζεται να τα βλέπεις όλα μαύρα. Ο χρόνος και η ζωή είναι μπροστά σου και -πίστεψέ με- εκεί έξω υπάρχουν πάρα πολλές ακόμη αξιόλογες γυναίκες.

Οι παλιοί φίλοι που δε θέλουν πια πολλά-πολλά

Εν αντιθέσει με τη γυναικεία, η αντρική φιλία έχει πολύ πιο βαθιές ρίζες και ειλικρίνεια αλλά καμιά φορά κι εδώ τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως επιθυμούσες. Κάτι η δουλειά, κάτι η οικογένεια και οι κολλητοί σου πλέον δεν ανήκουν στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να αποξενωθείτε. Ένα τηλέφωνο πού και πού, μια συνάντηση για μπύρες ή ένα γήπεδο κάθε δεύτερη εβδομάδα αρκούν για να διατηρηθεί η σχέση σας, ή ακόμη και να ωριμάσει.

Η αδικία στον επαγγελματικό τομέα

Έχεις ξεσκιστεί για να πάρεις εκείνη την αύξηση που θεωρείς ότι δικαιούσαι αλλά προφανώς έχεις μπλέξει με κομπλεξικό αφεντικό. Η προαγωγή που αξίζεις δόθηκε τελικά σε κάποιον συνάδελφό σου. Συμβαίνουν αυτά. Πάντοτε γινόντουσαν και πάντα θα εξακολουθούν να γίνονται. Είναι λογικό να είσαι ξενερωμένος αλλά δεν ωφελεί να τα παρατήσεις. Στον εργασιακό χώρο, οι πραγματικά καλοί σπάνια χάνονται. Και κάποια στιγμή θα το καταλάβεις.

Όταν θα έχεις μόνο τον εαυτό σου

Είναι και κάποιες στιγμές που τα προβλήματα θα σε φέρουν ακριβώς μπροστά από τον καθρέφτη. Και τότε θα είσαι πραγματικά μόνος. Σε σημείο που θα χρειαστεί να αμφιβάλλεις και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Μην το κάνεις. Όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου είναι γιατί πίστεψες σε σένα και τις δυνάμεις σου. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα, όσο μεγάλο κι αν φαίνεται το βουνό που πρέπει να ανέβεις.

 



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID