BREAKING NEWS
latest

Κάνε φυσικό μακιγιάζ βήμα βήμα ακολουθώντας τις συμβουλές της beauty editor


Ξέρεις πόσο πολύ αγαπάμε τα cat creases και smoky eyes στο missbloom.gr, aλλά μερικές φορές ένα natural makeup, που αναδεικνύει τη φυσική μας ομορφιά είναι το μόνο που χρειαζόμαστε -ειδικά τις πρωινές ώρες. Δες παρακάτω πώς μπορείς να κάνεις φυσικό μακιγιάζ ακολουθώντας βήμα βήμα τις συμβουλές μας:

Φυσικό μακιγιάζ βήμα βήμα

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ακριβώς επειδή είναι τόσο φυσικό θα πρέπει να έχει μια καλή βάση aka μια καθαρή, καλά ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Μην ξεχνάς λοιπόν να ακολουθείς πιστά την πρωινή και βραδινή skincare ρουτίνα σου έτσι ώστε η επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί από μέσα και τα προϊόντα μακιγιάζ να "στρώνουν" καλύτερα.

Και αφού ξεκαθαρίσαμε κι αυτό, πάμε να ξεκινήσουμε με το φυσικό μακιγιάζ βήμα βήμα:

Βήμα 1ο: BB Cream

Ξεκίνησε το μακιγιάζ απλώνοντας σε όλο το πρόσωπο μια BB Cream, η οποία εκτός από το ότι θα χαρίσει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σου, θα την προστατεύσει και από τις βλαβερές ακτίνες UV χάρη στο SPF που σίγουρα θα περιέχει. Plus θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου ένα φυσικό dewy αποτέλεσμα που κανένα full coverage foundation δεν μπορεί να χαρίσει.

Βήμα 2ο: Concealer

Χρησιμοποίησε ένα concealer για να καλύψεις τυχόν ατέλειες, όπως σπυράκια, ερυθρότητα και μαύρους κύκλους. "Σβήσ' το" με ένα μεγάλο πινέλο για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Βήμα 3ο: Ρουζ

Χάρισε ένα χρώμα υγείας στα μάγουλά σου, εφαρμόζοντας ένα ρουζ σε φυσική ροζ απόχρωση. Πέρνα το χαμογελώντας πλατιά από τα μήλα σου για ένα natural ροδαλό χρώμα.

Extra tip! Για ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα, προτίμησε ένα κρεμώδες ρουζ.

Βήμα 4ο: Brow Gel

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια πάντα χαρίζουν φυσικότητα στο μακιγιάζ. Χτένισέ τα προς τα πάνω και σταθεροποίησέ τα εφαρμόζοντας ένα διάφανο brow gel.

Βήμα 5ο: Lip Balm

Για να ενυδατώσεις τα χείλη σου και να τους χαρίσεις μια διακριτική λάμψη, εφάρμοσε ένα lip balm με χρώμα.

Bonus Βήμα 6ο: Mascara

Αν θέλεις να τονίσεις ελαφρά τα μάτια σου, εφάρμοσε μία στρώση mascara για μήκος στις πάνω βλεφαρίδες σου. Αν τώρα θέλεις να τα τονίσεις ακόμα περισσότερο χωρίς όμως να το καταλάβει κανείς, δοκίμασε την τεχνική tighlining και εφάρμοσε λίγο καφέ μολύβι στην εσωτερική γραμμή των πάνω βλεφαρίδων, έτσι ώστε να τις κάνεις να δείχνουν "φυσικά" πιο πυκνές.

Και κάπως έτσι έχεις καταφέρει να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά σου χωρίς να φαίνεται ότι φοράς μακιγιάζ. Μην ανησυχείς, το μυστικό σου είναι ασφαλές με εμάς!





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID