BREAKING NEWS
latest

Κινέζικο Ωροσκόπιο: Προβλέψεις Νοεμβρίου 2021Αρουραίος

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Οι αρουραίοι μπορούν να προσβλέπουν σε καλή τύχη. Ξεκινά η περίοδος μετασχηματισμού για τους Αρουραίους καθώς η τύχη σας αρχίζει να βελτιώνεται από εδώ και πέρα. Καθώς ο φόρτος εργασίας αυξάνεται με την επαναλειτουργία των οικονομιών, οι αρουραίοι έχουν ευτυχώς την ενέργεια να συμβαδίσουν με τον αυξανόμενο ρυθμό εργασίας και ζωής. Η επιτυχία υποδεικνύεται.

Η ζωή στο σπίτι βελτιώνεται επίσης. Τα μέλη της οικογένειας υποστηρίζουν τις ιδέες σας και υπάρχουν πολλές χαρούμενες περιπτώσεις για να προσβλέπετε. Αλλά οι αρουραίοι εξακολουθούν να χρειάζονται προστασία από ασθένειες.


Βόδι

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Ένας εξαιρετικά τυχερός μήνας! Πολλές νέες ευκαιρίες εμφανίζονται απροσδόκητα! Μείνετε σε εγρήγορση και μην τις αφήσετε να σας προσπεράσουν! Θυμηθείτε, ακόμα κι αν αισθάνεστε άσχημα προετοιμασμένοι να αναλάβετε κάτι νέο, μπορείτε να μάθετε στην πορεία. Μην αφήνετε την αμφιβολία να παρεμποδίζει την πρόοδό σας όταν η τύχη σας είναι τόσο καλή!

Η τύχη της σχέσης βελτιώνεται. οι διαλυμένες φιλίες επανενώνονται. Αν σχεδιάζετε να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια ρομαντική σχέση, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προχωρήσετε.

Τίγρη

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Το Αστέρι της Ευημερίας το κάνει μια καλή στιγμή για να μετατρέψετε τις σκέψεις σας στο να βγάζετε λεφτά. Πολλές ευκαιρίες ανοίγουν, δίνοντάς σας την πολυτέλεια να επιλέξετε. Διοχετεύστε την προσοχή σας σε πράγματα στα οποία πιστεύετε. Αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες αποτελεσμάτων bonanza για εσάς. Όσοι εργάζονται στον εταιρικό τομέα μπορούν να αναμένουν περισσότερες ευθύνες, με καλές προοπτικές προαγωγής. Η επαγγελματική τύχη φαίνεται φωτεινή, ώστε να μπορείτε να πάρετε κάποια ρίσκα.

Για όσους θέλουν να παντρευτούν, αυτός είναι ένας καλός μήνας για τέτοια πράγματα.


Κουνέλι

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Το Αστέρι της Διαμάχης εμφανίζεται, προκαλώντας συγκρούσεις και δυσαρμονία, και κάνοντάς σας πιο ευερέθιστους από το συνηθισμένο. Υπάρχει πάρα πολύ ενέργεια στοιχείου ξύλου. Φορέστε το κόκκινο χρώμα, το οποίο εξαντλεί το ξύλο. Δεν είναι και οι καλύτερες στιγμές για να είστε σαν μπουλντόζα στο δρόμο σας προς τα εμπρός. Αντ' αυτού, χρησιμοποιήστε την καλά ακονισμένη διπλωματία σας. Εάν αισθάνεστε ότι το αίμα σας αρχίζει να βράζει για οποιονδήποτε λόγο, κρατήστε τη γλώσσα σας. Μη λέτε πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν. Περιμένετε μέχρι να ηρεμήσετε.


Δράκος

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Μια ευτυχισμένη στιγμή για τον Δράκο, με τον ρομαντισμό και το λογοτεχνικό αστέρι να εισέρχονται στην τοποθεσία σας. Η δημιουργικότητά σας παίρνει ώθηση, επιτρέποντάς σας να βρείτε όλα τα είδη εμπνευσμένων ιδεών. Άλλοι αναζητούν την εταιρεία σας, καθώς η θετική σας στάση είναι μεταδοτική.

Δεν υπάρχει έλλειψη ρομαντισμού στη ζωή σας, αλλά μην κινείστε πολύ γρήγορα αλλιώς μπορεί να καείτε. Πάρτε τα πράγματα αργά και σταθερά αν θέλετε να σταθεροποιήσετε μια σχέση που μπορεί να διαρκέσει.


Φίδι

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Η τύχη σας βελτιώνεται καθώς το αστέρι της ατυχίας του περασμένου μήνα αντικαθίσταται από τον ρομαντισμό και το λογοτεχνικό αστέρι. Όλες οι σχέσεις σας βελτιώνονται, με την ξεχωριστή ικανότητα να μετατρέπετε τους εχθρούς σε φίλους.

Χρησιμοποιήστε τις ευοίωνες ενέργειες για να επιδιορθώσετε σχέσεις που επηρεάστηκαν από τις αρνητικές ενέργειες του προηγούμενου μήνα. Στην εργασία, η παραγωγικότητα αυξάνεται. έχετε καλές ιδέες στο μανίκι σας, οι οποίες γίνονται καλοδεχούμενες από συναδέλφους, αφεντικά, πελάτες και τους ανθρώπους που έχουν σημασία. Μην ντρέπεστε όταν πρόκειται για κοινή χρήση! Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε αυτό το μήνα θα είναι τα αισθήματα του συνεργάτη σας. Καθώς τα φίδια αισθάνονται επιπλέον κοινωνικά, αυτό μπορεί να προκαλέσει ζήλεια και ο σύντροφό σας να γίνει ανασφαλής.


Άλογο

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Η άφιξη του Αστέρα της ευημερίας φέρνει έναν υπέροχο μήνα για το Άλογο. Ο φόρτος εργασίας σας μπορεί να αυξηθεί, αλλά έχετε την ενέργεια να τα καταφέρετε. Το αστέρι ενισχύει την εσωτερική σας φωτιά και σας ενδυναμώνει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Μια καλή στιγμή για να τεθούν στέρεα θεμέλια για μελλοντικά έργα. 

Ό,τι κι αν κάνετε τώρα, θα έχει την τάση να φέρνει θετικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, οπότε πάρτε μια πιο μακροπρόθεσμη άποψη για τα πράγματα. Μην αφήνετε προσωρινές κηλίδες να κλονίσουν την αυτοπεποίθησή σας ή να θολώσουν την κρίση σας. Έχετε τους στόχους σας σταθερούς στο κεφάλι σας και παραμείνετε στην πορεία σας.


Πρόβατο

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Τα επίπεδα ενέργειας των προβάτων κάνουν μια βουτιά. Μην θεωρείτε την υγεία σας δεδομένη και να συνεχίσετε να παίρνετε προφυλάξεις ακόμα και αν έχετε εμβολιαστεί διπλά γιατι η απειλή COVID διογκώνεται. Να προσέχετε παρά να λυπάστε. Καθώς τα επίπεδα ενέργειάς σας φθίνουν, προσπαθήστε να διασφαλίσετε ότι θα ξεκουραστείτε αρκετά. 

Τα Πρόβατα είναι εξαιρετικά κοινωνικά από τη φύση τους, αλλά αυτό το μήνα ίσως είναι καλύτερα να μην αποδεχτείτε κάθε κοινωνική πρόσκληση που παίρνετε. Στο γραφείο, η δουλειά μπορεί να συσσωρεύεται. Μην το αφήσετε να σας κατακλύσει. να αντιμετωπίζετε ένα πράγμα τη φορά. Προγραμματίστε το πρόγραμμά σας εκ των προτέρων και μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει. 


Μαϊμού

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Το Αστέρι της Αρρώστιας σας απορροφά ενέργεια και φέρνει την απειλή της ασθένειας. Ενώ υπάρχουν νέες ευκαιρίες που ανοίγονται, μην προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα εξαντληθείτε! Επιλέξτε τους πιο σημαντικούς στόχους σας και εστιάστε σε αυτούς. 

Στοχεύστε ψηλά, αλλά μην απλώσετε τον εαυτό σας πολύ κάνοντας πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα. Κάνοντας ακόμη και ένα πράγμα πολύ καλά είναι καλύτερο από το να κάνετε ένα σωρό πράγματα πολύ μέτρια! Σχεδιάστε μπροστά και κάντε έναν απολογισμό των πόρων που έχετε. Το να αναλάβετε πάρα πολλά τώρα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καμένοι.


Κόκορας

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Η τύχη σας κάνει μια βουτιά με την παρουσία του αστεριού της Προδοσίας και της Απώλειας. Αυτό υποδηλώνει απώλεια χρημάτων και απροσδόκητα έξοδα που προκύπτουν. Στη δουλειά, προσέξτε την πολιτικοποίηση, ειδικά αν τα πατε καλά. Ενώ η κατάσταση είναι μόνο προσωρινή, μπορεί να φέρει στενοχώρια και δυστυχία. 

Για συμβουλές σχέσεων, δεν χρειάζεται να εκμυστηρευτείτε σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Κρατήστε τα χαρτιά σας κοντά στο στήθος σας. Μην πείτε πολλά - τα λόγια σας θα μπορούσαν να διαστρεβλωθούν και να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Όσο λιγότερο σας διαβάζουν οι άλλοι, τόσο το καλύτερο. Μείνετε μυστηριώδης.


Σκύλος

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Έρχονται νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής και προσελκύετε καλούς ανθρώπους στο πλευρό σας. Απολαμβάνετε την τύχη του μέντορα και των χρήσιμων ανθρώπων.

Καθώς βελτιώνεται η τύχη των χρημάτων, υπάρχει ένδειξη κάποιου απροσδόκητου κέρδους.

Η τύχη της σχέσης βελτιώνεται επίσης. Αλλά προσέξτε τον κίνδυνο σωματικής βλάβης.


Xoίρος

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Ένας καλός μήνας με το Αστέρι του Ουρανού που σας φέρνει την τύχη των χρήσιμων ανθρώπων, και την πιθανότητα ενός απροσδόκητου κέρδους. Εάν αντιμετωπίσατε κάποια δυσκολία στην εργασία πρόσφατα, αυτό το μήνα τα πράγματα αλλάζουν, με κάποια βοήθεια να αποδεικνύεται ανεκτίμητη.

Η τύχη της σχέσης είναι καλή αυτό το μήνα και όσοι αναζητούν σύντροφο δεν θα χρειαστεί να ψάξουν πολύ σκληρά ή για πολύ καιρό.

Δείτε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά των Ζωδίων στο Κινέζικο Ωροσκόπιο και τι Ζώδιο είστε.
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID