BREAKING NEWS
latest

Survivor 2021: Οι κλονισμένες φιλίες και το θέατρο του παραλόγου - 4 οι υποψήφιοι προς αποχώρηση


Survivor 2021: Οι κλονισμένες φιλίες και το θέατρο του παραλόγου - 4 οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη Κάσδαγλη από τους κόκκινους και Γιώργος Ταβλαδάκης με Νίκο Μπάρτζη από τους μπλε είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 4, με το κοινό να αποφασίζει ποιον θα κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο και ποιον θα βάλει στην βάρκα της επιστροφής.

Η ανατροπή στην χθεσινή ψηφοφορία του ριάλιτι επιβίωσης που έφερε στον… τάκο τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ όλοι ανέμεναν πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα ήταν ο Τζέιμς Καφετζής είχε εξήγηση την οποία και έδωσε ο Αλέξης Παππάς, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θεωρεί πως αν σπάσει η υποομάδα των τριών (Τζειμς, Νίκος, Άννα Μαρία) θα βελτιωθούν τα πράγματα στους μπλε. Μαζί της συμφωνεί και ο πρώην της Σάκης Κατσούλης, Εξαντλημένος από την όλη κατάσταση δηλώνει ο Πάνος Καλίδης.


Με τη χθεσινή ψηφοφορία ασχολήθηκαν και οι κόκκινοι που έδωσαν την δική τους εξήγηση για την παραμονή Τζέιμς και την υποψηφιότητα Νίκου. Η Καρολίνα Καλύβα στάθηκε στο κομμάτι ψυχολογία, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε λόγο για θέατρο παραλόγου και πως δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Συζήτηση έγινε και για τον ποιον αναμένεται να βγάλει υποψήφιο η Άννα Μαρία που έχει ατομική ασυλία.


Η ανάγκη για νίκη στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, αλλά και για φαγητό,  οδήγησε τους μπλε σε μια… μπαγαποντιά με την οποία δεν συμφώνησαν όλοι. Η απόφαση του Πάνου Καλίδη να δηλώσει τραυματίας για να ανατρέψει τις ισορροπίες προκάλεσε αναστάτωση.


Έτσι στο 9-8 υπέρ των κόκκινων αντί να αντιμετωπίσει ο Πάνος Καλίδης τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που βάσει των στατιστικών και της δυνατότητας των δυο παικτών το ματς θα έληγε με 10-8, την θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης με τους μπλε να δέχονται και πέναλτι. Η τακτική των μπλε είχε αποτέλεσμα καθώς έγινε το 9-9.


Στο flag race η Μαριαλένα θα αντιμετώπιζε την Μαριάνθη και ο Ηλίας τον Τζέιμς με τον πρώην αρχηγό των μπλε να χαρίζει στο τέλος τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 10-9.


Η νίκη των μπλε, με τον τρόπο που ήρθε, έκανε έξαλλους τους κόκκινους


Άννα Μαρία Βέλλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά το τέλος του αγώνα είναι τετ α τετ για το θέμα του Τζέιμς, την ψηφοφορία, την φιλία τους που χάλασε, αλλά και την κοροϊδία με τον Πάνο Καλίδη.


Ο Τζέιμς Καφετζής με τη σειρά του αναφέρθηκε στην τακτική των Αλέξη Παππά και Σάκη Κατσούλη να πείσουν τον Πάνο Καλίδη να δηλώσει τραυματίας, εκφράζοντας τη αντίθεση του, γιατί όπως είπε «ήταν αυτό που κράζαμε εμείς στους κόκκινους με την Ανθή», ενώ σημείωσε πως νιώθει μπερδεμένος με την τακτική των συμπαικτών του.


Από τους κόκκινους ο παίκτης που κατέκτησε την ατομική ασυλία ήταν ο Γιώργος Κόρομι και μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη που είχε την ατομική ασυλία από τους μπλε θα έπρεπε να υποδείξουν από έναν συμπαίκτη τους.


Στο συμβούλιο οι κοκκινοι ψήφισαν την Μαριάνθη Κάσδαγλή και ο Γιώργος Κόρομι αποφάσισε να βγάλει στη... σέντρα τον Τριαντάφυλλο, ενω η Αννα Μαρία έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη που μαζί με τον Νίκο Μπαρτζη θα ήταν οι υποψήφιοι προς αποπχώρηση απο την μπλε ομάδα.

Την απόφαση της Άννας Μαρίας σχολίασε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.



Η απόφαση του Γιώργου Κόρομι να βγάλει στον... τάκο τον Τριαντάφυλλο έφερε την αντίδραση του τραγουδιστή, ο οποίος φορτισμένος συναισθηματικά μίλησε για την φιλία τους που μετά απο αυτό φαίνεται πως θα περάσει κρίση, ενώ τα έβαλε και με τον Γιώργο Κοψιδά.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID