BREAKING NEWS
latest

Survivor: Εντάσεις, επιθέσεις και κλάματα στον Άγιο Δομίνικο


Survivor: Εντάσεις, επιθέσεις και κλάματα στον Άγιο Δομίνικο

Δυο ντέρμπι έδωσαν την Κυριακή οι κόκκινοι και έχασαν και τα δυο, οι μπλε έπαιξαν καλύτερη μπάλα και νίκησαν τους κόκκινους  και έφαγαν πίτσες. 

Η αποχώρηση του Δημήτρη Μακρόπουλου και η ποινή που έφαγαν οι Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς επειδή… εξαφανίστηκαν για ένα 6ώρο ήταν το θέμα συζήτησης στην κόκκινη ομάδα.


Κρις και Άλεξ στην παραλία των μπλε σχολίασαν την σκληρή ποινή που τους επιβλήθηκε, ενώ υπήρξε και ένταση όταν ήρθαν οι προμήθειες μειωμένες κατά 20%. Ο Τζειμς σαν αρχηγός ξεκαθάρισε την θέση του για την «χοντράδα» των συμπαικτών του, με τους τιμωρημένους να αντιδρούν και τον Αλεξη να εξαπολύει… επίθεση στην Άννα Μαρία.

Η επίθεση του Αλέξη στην Αννα Μαρία Βελλή έκανε στη συνέχεια την 30χρονη ηθοποιό-youtuber να ξεσπάσει σε κλάματα.


Βέβαια και στους κόκκινους τα πράγματα δεν ήταν τόσο ήρεμα. Ο Περικλής Κονδυλάτος εξέφρασε την ενόχληση που νιώθει για την συμπόνια που δείχνουν οι συμπαίκτες του στον Γιώργο Κοψιδά για το ότι τρώει συγκεκριμένα πράγματα επειδή είναι vigan, με τον Τριαντάφυλλο να προθυμοποιείται να του δώσει δική του μερίδα και τον Περικλή να αποχωρεί εκνευρισμένος γιατί δεν κατάλαβαν τι τους έλεγε. «Ούτε ο αγιασμός δεν του έκανε τίποτα» απεφάνθη ο τραγουδιστής.


Ευτυχώς για τον Περικλή που έχει και εναν φίλο να τον καταλαβαίνει. Ο Ανθούλης είναι ο μόνος που τον αγαπάει!!!


Στο μεταξύ στην παραλία των μπλε είχαν και επισκέψεις. Η Ελενα Μαριπόσα Κρεμλίδου επέστρεψε από το νοσοκομείο με διάθεση. Η Μαριλένα Ρουμελιώτη έδειξε να μην χαίρεται και πολύ για την επιστροφή της συμπαίκτρια της και όπως είπε δεν μπορεί πια να την εμπιστευτεί. Με την Ελευθερία Ελευθερίου να εξηγεί γιατί. Για την «ανακατώστρα» Ελενα μίλησε και ο αρχηγός Τζέιμς Καφετζής και έδειξε πως η instagramer θα συνεχίσει να κάθεται μόνη στην... τραμπάλα, γιατί οι υπόλοιποι δεν θα την παίζουν.


Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης οι μπλε ξεκαθάρισαν πως Κρις και Αλέξης δεν θα φάνε απο τις προμήθειες των υπολοίπων.


Στο αγώνισμα με έπαθλο πίτσες, φάνηκε πως θα κέρδιζε η ομάδα με το καλύτερο… πλασέ, καθώς όσο δύσκολο ήταν να φτάσεις στους στόχους άλλο τόσο ήταν να σημαδέψεις κλοτσώντας μια μπάλα τις τρεις όρθιες παλέτες.  Απο το στίβο μάχης θα απουσίαζε η τραυματίας Σοφία Μαργαρίτη, η όχι σε καλή κατάσταση Ανθή Σαλαγκούδη και η κυρίως ψυχολογικά πεσμένη Έλενα Κρεμλίδου.

Οι μπλε με Κρις και Τζειμς μπορει να έφτασαν και τις δυο φορές πιο αργά από τους Κόρο και Ασημακόπουλο στους στόχους, όμως ήταν πιο ψύχραιμοί και εύστοχοι την τελική προσπάθεια και έκαναν το 2-0. Ο Τριαντάφυλλος ως μεγάλος μπαλαδόρος με δυο πόντους κατάφερε να μειώσει σε 3-5.

Νίκη πέτυχε και ο τραγουδιστής των μπλε, με τον Πάνο Καλίδη να κάνει το 7-4 για την ομάδα του.


Η ανατροπή ήταν δύσκολη για τους κόκκινους. Το πάλεψαν μέχρι το 7-9, όμως ήρθε η Μαριλένα να καθαρίσει για τους μπλε γράφοντας το τελικό 10-7 και να… ταΐσει πίτσες τους συμπαίκτες της.


Οι κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να ρεφάρουν στο κουίζ ερωτήσεων και να φάνε τουλάχιστον το γλυκάκι τους. Όμως οι μπλε δεν ήθελαν να αφήσουν το επιδόρπιο στους αντιπάλους τους, ειδικά μετά τις μειωμένες προμήθειες που είχαν παραλάβει εξαιτίας της ποινής που επιβλήθηκε στους δυο συμπαίκτες τους. Τελικά νικήτες αναδείχθηκαν οι μπλε με 7-4 και έφαγαν και το γλυκάκι του Αγίου Βαλεντίνου αφήνοντας νηστικούς τους κόκκινους. 





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID