BREAKING NEWS
latest

Survivor: Για πρώτη φορά στο Survivor 2021 έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση


Survivor: Για πρώτη φορά στο Survivor 2021 έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση

Αυτό διότι τόσο οι κόκκινοι, όσο και οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν απο μια φορά στο αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας, οπότε υπήρξε μοιρασιά.

Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλατος από τους κόκκινους και Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης από τους μπλε θα δώσουν τη δική τους μάχη για τη… σωτηρία και την παραμονή τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι κόκκινοι το βράδυ που επέστρεψαν στην παραλία πριν πέσουν για ύπνο συζήτησαν τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο με τον Άλεξη Παππά, με τη συζήτηση να συνεχίζεται και το πρωί. Συμφώνησαν όλοι πως ήταν ανήθικη η επίθεση του ηθοποιού για την Αννα Μαρία Βελή και τη σχέση της με το Νίκο Μπάρτζη, με τον Περικλή Κονδυλάτο να δηλώνει σοκαρισμένος.


Για σπόντες και υπονοούμενα μίλησε και η Μαριάνθη Κασδαγλή, με τον Κώστα Ασημακόπουλο να της εξηγεί ότι τα παρεξηγεί. Φταίει η πείνα απεφάνθη η Σοφία Μαργαρίτη που ανέλαβε ρόλο διαιτητή.


Στην παραλία των μπλε Αννα Μαρία Βελλή και Αλέξης Παππάς τσακωνόντουσαν για μια καρύδα, με την κουβέντα να πηγαίνει και στο ότι απουσίαζε για 45 λεπτά ο Πάνος Καλίδης και τον ηθοποιό να λέει με ειρωνικό τρόπο «κάπου θα εξαφανίστηκε». Η 30χρονη ηθοποιός και youtuber λίγο αργότερα μιλώντας στην κάμερα και αναφερόμενη στον συμπαίκτη της και υποψήφιο προς αποχώρηση σημείωσε ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί έχει βγει στον… τάκο, όπως δεν έχει καταλάβει ούτε και ο Κρις Σταμούλης γιατί όλο το Survivor είναι εναντίων τους.


Ο Καλίδης βρέθηκε και είχε πάει να μαζέψει καρύδες για την ομάδα. Όταν επέστρεψε και η Άννα Μαρία του είπε τι είχε συμβεί ο τραγουδιστής απάντησε «γι’ αυτό λέγετε Παππάς γιατί είναι… παπατζής». Πάνος Καλίδης και Αλέξης Παππάς στη συνέχεια ήρθαν σε κόντρα με τον ηθοποιό να του εξηγεί ότι έκανε πλάκα.


Η ένταση στους μπλε συνεχίστηκε και με την Ελευθερία Ελευθερίου. Η Άννα Μαρία τα έβαλε με την τραγουδίστρια γιατί θεώρησε ότι πάταξε το τοτέμ στην ατομική ασυλία. Η Ελευθερία Ελευθερίου εξήγησε το λόγο που το έκανε. Ο Τζειμς Καφετζής δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις της.


Νεύρα υπήρξαν και μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Πάνου Καλίδη.


Πριν τον αγώνα με έπαθλο την ομαδική ασυλία αλλά και φαγητό ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε στην… ομαδικότητα των μπλε, με τον Τζειμς Καφετζή να διαφωνεί, ενώ στο «πλάνο» μπήκε και η Ελευθερία.


Στο στίβο μάχης οι δυο ομάδες από την αρχή μέχρι το τέλος πήγαιναν σχεδόν πόντο-πόντο. Οι μπλε το έφτασαν στο 9-7 με την Καρολίνα να κερδίζει την Μαριαλένα και να κάνει το 9-8.


Όμως ο Νίκος Μπαρτζης ήταν καλύτερος στους τελικούς στόχους κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και χάρισε την ασυλία στην ομάδα του.

Τελικό σκορ μπλε-κόκκινοι 10-8, με την ομάδα του Τζειμς Καφετζή να απολαμβάνει γαλατόπιτες και σοκολατόπιτες και μετά από καιρό να πηγαίνει στο συμβούλιο ως θεατής σε ψηφοφορία.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας ο… κόκκινος που κράτησε μέχρι τέλους ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος θα επέλεγε μαζί με τον Πάνο Καλίδη που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία στους μπλε, ποιον παίκτη από την ομάδα του θα έβγαζε στη… σέντρα.


Στο συμβούλιο οι κόκκινοι ψήφησαν βάσει του πιο αδύναμου παίκτη στην ομάδα και όπως ήταν αναμενόμενο η Ανθή Σαλαγκούδη συγκέντρωσε 6 ψήφους.
Από τους μπλε ο Πάνος Καλίδης υπέδειξε τον Κρις Σταμούλη και ο Κόρο τον Περικλή Κονδυλάτο.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID