BREAKING NEWS
latest

Survivor: Η Eλενα Μariposa Κρεμλίδου αποχώρησε οικειοθελώς


Survivor: Η Eλενα Μariposa Κρεμλίδου αποχώρησε οικειοθελώς

Παρελθόν από το φετινό Survivor αποτελεί η Eλενα Μariposa Κρεμλίδου, η οποία το τελευταίο διάστημα ένιωθε έντονη αδιαθεσία και είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες που έκανε η ίδια να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης, οι δυνάμεις της την εγκατέλειπαν και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σχετικά με αυτή την απόφασή της αυτή, η Eλενα Μariposa Κρεμλίδου δήλωσε συγκινημένη ότι:

«Έπρεπε να κάνω το καλύτερο για την Έλενα και η απόφαση μου ήταν να αποχωρήσω. Δε θα μετανιώσω ποτέ για κάτι που αφορά την υγεία μου. Το survivor είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και ο πιο σκληρός σωματικά και κυρίως ψυχικά αντέχει. Εγώ έζησα το δικό μου survivor. Νιώθω πολύ περήφανη που έφτασα σε αυτό το σημείο. Είναι ένα βραβείο και μόνο που το αναγνωρίζω αυτό στον εαυτό μου. Κρατάω και παίρνω μόνο τις θετικές στιγμές, μου χάρισε στιγμές μοναδικές που δε θα ξαναζήσω. Κρατάω πράγματα που και να τα πω δεν έχει νόημα, γιατί δε μπορούν να τα καταλάβουν άνθρωποι που δεν τα έχουν ζήσει. Μόνο θετικά, είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο και που δεν έχουν πολύ την ευκαιρία να ζήσουν».

Στη συνέχεια, η ίδια ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της πως μετά από συζήτηση με τον γιατρό του ριάλιτι επιβίωσης, κατέληξε πως δε θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία της.

Έτσι, οι Μπλε αποχαιρέτησαν για πάντα την συμπαίκτρια τους.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID