BREAKING NEWS
latest

Survivor 2021: Η Ανθή Σαλαγκούδη αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο


Survivor 2021: Η Ανθή Σαλαγκούδη αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο

Η πέμπτή της φορά στον... τάκο ήταν και η τελευταία της. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν θα συνεχίσει στο Survivor 4 με τον κόσμο να κάνει το χατίρι στους κόκκινους και να κρατάει στο ριάλιτι επιβίωσης τις πιο δυνατές αγωνιστικά Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη.  

Το βράδυ μετά το συμβούλιο στην παραλία των μπλε κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το τρίτο άτομο υποψήφιο προς αποχώρηση ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη, την οποία έβγαλε στον… τάκο η Καρολίνα Καλύβα. Κάποιοι πίστευαν πως είναι θέμα στρατηγικής και κάποιοι άλλοι κλίκας.


Στην παραλία των κόκκινων οι άλλες δυο υποψήφιες προς αποχώρηση που έχουν γίνει πλέον και φιλενάδες, η Σοφία Μαργαρίτη και η Ανθή Σαλαγκούδη συζητούσαν για τα της ψηφοφορίας, με τη δημοσιογράφο να δηλώνει σίγουρη πώς αν παραμείνει στο παιχνίδι θα ψηφιστεί ξανά.


Ανθή και Σοφία συνέχισαν και το πρωί την κουβέντα που δεν τελείωσαν το βράδυ και απορούσαν για την απόφαση της Καρολίνας, να βγάλει στη... σέντρα την Μαριάνθη.


Την ίδια ώρα Τριαντάφυλλος και Κώστας Παπαδόπουλος τα βγήκαν και ο τραγουδιστής αποφάσισε να δώσει ευκαιρία στον ζαχαροπλάστη.


«Ξεκαθάρισμα» λογαριασμών είχαμε και για την μπλε ομάδα. Ο Σάκης Κατσούλης συζήτησε με την πρώην του Μαριλένα Ρουμελιώτη που πλέον μοιράζονται την ίδια παραλία εξηγώντας της πως από την πρώτη στιγμή που του έγινε η πρόταση να μπει στου Survivor δεν ήταν σκοπός του να της δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Η 25χρονη γυμνάστρια φάνηκε να πείθεται από τα όσα της είπε ο πρώην σύντροφός της.


Η Χριστίνα Κεφαλά δείχνει από την πλευρά της να μην ενοχλείται που Σάκης και Μαριαλένα ήρθαν πάλι κοντά, ίσως γιατί υπάρχει το ειδύλλιο με τον Κώστα Μπάρτζη, όπως απεφάνθη ο Κρις Σταμούλης συζητώντας με τον Αλέξη Παππά για την… τόλμη και γοητεία που εξελίσσεται στο Survivor 4.


Στους κόκκινους από την άλλη είχαν θέμα με το «μαντρί και τον τσοπάνη» που είπε στο συμβούλιο η Σοφία Μαργαρίτη, με τον Γιώργο Κοψιδά να κάνει λόγο για τοξική ενέργεια, με τον Ηλία Μπόγδανο να του λέει πως η ενέργεια έχει στρώσει και θα φανεί στον αγώνα.


Τελικά φάνηκε πως ο Ηλίας ήξερε κάτι περισσότερο από τον αρχηγό των κόκκινων και η διαίσθησή του τον δικαίωσε. Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία οι δυο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη για να επικοινωνήσουν με του δικούς τους και το ματς ήταν πραγματικά ντέρμπι. Το αγώνισμα ήθελε συνεργασία επιπέδου τραυματιοφορέων, δύναμη και καλή ισορροπία.


Οι κόκκινοι από την αρχή είχαν το προβάδισμα και κατάφεραν να κερδίσουν στο τέλος με 10-8, να φάνε, να πιούνε και να κλάψουνε με την ψυχή τους.

Η συγκίνηση κατά την διάρκεια που οι κόκκινοι διάβαζαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων χτύπησε… κόκκινο όταν έφτασε η ώρα των Κώστα Παπαδόπουλου, Σοφίας Μαργαρίτη, Καρολίνας Καλύβα και Τριαντάφυλλου.


Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός έδωσε αρχικά τον λόγο στις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση Ανθη Σαλαγκούδη, Σοφία Μαργαρίτη και  Μαριάνθη Κάσδαγλη, ενώ  στα σχόλια συμπαικτών και  αντιπάλων οι κοκκινοι εξέφρασαν την επιθυμά τους να φύγει η πιο αδυναμη Ανθή και οι μπλε να μείνει η πιο αδύναμη αγωνιστικά Ανθή, με τον Κοψιδά να ξεχωρίζει τη θέση του και να  δηλώνει πως λόγω κακής ενέργειας θα επιθυμούσε να αποχωρήσει απο τον Αγιο Δομίνικο η Σοφία.


Τελικά το κοινό με τις ψήφους του κράτησε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ την Μαριάνθη Κάσδαγλή και την Σοφία Μαργαρίτη και έστειλε σπίτι της την Ανθη Σαλαγκούδη.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID