BREAKING NEWS
latest

Παραιτήθηκε ο καθηγητής Νομικής Κ.Βαθιώτης λόγω lockdown: «Είμαστε εγκλωβισμένοι σ’ ένα ψηφιακό κελί»


Παραιτήθηκε ο καθηγητής Νομικής Κ.Βαθιώτης λόγω lockdown: «Είμαστε εγκλωβισμένοι σ’ ένα ψηφιακό κελί»

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης προανήγγειλε την παραίτηση του από την έδρα του εξαιτίας των lockdown και τον τρόπο με τον γίνεται πλέον η εκπαίδευση. 

«Είμαστε εγκλωβισμένοι σ’ ένα ψηφιακό κελί. Ξέσπασα σε δάκρυα μπροστά στην οθόνη του ψηφιακού κελιού…αναπόλησα την αντίστοιχη μέρα της περσινής χρονιάς όπου μπορέσαμε ως κανονικοί άνθρωποι να αποχαιρετιστούμε στο αμφιθέατρο. Ήρθε λοιπόν σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε μπροστά αισχρή τηλεοθόνη που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας,» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου που προανήγγειλε την παραίτησή του on air στον Focus FM.

Η Ακαδημαϊκή ελευθερία πήγε περίπατο σύμφωνα με τον καθηγητή. «Δεν υπάρχει δημοκρατία» επαναλαμβάνει. «‘Έχουμε ένα από τα χειρότερα lockdown» λέει…

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας. Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», δήλωσε ο κ. Βαθιώτης κατά την διάρκεια της εκπομπής της Δέσποινας Μποτίτση.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε» τόνισε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο καταξιωμένος καθηγητής.

«Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Χίτλερ έχει επιστρέψει...ο Χίτλερ είναι πάλι εδώ.. φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Γερμανία για αρνητές του κορωνοιού… εγώ κάνω το χρέος μου εγώ παραιτήθηκα έκανα το καθήκον μου ας το κάνουν και οι άλλοι. Ας παραιτηθούμε όλοι να παραλύσει το κράτος όσο δεν παραιτούμαστε και συμπράττουμε σε αυτή τη δικτατορία τότε την επιδοκιμάζουμε και την υποθάλπτουμε. Θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου υπέρ της Ελλάδας και υπέρ της Ορθοδοξίας μας … Δεν μπορώ να είμαι εσώκλειστος παγιδευμένος σαν ποντίκι σ΄ένα ψηφιακό κελί της κ. Κεραμέως και να διδάσκω τους φοιτητές μου αυτοικανοποιηούμενος γιατί αυτό μας έχει κάνει μας έχει καταντήσει καθηγητικούς αυνάνες να βλέπω τη φάτσα μου και να μην βλέπω τα πρόσωπα των μαθητών μου…»

Σαφέστατα για μια ακόμη φορά πήρε αποστάσεις από την εξ αποστάσεως καθώς δήλωσε ότι το μάθημα είναι ουσιαστικά διάτρητο αφού παρακολουθείται κι από εξωσχολικά στοιχεία. Στον αέρα η διαδικασία ..Έκανε λόγο για σκευωρία εις βάρος του και ουσιαστικά για λογοκρισία μεθοδευμένη από εγκάθετο στοιχείο ενώ και η Σχολή τον έκοψε από μάθημα σχετικά με εμβολιασμό. Δέχεται πιέσεις είναι προφανές είπε ότι δεν υπάρχει Ακαδημαϊκή ελευθερία.

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Βαθιώτη σε αυτή την απόφαση.


 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID