BREAKING NEWS
latest

Πατουλίδου: Ο Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους για σeξουαλική παρενόχληση


Πατουλίδου: Ο Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους για σeξουαλική παρενόχληση

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega μίλησε η Βούλα Πατουλίδου, η οποία αναφέρθηκε και στις αλλεπάλληλες καταγγελίες σeξουαλικής παρενόχλησης που έχουν δημοσιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό, στον χώρο του αθλητισμού και του θεάματος.

«Όταν αγωνιζόμουν εγώ, εάν είχα δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση, θα μας είχαν ακούσει μέχρι τον Όλυμπο. Είτε για εμένα, είτε για κάποια φίλη ή φίλο. Ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Ήταν τα αδέρφια μου οι συναθλητές μου και δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω. Το ότι υπήρχαν όμως συμπεριφορές σατράπη, αλλά όχι σαδιστή, ισχύει, αλλά κάπως έτσι είναι ο πρωταθλητισμός» ανέφερε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992.

Για την περίπτωση να αλλάξει κάτι μετά από αυτές τις καταγγελίες, επισήμανε: «Κρατώ μικρό κοφίνι. Θα ήθελα να αλλάξουν τα πάντα, αλλά είναι πολύ δύσκολο», ξεκαθάρισε, προσθέτοντας ότι δεν θα έπρεπε να θεωρούνται όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

«Όταν άκουσα ότι κάποια είπε ότι της έπιασαν το πόδι και αυτό ήταν σeξουαλική παρενόχληση, δεν μπορεί να τα ισοπεδώνουμε όλα. Θα πρέπει να μην τα ρίχνουμε όλα σε ένα μίξερ. Το αρρωστημένο μυαλό θα το ξανακάνει, αλλά ξέρει ότι κάποιος θα τον συμμαζέψει.»

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή, ένας πάρα πολύ μεγάλος και καταξιωμένος και πάρα πολύ αγαπητός ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς, μου είχε κατονομάσει έναν από αυτούς που ακούγονται και του λέω: «Δεν μπορεί ρε Κώστα» 

Μου λέει: «Είναι ανεπίτρεπτο να είναι τόσο μεγάλο ταλέντο σε όλα του, τόσο καταξιωμένος και να μπαίνει στη διαδικασία άσκησης εξουσίας για να μπορέσει να είναι με ένα νεαρό κορίτσι». Αυτό ήταν πριν από πάρα πολλά χρόνια και από τότε άρχισα να παρακολουθώ γιατί λέω δεν μπορεί».

«Καθόμασταν με τον Κώστα δίπλα δίπλα στο ΚΘΒΕ, έμπαινε ο κόσμος κι εγώ δεν υπήρχα. Λογικό κι επόμενο, γιατί ήταν το «θηρίο» μπροστά μου, ήταν ο Βουτσάς, τον οποίο όλοι έρχονταν και προσκυνούσαν. Με αυτή τη γενναιοδωρία του και το χαμόγελο, ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής», κατέληξε η Βούλα Πατουλίδου αναφερόμενη στον θρυλικό Έλληνα ηθοποιό.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID